داستان اسباب بازی 4: نقد و بررسی حال خوش پایان یک انیمیشن
کمپانی پیکسار Pixar با ساخت انیمیشن هایی که بیشتر به واقعیت نزدیک هستند چون انیمیشنهای Inside Out و Wall-E ثابت کرده است در این عرصهی مهم، ید طولایی دارد. در این متن میخواهیم به Toy Story 4 بپردازیم، برای نقد و بررسی داستان اسباب بازی 4 با نت نوشت همراه باشید. داستان اسباب بازی 4 حال […] نوشته داستان اسباب بازی 4: نقد و بررسی حال خوش پایان...
کمپانی پیکسار Pixar با ساخت انیمیشن هایی که بیشتر به واقعیت نزدیک هستند چون انیمیشنهای Inside Out و Wall-E ثابت کرده است در این عرصهی مهم، ید طولایی دارد. در این متن میخواهیم به Toy Story 4 بپردازیم، برای نقد و بررسی داستان اسباب بازی ۴ با نت نوشت همراه باشید.
داستان اسباب بازی ۴
حال خوش پایان یک انیمیشن
حدود بیست و چهار سال پیش پیکسار دنیایی جدید را به ما معرفی کرد، یک جهان سه بعدی و ناب که هم از لحاظ بصری یک اثر تازه بود و هم از لحاظ محتوایی که هنوز هم به تازگی روزهای اولش است. اولین قسمت این انیمیشن دیدنی با نام داستان اسباب بازی Toy Story در سال ۱۹۹۵ میلادی منتشر و موفق شد بسیاری از جوایز همان سال جشنوارههای انیمیشن را از آن خود کند.
داستان اسباب بازی اولین انیمیشن بلند کمپانی پیکسار، از جایی شروع شد که اندی Andy، پسر بچه ۶ سالهای که صاحب عروسکها است، در جشن تولدش یک تکاور فضایی به نام باز لایتیر Buzz Lightyear هدیه میگیرد.
در این میان وجود این اسباب بازی جدید و علاقهی زیادی که اندی به این عروسک جدید نشان میدهد، باعث ناراحتی و حسادت وودی میشود. چرا که تا قبل از آمدن باز، وودی عروسک مورد علاقهی اندی بوده است.
همین جریان شروعی برای ماجراجویی بود که در نهایت باعث ایجاد رفاقت بین این ۲ اسباب بازی شد. واقعیت این است که وودی با رابطهاش با اندی تعریف میشود. وودی همیشه جایگاه ویژهای در قلب اندی داشته است. گفتنی است این فیلم توانست با بودجهی ۳۰ میلیون دلاری خود به فروشی معادل ۳۶۱ میلیون دلار دست یابد.
بیشتر بخوانید: داستان اسباب بازی Toy Story کاری از جان لستر ۱۹۹۵
دومین قسمت این سری انیمیشن با نام Toy Story 2 در سال ۱۹۹۹ منتشر شد. این فیلم ادامهای برای قسمت قبلی بود، در این قسمت میبینیم که ال، وودی را برای فروش در موزهای در ژاپن میرباید.
در نتیجه باز به همراه تعدادی از اسباب بازیها برای یافتن و نجات دادن وودی خانه را ترک میکند. آنها زمان زیادی ندارند باید قبل از بازگشت اندی از اردو، وودی را بیابند و به خانه بازگردند. این انیمیشن نیز توانست با بودجهی ۹۰ میلیون دلار خود به فروش گیشه حدوداَ ۴۹۷٫۴ میلیون دلاری دست یابد.
سومین قسمت این سری انیمیشن با نام Toy Story 3 در سال ۲۰۱۰ منتشر شد. در این قسمت اندی بزرگ شده و تبدیل به یک جوان ۱۷ ساله شده است. فقط چند روز مانده به اینکه اندی به دانشگاه برود.
در این میان اسباب بازیها از آیندهی نامعلومشان نگران هستند. قرار بر این میشود که اسباب بازیها انبار شوند در این میان آنها به صورت تصادفی دور انداخته میشوند و در نهایت سر از یک مهد کودک در میآورند.
این مهد کودک پر از بچههای خرابکار و اسباب بازیهای جدید است. پس از تمام ماجراهایی که از سر اسباب بازیها میگذرد در نهایت آنها موفق میشوند پیش اندی بازگردند. در صحنههای پایانی این قسمت میبینیم که اندی تصمیم میگیرد اسباب بازیها را به دختر بچهای به نام بانی Bonnie هدیه دهد. این قسمت از این سری انیمیشن نیز توانست با بودجهای معادل ۲۰۰ میلیون دلار به فروش گیشه حدود ۱٫۰۶۷ میلیارد دلار دست یابد.
