دسر ژله انار و پاناکوتا

دسته‌بندی: انواع دسر و بستنیتاریخ انتشار: ۱۳۹۸ آذر ۲۶, سه‌شنبه ساعت ۱۸:۱۴
دسر ژله انار و پاناکوتا

دسر پاناکوتا یکی از دسر‌های خوشمزه ایتالیایی است که نیمی از آن را بخش خامه‌ای و نیم دیگر را ژله تشکیل می‌دهد. این دسر دو رنگ و دوست داشتنی را می‌توان برای مهمانی، جشن‌های تولد و دورهمی‌های خانوادگی درست کرد. برای ژله از رنگ‌های قرمز استفاده می‌شود مثل ژله توت فرنگی، ژله گیلاس یا انار. به هنگام فصل پ...