بارندگی‌ها در چابهار تاکنون خسارتی نداشته است

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ دی ۲۱, شنبه ساعت ۰:۳۳۰ رأیبدون امتیاز

<br><section class="article_body clear-me" id="echo-detail"><div id="view_inline_agahi">\ \ </div>\ \ <p>رحمدل بامری جمعه‌شب در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار</p></section>...


رحمدل بامری جمعه‌شب در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس اعلام هواشناسی از ساعت هفت صبح امروز تاکنون در شهر چابهار هفت میلیمتر، تیس هفت، نگور ۲، کمبل سلیمان ۲ و عورکی ۲ میلیمتر باران باریده است.

وی افزود: از چند روز پیش تاکنون نشست‌های متعدد هماهنگی برای خدمات‌رسانی و اعزام نیروهای امدادونجات هلال احمر و ماشین آلات راهسازی برگزار و تمام نیروها آماده خدمت‌رسانی و امداد هستند.

فرماندار چابهار گفت: بیشتر روستاهای بخش دشتیاری، پلان و مرکزی و روستاهای مسیر رودخانه کاجو در معرض سیلاب قرار دارند و احتمال خسارت در صورت بالاآمدن آب وجود دارد.

وی ادامه داد: با تصمیمات اتخاذ شده از سوی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان چابهار و با توجه به شرایط ویژه فعالیت سامانه بارشی در منطقه جنوب استان سیستان وبلوچستان و پیش‌بینی‌های صورت گرفته از سوی اداره کل هواشناسی استان مدارس این شهرستان در تمامی مقاطع تحصیلی شیفت صبح و عصر روز شنبه ۲۱ دی ماه جاری تعطیل است.

رییس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان چابهار افزود: آمار دریافتی بارش های فعلی و پیش بینی های ۲۴ ساعت آینده چابهار، کنارک و توابع نشان از بارندگی‌های خوب، جاری شدن روان آبها و پرآب شدن هوتگ‌ها(گودال‌های حفر شده برای ذخیره آب مورد نیاز انسان و احشام) و بندهای آبخیزداری دارد و سال خوبی برای کشاورزان و دامداران خواهد بود.

بامری گفت: براساس داده های هواشناسی در ۲۴ ساعت آینده بارندگی ۷۰ تا ۱۲۰ میلیمتر در سواحل مکران محدوده چابهار و کنارک و برخی نقاط تا ۱۵۰ میلیمتر نیز پیش بینی شده است.

وی تصریح کرد: تمهیدات لازم برای مقابله با هرگونه خسارت احتمالی اندیشیده شده و ساحل نشینان، روستاییان و افراد ساکن در محدوده دریا و نوار ساحلی چابهار به گواتر مواظبت کنند در کنار دریا و مسیررودخانه ها گذر نکنند.

فرماندار چابهار ادامه داد: ستادهای مدیریت بحران در بخشها نیز تشکیل شده و امروز نیز از تمام نقاط آسیب پذیر شهری و روستایی بازدید و اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار گرفته است.

بخشدار دشتیاری نیز به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حسب در خواست دهیار روستای کلانی و با همکاری بنیاد مسکن و اداره راهداری و حمل و نقل شهرستان چابهار اقدامات لازم برای مقابله با سیل در روستاهای کلانی‌ و ارسال پل پیش‌ساخته در چند روز پیش انجام شد.

جمشید سارانی افزود: برگزاری جلسه مدیریت بحران بخش در محل بخشداری، اطلاع رسانی به مردم با اخطاریه‌ها و توصیه های ستاد بحران استان و شهرستان به دهیاران، ترمیم نقاط آسیب پذیر سیل بند نوبندیان با همکاری دهیار، معتمدان و مدیر عامل شرکت تعاونی دهیاری های بخش انجام شده است.

وی بیان کرد: اقدامات لازم در خصوص ترمیم راه ارتباطی با همکاری مدیر راهداری و حمل و نقل جاده ای، رییس و عضو شورای بخش، مسوول شرکت ایزدیار دشتیاری و مردم محلی انجام و بازدید از آب‌نماها و سیل بندها، استقرار یکدستگاه بلدوزر در حال انجام است، هماهنگی باحوزه بهداشت ودرمان شهرستان، آمادگی مراکز بهداشتی درمانی بخش برای ارائه خدمات به اهالی و مراجعان و هماهنگی با هلال احمر از دیگر اقدامات انجام شده است.

انتهای پیام
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...