کدو حلوایی سرشار از مواد مغذی است و به همین دلیل مصرف آن برای سلامت ما بسیار مهم و ارزشمند است. کدو حلوایی منبعی غنی از ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ای، فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان هایی مثل گزانتین، کاروتن و لوتئین است. در ادامه طرز تهیه چند مدل دسر کدو حلوایی را با هم میخوانیم.
۱. کدو حلوایی پخته به همراه شکر دارچینی
پختن در فر یکی از آسانترین راههای تهیهی غذا و دسر با کدو حلوایی است. نیازی به پوست کندن آن نیست؛ با افزودن مقداری نمک و فلفل، یا ترکیب آن با دارچین و شکر قهوهای، طبق دستورالعمل زیر، میتوانید کدو حلوایی پخته به همراه شکر دارچینی تهیه کنید.
مجموع زمان مورد نیاز: ۹۰ دقیقه
زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۸۰ دقیقه
مناسب برای ۴ نفر
ارزش غذایی تخمینی به ازای هر وعده مصرف | |
کالری | ۱۱۸ |
چربی | ۱۲ گرم |
کربوهیدرات | ۴ گرم |
پروتئین | ۰ گرم |
این نوع از کدو بر روی ویره یا گیاه بالارونده رشد میکند و دارای طعمی شبیه کدو تنبل است. طعم کدو حلوایی تقریبا شیرین و شبیه آجیل است؛ هر چه این میوه رسیدهتر میشوند، طعم آن قویتر خواهد شد. البته، کدو حلوایی از لحاظ فنی یک میوه شناخته نمیشوند؛ با وجود این، اگر هم آن را یک میوه بدانیم، میتوان گفت کدو حلوایی یکی از چند میوهای است که در آشپزی مورد استفاده قرار میگیرند.
با استفاده از کدو حلوایی میتوان غذاها یا پیشغذاهای مفید و سالمی تهیه کرد؛ زیرا سرشار از فیبر، منیزیوم، و پتاسیم است. مصرف غذاهای حاوی کدو حلوایی میتواند به کاهش کلسترول، و کنترل و پیشگیری از دیابت کمک کند. همچنین، کدو سرشار از ویتامینهای C، A، و E است. ویتامین C میتواند به ترمیم بافت و بهبود عملکرد دستگاه ایمنی بدن کمک کند. همچنین، مصرف این ویتامین از بروز بیماریهایی نظیر اسکوربوت نیز پیشگیری میکند. ویتامین A نیز برای سلامت چشمها مفید است. به علاوه، ویتامین E به حفظ سلامتی بینایی و بهبود عملکرد دستگاه عصبی کمک میکند.
اگر میخواهید غذای گیاهی، سالم، و لذیذی آماده کنید، ولی به دنبال یک گزینهی منحصر به فرد هستید، و از غذاهای معمولی خسته شدهاید، کدو حلوایی میتواند گزینهی بسیار مناسبی برایتان باشد. این دستورالعمل بسیار ساده و دلپذیر است – فقط کافی است کدو حلوایی را از وسط باز کنید، تخمهای آن را خارج کنید، کمی ادویه و چاشنی به آن بزنید، و بپزید. این غذا به سرعت و آسانی تهیه میشود و بسیار لذیذ است.
مواد مورد نیاز دسر کدو حلواییالف. ۲ عدد کدو حلوایی متوسط
ب. ۴ قاشق غذاخوری کره (آب شده)
پ. شکر دارچینی
الف. مواد مورد نیاز را آماده کنید.
ب. با استفاده از یک برس، کف سینی فر را به کرهی آغشته کنید. فر را به دمای ۱۷۵ درجهی سانتیگراد برسانید.
پ. هر یک از کدو را با دقت، از طول، نصف کنید، و تخمها و سایر مواد زائد را، به وسیلهی یک قاشق از آن خارج کنید.
ت. داخل کدوها را نیز با کمک یک برس به کره آغشته کنید، و مقداری شکر دارچینی نیز روی آن بپاشید.
ث. کدوها را داخل سینی فر بچینید.
ج. سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت، یا تا زمانی که کدوها نرم شوند و بتوان با استفاده از یک چنگال آنها را سوراخ کرد، داخل فر قرار دهید.
