انار یکی از خوشمزه ترین و دلرباترین میوه های پاییز و زمستان است که در انواع غذاها، پیش غذاها، دسرها و سالادها استفاده می شود. در ادامه به شما ۵ طرز تهیه سالاد با انار مجلسی مخصوص مهمانی را آموزش خواهیم داد. این شما و این طرز تهیه مدل های مختلفی از سالاد انار!!!
سالاد انار
۱. سالاد انار و گردو با رازیانه و کاسنی
ترکیب برگهای خنک، ترد، و اندکی تلخ مزهی کاسنی فرنگی با طعم شیرین رازیانه، به همراه بافت ترد گردو و دانههای ترش انار شاهکاری میآفریند که در مناسبتهای خاصی مانند شب یلدا، میتوان از آن به عنوان یک سالاد دلپذیر استفاده کرد.
ترد، تازه، و زیبا: چه چیز بیشتری از یک سالاد انتظار دارید؟
مواد مورد نیازالف. ۲ پیاز رازیانه که از وسط نصف شده، مرکز آن خارج شده، و در قطعات نازک برش خورده باشند؛ به همراه یکچهارم فنجان برگ و ساقهی رازیانه
ب. نیم کیلوگرم کاسنی فرنگی (ترجیحا قرمز)، تمیز شده و برگهای آن جدا شده باشد
پ. نصف فنجان دانهی انار (از یک انار)
ت. نصف فنجان گردو بو داده و خرد شده
ث. یکسوم فنجان روغن زیتون فرا بکر با کیفیت
ج. ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
چ. نصف قاشق چای خوری نمک درشت
ح. یکچهارم قاشق چای خوری فلفل تازهی پودر شده
الف. رازیانه و کاسنی فرنگی را در یک دیس بزرگ بریزید، و دانههای انار، گردو، و ساقههای رازیانه را نیز به آنها اضافه کنید و همگی را به هم بزنید.
ب. روغن، آب لیمو، نمک، و فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید. در نهایت، این سس را به سالاد اضافه، و آنها را نوش جان کنید.
۲. سالاد انار و کلم کالی با گردوی بو داده
یک سالاد زمستانی برای تمام فصول! کلم کالی به همراه زنجبیل تازه، آب لیمو ترش، روغن زیتون، انار، پیاز قرمز، و گردوی بو داده شده سالادی هیجانانگیز و ترد را تشکیل میدهند. این سالاد که از مواد خام تهیه میشود، ترکیبی متفاوت از موادی با بافت ترد و تند، و در عین حال، شیرین است.
مواد مورد نیازالف. یک دسته کلم کالی، تکهتکه شده
ب. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پ. ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی ترش
ت. نصف قاشق چای خوری زنجبیل تازهی رنده شده
ث. نصف فنجان دانهی انار (از نصف یک انار)
ج. ۲ قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
چ. یکچهارم فنجان گردوی بو داده و خرد شده
ح. نمک درشت و فلفل
الف. کلم کالی را به خوبی به روغن زیتون، آب لیمو، و زنجبیل آغشته کنید.
ب. دانههای انار، پیاز قرمز، و گردو را به مواد بالا بیفزایید و خوب به هم بزنید. در نهایت، مقداری نمک و فلفل نیز به سالاد اضافه، و آن را نوش جان کنید.
۳. سالاد بلغور با انار
کشمشهای طلایی، برگهای جعفری، و دانههای یاقوتی انار به سالاد بلغور سرشار از فیبر رنگ چشمنوازی میبخشند.
