طرز تهیه مربای کدو حلوایی با آهک


طرز تهیه مربای کدو حلوایی با آهک

مربای کدو حلوایی کدو حلوایی 1و 1/2 کیلوگرم شکر 2 کیلوگرم دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری آهک 5 قاشق غذاخوری گلاب 1/4 پیمانه جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه : کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت ورقه کنید و قالب بزنید یا با چاقو به شکل دلخواه (مثلا … نوشته طرز تهیه مربای کدو حلوایی با آهک اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

مربای کدو حلوایی

امروز با آموزش طرز تهیه ی مربای کدو حلوایی اومدیم ، یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی همین مربای کدو حلوایی ست ، که هم به صورت له ، هم به صورت نگینی و هم به شکل های قالبی زیبا تهیه میشه … امیدوارم این مربای خوشمزه رو در منزل تهیه کنید و لذت ببرید … مربای کدو حلوایی به خاطر رنگ و لعابی گه دارد جز مرباهایی ست که میشه بر سر سفره ها و مجالس و مهمانی هامون بیاد …حالا بریم تا داشته باشیم این مربای خوشمزه رو

کدو حلوایی ۱و ۱/۲ کیلوگرم
شکر ۲ کیلوگرم
دانه هل نکوبیده ۱ قاشق مربا خوری
آهک ۵ قاشق غذاخوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت ورقه کنید و قالب بزنید یا با چاقو به شکل دلخواه (مثلا مربع) برش بزنید. کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید.

بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود. شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید. کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و گاهی کف روی مربا را بگیرید .

وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک قاشق غذاخوری آب گرم حل کرده اید داخل مربا بریزید و پس از ده دقیقه جوشیدن از روی شعله بردارید. مربای کدو حلوایی ترد، براق و خوشمزه شما آماده است.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

120 عکس بسم الله الرحمن الرحیم برای word (باکیفیت بالا)