چ. کدوها را میتوانید به همین شکل نوش جان کنید، یا با استفاده از یک قاشق اسکوپ، گوشت آنها را داخل بشقاب بریزید و پوستاش را دور بیندازید.
۲. کرم بروله با کدو حلوایی
اگر میخواهید کرم بروله با کدو حلوایی را شب یلدا نوش جان کنید، بهتر است آن را از صبح یا یک روز زودتر آماده کنید، تا زمان کافی برای خنک شود و لذیذتر شدن در اختیار داشته باشد. کدو حلوایی را بخارپز یا آبپز کنید، و باقیماندهی آن را برای استفاده در سوپ یا یک غذای جانبی، داخل فریزر نگهداری کنید.
مجموع زمان مورد نیاز: ۶۰ دقیقه
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مناسب برای ۸ نفر
ارزش غذایی تخمینی به ازای هر وعده مصرف | |
کالری | ۳۴۷ |
چربی | ۲۶ گرم |
کربوهیدرات | ۲۴ گرم |
پروتئین | ۶ گرم |
برای تهیهی این دسر، باید یک کدوی متوسط را باز کنید، تخمهای آن را خارج کنید، و آن را بخارپز کنید تا کاملا نرم شود. همچنین، میتوانید کدو را داخل فر یا مایکروویو بپزید. باقیماندهی کدو را نیز داخل فریزر بگذارید تا بعدها بتوانید به وسیلهی آن سوپ یا دسر دیگری تهیه کنید.
مواد مورد نیاز دسر کدو حلواییالف. سهچهارم فنجان پورهی کدو حلوایی
ب. ۱ قاشق چای خوری وانیل
پ. ۲ فنجان خامهی سنگین
ت. نصف فنجان مخلوط شیر و خامه
ث. یکسوم فنجان شکر قهوهای
ج. نصف قاشق چای خوری دارچین
چ. یکهشتم قاشق چای خوری جوز هندی
ح. مقداری زنجبیل
خ. ۸ عدد زردهی تخم مرغ
د. یکچهارم فنجان شکر
ذ. ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری شکر (شکر تصفیه شده، خام، یا گرانوله)، برای روی دسر
الف. مواد مورد نیاز را آماده کنید.
ب. دمای فر را به ۱۵۰ درجهی سانتیگراد برسانید.
پ. ۸ الی ۱۰ عدد ظرف رمکین، پیالهی شیشهای، یا فنجان قابل استفاده از فر را روی یک سینی بزرگ مخصوص فر بچینید.
ت. خامهی سنگین، ترکیب خامه و شیر، شکر قهوهای، دارچین، جوز هندی، و زنجبیل را داخل یک ماهیتابهی متوسط با دیوارهی بلند ترکیب کنید. ظرف را روی شعلهی متوسط قرار دهید، و دائما مواد را به هم بزنید، تا مایعات به جوش بیایند.
ث. ظرف را از روی حرارت بردارید، و اجازه دهید ۵ دقیقه به بماند.
ج. در این میان، داخل کاسهی کوچکی، زردههای تخم مرغ را به همراه یکچهارم فنجان شکر گرانوله بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شوند.
چ. به آرامی، یکسوم ترکیب خامه را به زردههای تخم مرغ اضافه کنید، و مرتبا به هم بزنید. ترکیب تخم مرغ را به ماهیتابه برگردانید، و آنقدر به هم بزنید تا مواد به طور کامل به یکدیگر ترکیب شوند. سپس، پورهی کدو حلوایی و وانیل را نیز اضافه کنید و مجددا مواد را به هم بزنید.
ح. مواد را داخل رمکین یا پیالههای شیشهای بریزید، سطح آن را به خوبی صاف کنید؛ حدودا در هر رمکین، به اندازهی نصف الی دوسوم فنجان از مواد را جا بدهید.
خ. داخل سینی فر، آب بسیار داغ با آب جوش بریزید؛ به گونهای که حدود ۲.۵ سانتیمتر یا یکسوم از ارتفاع رمکینها یا پیالهها داخل آب باشد.
د. سینی را داخل فر بگذارید. ۴۵ الی ۵۵ دقیقه صبر کنید تا کاستارد کاملا حالت بگیرد، ولی بیش از اندازه سفت نشود (به سادگی تکان بخورد).
ذ. رمکینها را از داخل سینی فر در بیاورید، تا کمی خنک شوند. سپس سطح آنها را بپوشانید و دستکم به مدت ۴ ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید.
