مدارس قزوین دوشنبه تعطیل است


مدارس قزوین دوشنبه تعطیل است

بنا بر اعلام آموزش و پرورش استان قزوین، به منظور رفع نگرانی خانواده‌ها و اهمیت سلامت دانش‌آموزان، روز دوشنبه 18آذر ماه مدارس در کلیه مناطق و نواحی 14گانه در تمامی مقاطع تحصیلی در دو نوبت صبح و بعداز ظهر تعطیل است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، خیرالله رحمانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین درخصوص تعطیلی مدارس در روز دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸ گفت: بر اساس بررسی‌های کارشناسی به عمل آمده حوزه بهداشت و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان از کلیه مناطق و نواحی ۱۴ گانه در خصوص شیوع بیماری آنفلوآنزا در مدارس مشخص شد خوشبختانه با پیش‌بینی‌ها و تمهیدات خوبی که انجام شد در خصوص تعطیلی مدارس و استراحت دانش‌آموزان در روزهای شنبه و یکشنبه ما شاهد کاهش آمار این بیماری در بین دانش‌آموزان بودیم.

بنا بر اعلام اداره روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین، وی ادامه داد: اکنون به منظور رفع نگرانی کامل خانواده‌ها و اهمیت سلامتی دانش آموزان طی هماهنگی‌های به عمل آمده با مسئولین استانی روز دوشنبه ۱۸ آذر ماه مدارس در کلیه مناطق و نواحی ۱۴ گانه در تمامی مراکز پیش دبستانی و مقاطع تحصیلی در دو نوبت صبح و بعداز ظهر تعطیل است.



منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

10 پرنده عجیب که وجودشان را هرگز باور نمی کنید!