بیشتر بخوانید: انیمیشن WALL-E کاری از اندرو استنتون
حال داستان چهارمین قسمت از این انیمیشن دیدنی با عنوان داستان اسباب بازی ۴ از این قرار است: وودی، باز و باقی اسباب بازیها در کنار بانی زندگی میکنند. بانی از رفتن به مهد کودک نگران است، به همین دلیل وودی تصمیم میگیرد که وارد کوله پشتی بانی شده و او را در این مسیر پر اضطراب همراهی کند.
این بار وقتی بانی به خانه باز میگردد با خود یک اسباب بازی جدید، که خودش در روز اول مهد کودکش با استفاده از اشیایی مثل چوب بستنی، چنگال و نخ به عنوان کاردستی ساخته را میآورد. نام این اسباب بازی فورکی Forky است و ادامهی ماجرا …
به طور کلی این ۴ قسمت داستان اسباب بازیهایی است که بارها از خانه و صاحب خود دور شدهاند ولی وفاداری خود را ثابت کردهاند. شخصیتهای جدیدی از جمله فورکی، گبی گبی و یک عروسک جوجه و خرگوش که بازلایتیر با آنها آشنا میشود و بار طنز این نسخه بیشتر بر دوش آنهاست، به داستان اضافه میشوند.
انیمیشن Toy Story 4 با فلش بکی بین قسمت دوم و سوم آغاز میشود و توضیح کاملی نسبت به نبود Bo همان دختر چوپان که در قسمت سوم غیبش زده بود به مخاطب میدهد. یکی از سوپرایزهای داستان اسباب بازی ۴ بدون شک تغییری است که شخصیت بو پیپ داشته است.
بدون تردید مثل قسمت های قبلی داستان اسباب بازی ۴ فقط برای کودکان نیست و درجهی سنی بالاتری را انتخاب کرده است با این قطعاَ بعد از دیدن این انیمیشن حس کودکان نسبت به ابزار بازی خود تغییر خواهد کرد و به راحتی از آنها نخواهند گذشت حتی اگر این اسباب بازیها از آشغالهای یک سطل زباله به وجود آمده باشند.
شخصیت جدید داستان اسباببازی ۴ یک چنگال که آرامش خود را در سطل آشغال میبیند. او هم همچون یک انسان در مقابل تغییر شرایطش مقاومت میکند و میخواهد به طبیعت خویش بازگردد.
از سوی دیگر وودی و بقیه عروسکها برای خوشحالی بانی سعی میکنند تا فورکی را از تصمیم خود منصرف کنند همین موضوع سبب شکلگیری موقعیتی کمیک میشود که اصل ماجرای فیلم را شکل میدهد.
وودی همیشه باور داشت که او از در کارخانه با هدف عشق ورزیدن به بچهها بیرون آمده است، اما این فیلم با نحوهی زنده شدن فورکی از طریق محبتی که توسط بانی دریافت میکند، نشان میدهد که وودی به خاطر عشقی که دریافت میکند زنده است.
از نکات جالب توجه Toy Story 4 که جنبهی آموزشی نیز دارد باز لایتیر است که هر جا در مسیر خود به مشکلی میخورد به صدای درونش گوش فرا میدهد و هر بار نیز موفق میشود تا با همین ترفند از مهلکه نجات پیدا کند. و دیگر اینکه اسباببازیها میدانند که حتی اگر شانس بیاورند و از تمام کریسمسها و حراجهای خانگی قسر در بروند، بالاخره روزی فرا میرسد که صاحبشان اندی بزرگ میشود و دیگر نیازی به اسباببازیهایش نخواهد داشت.
گفتنی است صداپیشه شخصیت فورکی که تا حد بسیاری بار طنز فیلم را به دوش میکشد تونی هیل Tony Hale است. Tom Hanks نیز صداپیشه وودی است که رهبری همهی اسباب بازیها را بر عهده دارد.
تیم آلن Tim Allen، آنی پاتس Annie Potts، کیانو ریوز Keanu Reeves (بزرگترین بدلکار کانادا شخصیتی دلنشین دوک کابوم)، کریستینا هندریکس Christina Hendricks، جی هرناندس Jay Hernandez، جوردن پیل Jordan Peele و جان راتزنبرگر John Ratzenberger از جمله صداپیشگان انیمیشن Toy Story 4 هستند.
هر چند که داستان اسباب بازی ۴ آخرین قسمت از این سری انیمیشن محبوب است اما بر اساس اطلاعات به دست آمده چند اسپین آف و یک مینی سریال ۱۰ قسمتی از این سری انیمیشن ساخته خواهد شد. براساس گزارشات این مینی سریال در مورد شخصیت فورکی خواهد بود. این در حالی است که آمدن تیشرتها و اسباب بازیهای این انیمیشن از همان ابتدای انتشار آن به بازار فروش خبر از محبوبیت روز افزون آن میداد.
پاسخی بگذارید لغو پاسخ
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن
نام *
ایمیل *
وبسایت
Current ye@r *
Leave this field empty