ر. پیش از مصرف، حدود نصف الی ۱ قاشق چای خوری شکر روی هر کاستارد بریزید. با استفاده از مشعل گازی آشپزخانه، شکر را ذوب کنید تا به صورت کاراملی یا قهوهای طلایی دربیاید. یا رمکینها را داخل یک سینی فر بگذارید و به مدت۱ الی ۲ دقیقه، زیر دستگاه گریل قرار دهید تا سطح آن قهوهای شود.
ز. دسرتان آماده است، نوش جان!
۳. کدو حلوایی پخته به همراه شیره افرا و شکر قهوهای
کدو حلوایی پخته به همراه شیره درخت افرا میتواند حتی آن دسته از آدمهایی را که به کدو علاقهای ندارند نیز به سر میز غذا بکشاند. شکر قهوهای، شیرهی درخت افرا، کره، و کمی چاشنی و ادویه طعم کدو را بسیار دلچسبتر میکنند؛ این غذا به همراه گوشت، سوسیس، و هر غذای گوشتی دیگر میتواند بسیار لذیذ باشد.
مجموع زمان مورد نیاز: ۶۰ دقیقه
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مناسب برای ۴ الی ۶ نفر
ارزش غذایی تخمینی به ازای هر وعده مصرف | |
کالری | ۱۹۱ |
چربی | ۶ گرم |
کربوهیدرات | ۳۶ گرم |
پروتئین | ۲ گرم |
کدو حلوایی یکی از انواع محبوب کدو زمستانی در ایالات متحده است. این کدو تا حدود آبدار است و طعم شیرین و آجیلی دارد. این دستورالعمل روش بسیار آسانی برای لذت بردن از طعم دلپذیر کدو حلوایی است. همچنین، کدویی که به شکل مکعبهای کوچک پخته میشود، جفت بسیار خوبی برای کلم بروکسل کبابی به شمار میروند.
مواد مورد نیاز دسر کدو حلواییالف. ۹۰۰ گرم کدو حلوایی (۱ عدد کدو حلوایی متوسط)
ب. یکچهارم فنجان شیرهی درخت افرا
پ. یکچهارم فنجان شکر قهوهای
ت. ۳ قاشق غذاخوری کره
ث. نصف قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
ج. نصف قاشق چای خوری عصارهی وانیل
چ. مقداری نمک
ح. مقداری جوز هندی
الف. مواد مورد نیاز را آماده کنید.
ب. دمای فر را به حدود ۱۸۰ درجهی سانتیگراد برسانید. کف یک سینی فر بزرگ را به روغن آغشته کنید یا مقداری روغن را کف این ظرف اسپری کنید.
پ. پوست کدو را با استفاده از پوستکن سبزیجات جدا کنید؛ تخمهای آن را با استفاده از قاشق در بیاورید؛ و گوشت کدو را به مکعبهای ۱ الی ۲ سانتیمتری تقسیم کنید.
ت. کدوهای مکعبی را داخل یک کاسهی بزرگ بریزید.
ث. شیرهی درخت افرا، شکر قهوهای، کره، دارچین، وانیل، نمک، و جوز هندی را داخل یک ظرف با یکدیگر ترکیب کنید؛ ظرف را روی حرارت بگذارید تا کره به طور کامل آب شود.
ج. مواد را روی کدوهای مکعبی بریزید و خوب به هم بزنید.
چ. اکنون کل مواد را روی سینی فر پخش کنید.
ح. روی ظرف را با یک فویل بپوشانید، و آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
د. سپس فویل را بردارید، مواد را به آرامی به هم بزنید، و این بار، ظرف را بدون فویل به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا کدو نرم شود.
نکته
برای آنکه بتوانید به راحتی پوست کدو را جدا کنید، ابتدا دو طرف آن را با چاقو ببرید، و سپس با استفاده از پوستکن مخصوص سبزیجات، پوست کدو را جدا کنید.
یک روش دیگرمیتوانید مقداری سیب یا گلابی را خرد، و با کدو ترکیب کنید؛ همچنین، در صورت تمایل، هنگام برداشت فویل از روی سینی فر و پیش از قرار دادن مجدد آن داخل فر، مقداری گردوی پیکن بو داده شده نیز به مواد اضافه کنید.