مواد مورد نیازالف. بلغور یک فنجان
ب. ۱ قاشق چای خوری نمک کوشر
پ. ۱ فنجان آب جوش
ت. ۴ عدد پیازچه، خرد شده به صورت مورب
ث. نصف فنجان برگ خرد شدهی جعفری
ج. نصف فنجان برگ خرد شدهی نعناع
چ. یکسوم فنجان کشمش طلایی
ح. ۱ فنجان دانهی انار
خ. ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
د. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر
ذ. فلفل سیاه تازهی آسیاب شده
الف. بلغور و نمک را داخل یک کاسهی متوسط به یکدیگر ترکیب کنید. آب جوش را به آنها اضافه کنید، درب کاسه را با استفاده از یک بشقاب بپوشانید، و اجازه دهید آب داخل بلغور جذب شود – حدودا ۳۰ دقیقه.
ب. پیازچه، جعفری، نعناع، کشمش، دانههای انار، آب لیمو، و روغن زیتون را به بلغور اضافه کنید؛ و در نهایت، کمی نمک و فلفل نیز به آن بیفزایید و نوش جان کنید.
۴. سالاد انار با مرغ و لبو
با ترکیب رنگهای زیبا و هیجانآور دانههای انار، لبو، و سیب در این سالاد که حتی میتوان آن را به عنوان غذای اصلی میل کرد، روزتان را پر از رنگ و شادی کنید.
مواد مورد نیازالف. ۲ عدد سینهی مرغ با پوست و استخوان (حدود ۷۰۰ گرم)
ب. نمک و فلفل
پ. ۱ قاشق غذاخوری پوست رنده شدهی پرتقال به همراه نصف فنجان آب پرتقال
ت. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر
ث. ۲۲۰ گرم لبو پخته شده، با برشهای نازک
ج. ۱۴۰ گرم جوانهی منداب یا شابانک؛ یا مخلوط سبزیجات (۵ فنجان)
چ. ۲ عدد سیب قرمز، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید، هستهاش را جدا کنید و در آخر به برشهای نازکی تبدیل کنید.
ح. ۱ فنجان دانهی انار
الف. مرغ را داخل یک قابلمهی متوسط بگذارید و آنقدر داخل ظرف آب بریزید تا حدود ۲ سانتیمتر از مرغ بالاتر بیاید. مقداری نمک نیز به آب بیفزایید. ظرف را روی شعلهی متوسط بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید؛ سپس شعله را کم کنید تا مرغ به آرامی داخل ظرف بپزد – حدود ۱۸ الی ۲۰ دقیقه. سپس، مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید و بگذارید خنک شود تا بتوانید آن را با دست بردارید. اکنون، پوست و استخوان را از گوشت جدا کنید و آن را به برشهای نازک ببرید.
ب. اکنون، پوست و آب پرتقال، و همچنین، روغن را به همراه نمک و فلفل با یکدیگر ترکیب کنید. لبوها را روی یک دیس بزرگ بچینید؛ سپس، سبزی، مرغ، سیب، و دانههای انار را نیز در دیس قرار دهید. در نهایت، ترکیب پرتقال را روی مواد بریزید و سالاد را نوش جان کنید.
۵. سالاد انار با کرفس و جعفری
هنگامی که کرفس را با جعفری تازه، وینگرت، و دانههای یاقوتی انار ترکیب میکنید، سالادی لذیذ و چشمنواز به وجود میآید. این سالاد ترد کاملا تحت تاثیر وجود کرفس است. برای خوشمزهتر شدن این سالاد، توصیه میکنیم از جعفری با برگهای پهن استفاده کنید.
مواد مورد نیازالف. ۴ ساقهی کرفس، با برشهای نازک
ب. یکچهارم فنجان برگ تازهی جعفری
پ. یک و نیم فنجان سرکه
ت. ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون فرا بکر
ث. نمک درشت و فلفل آسیاب شده
ج. یکچهارم فنجان دانهی انار (در صورت تمایل)
کرفس، جعفری، سرکه، و روغن زیتون را داخل یک کاسه با هم ترکیب کنید. مقداری نمک و فلفل به آنها بیفزایید. در صورت تمایل، دانههای انار را نیز به سایر مواد اضافه کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع:marthastewart