به گزارش زنان خبر،امروز بشما روش تهیه سوپ خوشمزه گردو و خامه را آموزش میدهیم که واقعا مفید و خوشمزه است و طرز تهیه آن راحت میباشد. سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.
مواد لازم برای سوپ گردو و خامه :
آب مرغ ۴ الی ۵ پیمانه
سیر ریز خردشده یک حبه
پیازچه ریز خردشده یک شماره
گردو خرد شده یک پیمانه
جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم کرم:
کره ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۱۰۰ میلی متر
جوز هندی پودر شده یک قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
برگ گشنیز تازه یک الی ۲ شماره
گردو خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ گردو و خامه :
آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو رابه آن اضافه کنید. پس از اینکه آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.
برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.
آرد رابه آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
کرم رابه مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
سپس سوپ را سرو کنید و روی آن رابا برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.
انتهای متن/*