۴. پای کدو حلوایی
دارچین و شکر قهوهای طعم پای کدو حلوایی را فوقالعاده دلپذیر میکنند؛ پای کدو حلوایی جایگزین فوقالعادهای برای پای کدو تنبل به شمار میرود. بنابراین، توصیه میکنیم، در دورهمی شب یلدا پای کدو حلوایی را فراموش نکنید.
مجموع زمان مورد نیاز: ۸۰ دقیقه
زمان آمادهسازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۵۵ دقیقه
زمان پخت کدو: ۵۵ دقیقه
مناسب برای ۸ نفر
پای کدو حلوایی با طعم شکر قهوهای و دارچین آنقدر خوشطعم و دلپذیر است که میتوان دورهمیتان را در شب یلدا بسیار گرم و شیرین کند. بافت و طعم پای کدو حلوایی مانند پای کدو تنبل است. بنابراین، در شب یلدا یا هر مناسبت دیگر، توصیه میکنیم به جای پای کدو تنبل یا پای سیب زمینی شیرین، از خوردن پای کدو حلوایی لذت ببرید.
این پای را میتوانید در خمیر پای درست کنید، یا میتوانید ابتدا خمیر پای را کمی بپزید (نیم پخت) و سپس مواد را داخل آن بریزید. اگر نمیخواهید سطح پایین پایتان خیس بماند، پیش از ریختن مواد در نان پای، حتما خمیر آن را تا اندازهای بپزید.
مواد مورد نیاز دسر کدو حلواییالف. ۱ عدد خمیر خام و سرد پای به قطر ۲۲ سانتیمتر
ب. ۱ عدد کدو حلوایی بزرگ (پخته شده، به صورت پوره – حدود یک و نیم فنجان پورهی کدو حلوایی)
پ. ۱ فنجان شکر قهوهای
ت. ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
ث. سهچهارم فنجان شیر غلیظ یا ترکیب خامه و شیر
ج. یک و نیم قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
چ. یکچهارم قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
ح. یکچهارم قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
خ. یکچهارم قاشق چای خوری نمک
د. ۲ قاشق غذاخوری آرد
ذ. ۱ قاشق غذاخوری کرهی آب شده
ر. ۱ قاشق چای خوری عصارهی وانیل
الف. کدو حلوایی را از طول به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. دو سر آن را نیز جدا کنید. تخمهای کدو را در بیاورید.
ب. کدوها را از سمت برش خورده روی سینی فر پوشیده از فویل آغشته به روغن بچینید؛ حدود نصف فنجان آب نیز کف سینی بریزید. روی کدوها را نیز با فویل بپوشانید، و سینی را به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۵ درجهی سانتیگراد بگذارید تا کدوها نرم شوند و بتوانید چنگال را به راحتی داخل آنها فرو کنید.
پ. کدوها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند؛ گوشت کدوها را جدا کنید و سپس آنها را پوره کنید – برای این کار میتوانید آن را داخل دستگاه مخلوطکن بریزید. یک و نیم فنجان از پورهی کدو را جدا کنید.
ت. دمای فر را بر روی ۱۷۵ درجهی سانتیگراد تنظیم کنید، و توری فر را در طبقهی وسط قرار دهید.
ث. داخل ظرف دستگاه همزن برقی، کدو را با شکر قهوهای مخلوط کنید. سپس، تخم مرغها، شیر غلیظ شده، نمک و ادویه، آرد، کره، و وانیل را اضافه کنید. آنها را با دستگاه به هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
ج. مواد را داخل نان پای بریزید و آن را در طبقهی وسط فر قرار دهید.
چ. اجازه دهید مواد به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه داخل فر بمانند تا حالت بگیرند. پس از گذشت ۳۵ دقیقه یک حلقهی فویل یا حلقهی محافظ مخصوص پای را روی بخشهای قهوهای شدهی نان پای بگذارید تا بیش از این تیرهرنگ نشوند.
ح. وقتی مواد پای کاملا پخته شدند، آن را از فر خارج کنید و روی یک توری بگذارید تا خنک شود.
خ. پای را میتوانید به صورت گرم یا با دمای اتاق میل کنید؛ پیش از مصرف، مقداری خامهی زده شده نیز روی پای بمالید.
