فرانک قدسی روز چهارشنبه در جلسه جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان اظهار داشت: این طرح در مدارس حاشیه شهر و به همت نیروهای متخصص علوم پزشکی و دانشگاههای استان پیگیری و اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه آموزش به کودکان کار نیز مورد توجه امور اجتماعی استانداری کردستان است، افزود: طرح کودکان کار به همت انجمنها و سازمانهای مردم نهاد نیز در راستای این امر اجرا میشود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان یادآور شد: توجه به بازماندههای تحصیل و کاهش آنها و حمایت از دانشآموزان از دیگر مواردی است که پیگیری شده و اجرا خواهد شد.
وی افزود: طرح مشاوره قبل و یا حین ازدواج نیز برای زوجین جوان از دیگر طرحهایی است که در استان کردستان اجرا و براساس آن به صورت ۶ ساعت دوره آموزشی برای زوجین جوان برگزار میشود.
قدسی با اشاره به اینکه باید بحث آموزشها و مسائل تربیتی را در خانوادهها بازنگری کرد، گفت: امروزه خانواده کارکردها و نقش اصلی خود را از دست داده، در حالیکه خانواده مهمترین نهاد اجتماعی است و همه نیازهای انسان در آنجا شکل میگیرد و تکتک این طرحها برای استحکام بنیان خانواده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این جلسه گفت: در طول تاریخ بشر و در دورههای مختلف نگرشهای مختلفی نسبت به هویت و جنسیت زن وجود داشته است اما این نگرشها همیشه مثبت نبوده در حالیکه زن و مرد تفاوتی ندارند و خداوند انسان را خلق کرد که همواره مورد کرامت پروردگار قرار گیرد.
حجتالاسلام احمد حاتمیان افزود: اگرچه به لحاظ ماموریتهایی که نظام آفرینش برای بانوان گذاشته ممکن است مکانیسم خاصی برای زن طراحی شده باشد و توانمندیها و ظرفیتهای متفاوتی با مرد داشته باشد اما از لحاظ آفرینش تفاوت به معنای نقصان و کاستی در وجود زن نیست.
وی اظهار داشت: کردستان استانی فرهنگی است و باید از کش و قوسها و چالشهای سیاسی و نگرشهایی که انباشت یک هزار و ۴۰۰ سال ذهنیتهای بسته است عبور کرد تا برای رفع مشکلات و رشد آن تلاش شود.
در این جلسه ئالا شهسواری به عنوان مسوول امور بانوان ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان معرفی و از زحمات سعیده لشکری تقدیر شد.