طرز تهیه کیک شکلاتی
برای پخت کیک شکلاتی کلاسیک، ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود 7 دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و بعد به آن روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
مواد لازم برای "طرز تهیه کیک شکلاتی" :
آرد 2/5 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه کیک شکلاتی:
برای پخت کیک شکلاتی کلاسیک، ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و بعد به آن روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد کیک تان یک دست شود.
بعد قالب را با روغن جداکننده چرب کنید (یک قاشق غذاخوری آرد + نصف قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره نرم شده را با هم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید. وقتی کیک کلاسیک تان پخت آن را از قالب خارج کنید و روی آن را با گاناش تزیین کنید.
گاناش :
خامه صبحانه 200 گرم
شکلات تخته ای 200 گرم
طرز تهیه گاناش:
خامه را روی حرارت کم بگذارید و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب شود و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کاملا خنک شود و بعد استفاده کنید.
طرز تهیه کیک بانتیانا
طرز تهیه کیک شکلاتی,کیک شکلاتی
دستور پخت کیک شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک بانتیانا :
آرد یک و یک چهارم پیمانه (لیوان فرانسوی)
کره (روغن مایع) 100 گرم
شکر 3/4 پیمانه
تخم مرغ درشت دو عدد
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
خامه 1/4 پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک پنس
طرز تهیه کیک بانتیانا:
کیک بانتیانا یک کیک کافی شاپی است که بسیار خوشمزه است برای تهیه کیک بانتیانا باید همه ی مواد هم دمای محیط باشند.
ابتدا شیر و خامه را مخلوط کنید و کنار بگذارید. آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید. وانیل، شکر، کره که به دمای محیط رسیده یا روغن مایع را هم بزنید تا کرم رنگ شود. بعد دانه دانه تخم مرغ ها را با فاصله هر کدام حداقل یک دقیقه، اضافه کنید و با همزن بزنید. مواد خشک را در یک مرحله بریزید و هم بزنید. سپس مخلوط شیر و خامه را به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. قالب را چرب و آردپاشی کنید (من از روغن جداکننده استفاده کردم) و مواد را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت حدودا پنجاه دقیقه بپزید. چون دمای فرها متفاوت است، بعد از نیم ساعت چک کنید. بافت کیک بانتیانا، سبک و عالی است. پیشنهاد می کنم حتما آن را تست کنید.
این کیک یک سس خوشمزه هم دارد.
مواد لازم برای تهیه سس کیک بانتیانا:
نسکافه 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
شکر 1/8 پیمانه
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
شکلات شیری یا تلخ یا سفید 12 گرم
شیر پر چرب نصف پیمانه
طرز تهیه سس کیک بانتیانا:
شیر سرد و نشاسته را مخلوط کنید، سپس خامه را اضافه کنید تا نشاسته باز شود. روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا مثل فرنی به غلظت برسد. بعد از روی حرارت بردارید، شکلات را اضافه کنید. می توانید از ترکیب شکلات تلخ و شیری استفاده کنید که سلیقه ای است و بستگی به ذائقه تان دارد. نهایتا سس ولرم را، روی کیک بریزید و تزیین و سرو کنید.
منبع: بیتوته
آرد 2/5 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه کیک شکلاتی:
برای پخت کیک شکلاتی کلاسیک، ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و بعد به آن روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد کیک تان یک دست شود.
بعد قالب را با روغن جداکننده چرب کنید (یک قاشق غذاخوری آرد + نصف قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره نرم شده را با هم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید. وقتی کیک کلاسیک تان پخت آن را از قالب خارج کنید و روی آن را با گاناش تزیین کنید.
گاناش :
خامه صبحانه 200 گرم
شکلات تخته ای 200 گرم
طرز تهیه گاناش:
خامه را روی حرارت کم بگذارید و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب شود و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کاملا خنک شود و بعد استفاده کنید.
طرز تهیه کیک بانتیانا
طرز تهیه کیک شکلاتی,کیک شکلاتی
دستور پخت کیک شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک بانتیانا :
آرد یک و یک چهارم پیمانه (لیوان فرانسوی)
کره (روغن مایع) 100 گرم
شکر 3/4 پیمانه
تخم مرغ درشت دو عدد
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
خامه 1/4 پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک پنس
طرز تهیه کیک بانتیانا:
کیک بانتیانا یک کیک کافی شاپی است که بسیار خوشمزه است برای تهیه کیک بانتیانا باید همه ی مواد هم دمای محیط باشند.
ابتدا شیر و خامه را مخلوط کنید و کنار بگذارید. آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید. وانیل، شکر، کره که به دمای محیط رسیده یا روغن مایع را هم بزنید تا کرم رنگ شود. بعد دانه دانه تخم مرغ ها را با فاصله هر کدام حداقل یک دقیقه، اضافه کنید و با همزن بزنید. مواد خشک را در یک مرحله بریزید و هم بزنید. سپس مخلوط شیر و خامه را به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. قالب را چرب و آردپاشی کنید (من از روغن جداکننده استفاده کردم) و مواد را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت حدودا پنجاه دقیقه بپزید. چون دمای فرها متفاوت است، بعد از نیم ساعت چک کنید. بافت کیک بانتیانا، سبک و عالی است. پیشنهاد می کنم حتما آن را تست کنید.
این کیک یک سس خوشمزه هم دارد.
مواد لازم برای تهیه سس کیک بانتیانا:
نسکافه 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
شکر 1/8 پیمانه
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
شکلات شیری یا تلخ یا سفید 12 گرم
شیر پر چرب نصف پیمانه
طرز تهیه سس کیک بانتیانا:
شیر سرد و نشاسته را مخلوط کنید، سپس خامه را اضافه کنید تا نشاسته باز شود. روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا مثل فرنی به غلظت برسد. بعد از روی حرارت بردارید، شکلات را اضافه کنید. می توانید از ترکیب شکلات تلخ و شیری استفاده کنید که سلیقه ای است و بستگی به ذائقه تان دارد. نهایتا سس ولرم را، روی کیک بریزید و تزیین و سرو کنید.
منبع: بیتوته