الف. برای صرفهجویی در زمان، میتوانید کدو را از یک روز قبل بپزید. سپس، پورهی کدو را، تا زمان استفاده، داخل یخچال بگذارید.
ب. در صورت امکان، ادویهی مذکور در این دستورالعمل را میتوانید با یک و نیم الی ۲ قاشق چای خوری ادویهی مخصوص پای کدو تنبل جایگزین کنید.
پ. پیش از مصرف، با استفاده از قیف کیکپزی میتوانید یک ردیف خامهی زده شده را دور پای قرار دهید.
ت. اگر از خمیر پای خانگی استفاده میکنید، با خمیر باقیمانده، یک برگ بزرگ درخت افرا یا چند برگ کوچک نیز بسازید. این برگها را کاغذ روغنی مخصوص فر، در کنار پای قرار دهید؛ و پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه (یا تا هنگامی که به رنگ قهوهای در تغییر رنگ دهند) آنها را از فر خارج کنید. در آخر، این برگها را روی پای یا در اطراف آن قرار دهید.
برای کاهش میزان کربوهیدرات و چربی مصرفیتان، مواد را به صورت یکجا نپزید، بلکه آنها را به صورت جداگانه، و به تعداد افراد، در چند رمکین یا پیالهی قابل استفاده در فر بریزید.
۵. پخت کدو حلوایی به همراه شکر قهوهای در آرامپز
استفاده از آرامپز و ترکیب کدو حلوایی با دارچین و شکر قهوهای یکی از بهترین روشها برای پختن کدو حلوایی به شمار میرود. به علاوه، این غذا دارای دستورالعمل بسیار سادهای است. از آنجا که تکههای کدو در این غذا تا حدودی بزرگ هستند، بهتر است از یک آرامپز بزرگ استفاده کنید. البته، میتوانید کدوها را به قطعات کوچکتر نیز تقسیم کنید.
مجموع زمان مورد نیاز: ۶ ساعت و ۱۵ دقیقه
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۶ ساعت
مناسب برای ۴ نفر
ارزش غذایی تخمینی به ازای هر وعده مصرف | |
کالری | ۳۸۷ |
چربی | ۱۲ گرم |
کربوهیدرات | ۷۴ گرم |
پروتئین | ۵ گرم |
پس از آنکه کدو حلوایی پخته شد، گوشت آن را خارج کنید و به پوره تبدیل کنید. مقداری مایع (طبق آنچه در دستورالعمل گفته خواهد شد) روی پوره بریزید. همچنین، میتوانید این مایع را داخل یک ماهیتابه بریزید؛ ماهیتابه را روی اجاق گاز بگذارید و اجازه دهید آنقدر حرارت ببیند تا غلیظ شود؛ و سپس آن را روی کدوی پخته شده بریزید.
مواد مورد نیاز دسر کدو حلواییالف. ۱ عدد کدو حلوایی بزرگ، حدود ۱۲۰۰ الی ۱۶۰۰ گرم
ب. ۱ فنجان آب سیب
پ. ۴ قاشق غذاخوری کرهی آب شده
ت. یکچهارم فنجان شکر قهوهای
ث. نصف قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
الف. کدو حلوایی از طول به چهار بخش تقسیم کنید؛ انتهای آن را جدا کنید و تخمها را نیز خارج کنید. آب سیب را داخل دستگاه آرامپز بریزید.
ب. کره، شکر قهوهای، و دارچین را داخل یک فنجان یا کاسهی کوچکی با یکدیگر ترکیب کنید.
پ. دو بخش از کدو حلوایی را از سمت پوست، داخل آرامپز بگذارید. حدودا نصف ترکیب کره و شکر قهوهای را روی کدوها بریزید.
ت. دو بخش دیگر از کدو را نیز روی کدوهای داخل آرامپز بگذارید و مابقی ترکیب کره و شکر قهوهای را نیز روی آنها بریزید.
ث. درب آرامپز را ببندید و آن را روی درجهی پایین به مدت ۶ الی ۸ ساعت بپزید تا کدوها کاملا نرم شوند.
۶. کاپ کیک کدو حلوایی
کاپ کیک کدو حلوایی دارای طعم، رنگ، و نرمی فوقالعاده دلپذیری است. این کاپ کیک را با لعاب پنیر خامهای یا لعاب کرهی وانیلی لذیذتر کنید.
