گفتمان مقاومت، کشور را به رتبه اول دفاعی در منطقه رساند
کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه تجربه نشان داده که حل مشکلات کشور با نگاه به بیرون و سازش با غرب حاصل نمی شود، گفت: هرکجا در کشور گفتمان سازش غالب بوده نه تنها پیشرفتی حاصل نشده بلکه نارضایتی مردم را نیز به همراه داشته است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد یاری کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره به ناکارآمدی تفکر سازش در مدیریت کشور گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی با دو گفتمان مدیریتی به طور کلی مواجه بودیم که هرکدام از این گفتمان ها آثار و تبعاتی در حوزه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای کشور به دنبال داشت.
وی افزود: سؤال اینجاست آیا گفتمان سازش که متأسفانه امروز گفتمان غالب در مجلس و دولت است ما را به اهداف عالی انقلاب و کشور می رساند یا گفتمان مقاومت؟ البته این بحثی بر مبنای تاریخ علمی است و باید از تجربیات هم در این زمینه استفاده کرد.
یاری با بیان اینکه در دورههای مختلف انقلاب اسلامی تجربیاتی کسب کردهایم که امروز باید از آنها استفاده کنیم، افزود: بهطور مثال دهه اول انقلاب گفتمان مقاومت که در مسئله جنگ موردتوجه کامل قرار گرفت باعث شد ما در حوزه دفاع از کشور علیرغم نبود امکانات و تجهیزات به پیروزی برسیم.
کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد: نتیجه گفتمان مقاومت برآمده از دفاع مقدس این شد که امروز ایران جزء کشورهای برتر در حوزه دفاعی تبدیلشده است.
وی با تأکید بر اینکه امروز توانایی ساخت تجهیزات دفاعی که بسیار هم از پیچیدگی برخوردار است به برکت گفتمان مقاومت حاصلشده است، افزود: در واقع می توان گفت پیشرفت ها اثبات کرد که سرسپردگی و سازش عامل عقب ماندگی است ولی مقاومت عنصر اصلی حرکت است.
کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه هر زمان که گفتمان سازش مورد توجه دولت ها قرار گرفته این گفتمان باعث شده که خسارات زیادی بر کشور وارد شود، اظهار کرد: البته گفتمان سازش یا مذاکره به معنای این نیست که مقاومت با مذاکرات مخالف است اما مذاکراتی که لیبرال ها در کشور انجام می دهند حاصل آن برد-باخت به نفع طرف مقابل است و در طی این سال ها برد-برد به هیچ عنوان نصیب ایران نشده است.
وی اظهار کرد: در طول مذاکرات به خصوص در دوره اخیر مدعیان مذاکره، سازش را برای پذیرش تمام استانداردها و قوانین نظام سلطه همچون کنوانسیون های استعماری را پیش بردند که البته تئوری اینگونه مذاکرات توسط جریان نفوذی به دولت و مجلس القا می شود و متاسفانه به دلیل اینکه آنها هم اطلاعات کافی ندارند اجرا می شود.
یاری با تأکید بر اینکه تجربه نشان داده که حل مشکلات کشور با نگاه به بیرون و سازش با غرب حاصل نمی شود، گفت: هرکجا در کشور گفتمان سازش غالب بوده نه تنها پیشرفتی حاصل نشده بلکه نارضایتی مردم را نیز به همراه داشته است.
وی تصریح کرد: به طور مثال ما بیش از ۶۰ سال است در حوزه خودرو با ژاپن، انگلیس و فرانسه در حال سازش هستیم و امروز می بینیم مردم از صنعت خودرو سازی از کیفیت، ایجاد آلودگی های هوا ناراضی هستند اما در صنایع موشکی ما جزء کشورهای برتر دنیا محسوب می شویم و در این حوزه بومی عمل کرده ایم.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: به طور مثال ما دانش هسته ای را با مقاومت کسب کردیم ولی گفتمان سازش این دانش هسته ای که یک دانش استراتژیک با ۱۶۰ کاربرد منحصر به فرد بود را از دست داد.
وی با اشاره به قدرت دفاعی و برتر ایران نسبت به سایر کشورها بیان کرد: ما از سال ۶۴ که وارد دانش موشکی شدیم و علیرغم اینکه کسی کمکی به ما نکرد امروز به قدرت موشکی جهان تبدیل شده ایم و این به عنوان یک تجربه موفق باید مورد توجه قرار گیرد.
یاری با تأکید بر اینکه مدیران سازشگر عموما به تعبیر امام (ره) «مرفهین بی دردی هستند» که در بیرون از مرزها سیری می کنند، گفت: در وافع گفتمان سازش نه تنها به عنوان راه حل نمی تواند باشد بلکه کشور را وابستگی می کند. امروز می بینیم بعد از اینکه آمریکا را به عنوان کدخدا دانستیم بسیاری از دستاوردها یا نابود شده اند و یا بسیار تضعیف شده اند.
وی ادامه داد: گفتمان سازش یک مدیریت ارتجاعی است و طرفداران گفتمان سازش مرفهین بی دردی هستند که به تعبیر امام اگر آنها بر راس حکومت قرار بگیرند باید فاتحه نظام را بخوانیم که این موضوع باید مورد توجه مردم قرار گیرد که ما باید در همه زمینه ها یک مقاومت فعال و هوشمند مبتنی بر برآوردهای تاریخی و تجربیات چهل سال گذشته داشته باشیم.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به سابقه طولانی مدت آمریکائیها در بدعهدی عنوان کرد: در طول چهل سال اخیر که مذاکراتی با آمریکائیها صورت گرفته در تمام موارد خیانت کردند و به هیچ کدام از تعهدات عمل نکردند که در اینجا جهاد کبیر را می توان عدم اطاعت از دشمن و همراه نبودن با دشمن معنا کرد.
وی با تأکید بر اینکه سازشی که به معنای باج دادن باشد به هیچ عنوان به معنای مذاکره نیست، گفت: معنای مذاکره نتیجه برد برد داشتن دارد و ما در مقاومت فعال امتیاز نمی دهیم بلکه امتیاز می گیریم ولی در سازش آنچه را که داریم هم از دست می دهیم که نمونه آن صنعت هسته ای بود که طی این مذاکرات تمام ۱۶۰ کاربرد این دانش را از بین بردند.
یاری با اشاره به خسارت های زیادی که برجام بر صنعت هسته ای وارد کرده است، گفت: متاسفانه برخی اوقات که صحبت هایی شنیده می شود که کاری در حوزه هسته ای انجام می شود بیشتر شبیه طنز تلخی است چراکه در طول مذاکرات خسارات زیادی به کشور تحمیل شد و شش سالی که می توانست به اندازه بیست سال ما را به جلو ببرد خسارات زیادی به کشور وارد کرد.
کارشناس مسائل سیاسی خاطر نشان کرد: باید این موضوع را برای مردم تبیین کرد که منظور از مقاومت به هیچ عنوان به معنی جنگ و جدل و نفی مذاکره نیست بلکه مقاومت معنای واضح و مشخصی دارد و آن به این معناست که اگر کسی به جان، مال و ناموس شما تجاوز کرد بایستی در برابر آن ایستادگی کرد و این معنای مقاومت در همه اندیشه های بشری قابل ستایش است.
انتهای پیام/