یکی از این ۳ پیشنهاد غذا برای شام سریع و خوشمزه را همین امشب به کار ببندید و می بینید که این شب پاییزی چقدر با این خوراکیهای خوشمزه عالی و منحصر به فرد می شود. با ما همراه باشید.
۱. تبوله
مواد لازم
۱۵۰ گرم برگ جعفری( حدود ۲ دسته) تازه و خرد شده
۶ عدد پیازچه کاملا خرد شده ( تقریبا ۱ دسته)
۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ کاملا ریز شده
آب ۳ عدد لیموری بزرگ و تازه
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ فنجان بلغور گندم
۱ فنجان آب جوش
۸/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۸/۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
در کاسه کوچکی ۱ فنجان آب جوش را به ۱ فنجان بلغور اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
برگهای جعفری، پیازچه و گوجه فرنگی را کاملا خرد کنید و آنها را در کاسه بزرگ دیگری بریزید.
آب لیموهای تازه را بگیرید و آن را روی ترکیب سالاد بریزید. روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک را به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بلغور خنک شده را روی این ترکیب بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
سالاد شما آماده است. آن را سرو کنید.
باقی مانده سالاد را میتوانید تقریبا ۲ تا ۳ روز در یخچال نگه دارید.
مطلب مرتبط:۶ دستور تهیه غذای جدید با مرغ که لذیذ و آسان هستند
۲. لقمه گوشت و نان پیتا
مواد لازم۱ پیمانه ماست ساده
۳/۱ فنجان خیار خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پیاز کامل خرد شده
۱ حبه سیر له شده
۱ قاشق چایخوری شکر
مواد لازم برای تهیه سس
نیم کیلوگرم گوشت چرخکرده( یا گوشت بوقلمون چرخ شده)
یک و نیم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری نمک( دلخواه)
۴/۳ قاشق چایخوری فلفل
۴ عدد نان پیتا
۳ فنجان کاهوی خرد شده
۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
مطلب مرتبط:طرز تهیه ماکارونی پنیری: ۳ دستور پخت لذیذ و منحصر به فرد
طرز تهیه
۵ ماده اول فهرست مواد لازم را در کاسهای با هم ترکیب کنید.
درب کاسه را بپوشانید و آن را در یخچال قرار بدهید( در صورت امکان به مدت یک شب)
در کاسهای دیگر گوشت چرخکرده و ادویهجات را با هم ترکیب کنید.
آنها را خوب ورز دهید تا با هم یکدست شوند.
مواد را به ۴ قسمت تقسیم کنید، کف دست خود پهن کنید و به آن فرم دهید.
به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا جاییکه گوشت کاملا بپزد و رنگ صورتی به خود نداشته باشد روی شعله متوسط یا زیاد آن را کباب کنید و سپس همین کار را برای طرف دیگر انجام بدهید. میتوانید از توستر، فر یا ماهیتابه هم برای طبخ آن استفاده کنید.
گوشتهای پخته شده را به صورت برشهایی باریک درآورید.
آنها را داخل نان قرار بدهید.
کاهو، خیار، گوجه و پیاز را به آن اضافه کنید.
ساندویچ شما آماده است. آن را با ماست سرو کنید.
۳. همبرگر خانگی
مواد لازم:۱ عدد تخممرغ
۱ قاشق چایخوری خردل
۱ عدد پیاز کوچک ریز رنده شده
۱ حبه سیر له شده
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۲/۱ قاشق چایخوری فلفل
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ قاشق غذاخوری سس سالاد سزار یا سس سالاد یونانی
۱ قاشق غذاخوری گوجه خشک خرد شده
۱ قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست
۱ قاشق غذاخوری پوست لیموترش تازه رنده شده
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ یا سس باربکیو
۱ قاشق چایخوری فلفل لیمویی
۱ قاشق چایخوری پودر کاری
۱ قاشق چایخوری آویشن خشک یا رزماری خشک
۱ قاشق غذاخوری سبزیجات معطر تازه
۱ قاشق چایخوری روغن کنجد
۱ عدد فلفل سبز و تند خرد شده
طرز تهیه همبرگر خانگی
تابه مخصوص گریل را چرب کنید و باربکیو را روشن کنید. آن را روی حرارت متوسط تنظیم کنید.
تخممرغ را در کاسه بشکنید و ۶ ترکیب بعدی آن در فهرست مواد لازم را به آن اضافه کنید.
هر چیز دیگری که دوست دارید را به این ترکیب اضافه کنید.
گوشت را به مواد اضافه کنید و با دست یا چنگال آن را به آرامی با مواد مخلوط کنید.
تا حد امکان گوشت را زیاد ورز ندهید. هر چه بیشتر با آن بازی کنید سفتتر میشود.
از این ترکیب به مقدار لازم در دست بگیرید و به آرامی آن را به شکل برگر در بیاورید.
با انگشت شست خود عمق کمی وسط برگر ایجاد کنید تا در طول پخت پف نکند.
برگرها را روی گریل قرار دهید، درب آن را ببندید و اجازه دهید گوشت به مقدار کافی کباب شود. رنگ داخل گوشت بعد از پخت کامل نباید صورتی باشد. حالا برگرها را زیر و رو کنید. ۶ تا ۸ دقیقه زمان برای پخت هر طرف برگر کافی است.
میتوانید دما را روی ۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
از فرو کردن چنگال یا هر شیء نوک تیز به داخل برگر خودداری کنید. این کار موجب از دست دادن آب لذیذ گوشت و خراب شدن برگرهایتان میشود.
برگرهای خود را به همراه نان و ترکیبات مورد علاقه در ظرف مورد نظر سرو کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیررضا مصطفایی
منبع:eatingwell