دانشگاه دامغان در پژوهش و توسعه بازوی توانمند استان سمنان باشد


دانشگاه دامغان در پژوهش و توسعه بازوی توانمند استان سمنان باشد

سمنان-ایرنا- رییس دانشگاه دامغان گفت: این واحد دانشگاهی آماده است تا با برگزاری همایش‌ و انجام پژوهش‌های علمی بعنوان بازویی توانمند به توسعه در حوزه‌های مختلف استان سمنان کمک کند.

عبدالعلی بصیری روز دوشنبه در همایش نقش توانمندی‌های علمی پژوهشی دانشگاه دامغان در توسعه استان سمنان که به میزبانی سالن کنفرانس مرکز همایش‌های این دانشگاه برگزار شد، بیان کرد: توانمندی‌های علمی پژوهشی این دانشگاه می‌تواند برای توسعه استان، خدمت به مردم و حل مشکلات روز جامعه تاثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: در طول سال‌های ۸۸ تاکنون که در جمع دانشگاه‌های جامع قرار گرفتیم، همواره سعی کردیم تا رشته‌های جدید را در این دانشگاه دایر کنیم که رشته تلویزیون و ادبیات نمایشی از این جمله است که در شرق کشور تنها در دانشگاه دامغان تدریس می‌شود.

رییس دانشگاه دامغان گفت: این دانشگاه در طرح تدوین سند آمایش سرزمین نیز به صورت جدی در زمینه ارائه مشاوره های تخصصی اقدام کرده است.

محمد حسنی مقدم، یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه دامغان نیز گفت: این دانشگاه پژوهش‌های خود را در زمینه آسیب شناسی تعاونی‌ها، موانع سرمایه‌گذاری، ارزیابی عملکرد و شکست بنگاه‌های اقتصادی استان هدفمند کرده است.

هسته پژوهش لرزه شناسی در دانشگاه دامغان ایجاد شد

رییس دانشکده زمین شناسی دانشگاه دامغان نیز در این همایش افزود: هم‌اکنون، هسته پژوهش لرزه شناسی در این دانشگاه ایجاد شده است که می‌تواند آغازگر برنامه‌های مختلف در حوزه مخاطرات طبیعی باشد.

علی اکبر حسن‌نژاد اظهار داشت: با ایجاد این مرکز، می‌توانیم با تقویت خود در حوزه مخاطرات طبیعی برنامه‌های خوبی را ارائه کنیم تا بتوانیم ارائه دهنده داده‌های آماری باشیم.

این همایش با حضور حشمت‌الله عسگری معاون اقتصادی استاندار سمنان، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و دیگر مسوولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

در حال حاضر بیش از چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۷۲ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.

این شهرستان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان، حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.



دهملا شاهرود روستای بدون بیکار استان سمنان