مجموع زمان مورد نیاز: ۳۳ دقیقه
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۸ دقیقه
مناسب برای ۲۴ نفر
ارزش غذایی تخمینی به ازای هر وعده مصرف | |
کالری | ۱۷۹ |
چربی | ۹ گرم |
کربوهیدرات | ۲۳ گرم |
پروتئین | ۳ گرم |
این کاپ کیک را میتوانید به همراه لعاب پنیر خامهای، لعاب بسیار لذیذ پنیر خامهای کاراملی، یا لعاب خامهی کرهای پرتقالی نوش جان کنید.
مواد مورد نیاز دسر کدو حلواییالف. دو و یکچهارم فنجان (۲۸۰ گرم) آرد گندم
ب. ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
پ. نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
ت. نصف قاشق چای خوری نمک
ث. ۱ قاشق چای خوری دارچین
ج. نصف قاشق چای خوری زنجبیل
چ. نصف قاشق چای خوری جوز هندی
ح. نصف فنجان کره (نرم شده)
خ. یک و نیم فنجان شکر قهوهای
د. ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
ذ. ۱ فنجان کدو حلوایی (پخته شده و به صورت پوره)
ر. ۲ قاشق چای خوری عصارهی وانیل
ز. سهچهارم فنجان شیر
ژ. نصف فنجان گردوی پیکن (خرد شده، اختیاری)
الف. مواد مورد نیاز را آماده کنید. فر را به دمای ۱۹۰ درجهی سانتیگراد برسانید.
ب. ۲۴ فنجان مخصوص مافین را به همراه کاغذهای کاپ کیک در کنار هم قرار دهید.
پ. داخل یک کاسهی کوچک یا روی یک برگهی کاغذ روغنی، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، و ادویهها را با یکدیگر ترکیب کنید.
ت. داخل کاسهی همزن برقی، کرهی خامهای و شکر را به خوبی به هم بزنید.
ث. تخم مرغها را نیز به ترکیب کره اضافه کنید و همچنان به هم بزنید.
ج. سپس، پورهی کدو حلوایی و وانیل را نیز اضافه کنید و مواد را با همزن برقی به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
چ. مواد خشک را نیز اضافه کنید، و هر چند لحظه یک بار، مقداری شیر را نیز به ترکیب بیفزایید. با افزودن هر مادهی جدید، کل مواد با دستگاه همزن به خوبی و به طور کامل با یکدیگر ترکیب کنید.
ح. در صورت تمایل، گردوی پیکن خرد شده را نیز به مواد بیفزایید.
خ. فنجانهای مافین را با دوسوم ظرفیت از این مواد پر کنید. سپس آنها را روی سینی فر بچینید و به مدت۱۸ دقیقه داخل فر بگذارید – برای اطمینان از پخته شدن کامل کاپ کیک، یک چوب بستنی یا هر وسیلهی چوبی تمیز و کوچک دیگری را داخل یکی از کاپ کیکها بکنید؛ وقتی چوب بستنی را از داخل کاپ کیک خارج میکنید، نباید چیزی از مواد به چوب چسبیده باشد.
د. اجازه دهید فنجانهای مافین به مدت ۱۰ دقیقه خنک شوند. سپس، کاپ کیکها را خارج کنید و پیش از افزودن لعاب بر رویشان، اجازه دهید کاملا خنک شوند.
ذ. در نهایت، روی کاپ کیکها را با لعاب پنیر خامهای یا کاراملی بپوشانید.
۷. کدو حلوایی سرخ شده در روغن داغ
سرخ کردن کدو حلوایی در روغن داغ یکی دیگر از روشهایی است که با استفاده از آن میتوان از طعم دلپذیر کدو حلوایی لذت برد. کدو حلوایی را به صورت خلالی خرد کنید، سطح آن را با خمیر آبکی بپوشانید و در روغن داغ غوطهور کنید.
مجموع زمان مورد نیاز: ۳۵ دقیقه
زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مناسب برای ۴ نفر
ارزش غذایی تخمینی به ازای هر وعده مصرف | |
کالری | ۳۱۹ |
چربی | ۱۴ گرم |
کربوهیدرات | ۳۴ گرم |
پروتئین | ۱۴ گرم |
الف. یک و نیم فنجان آرد
ب. ۲ قاشق غذاخوری نشاستهی ذرت
پ. سهچهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
ت. نصف قاشق چای خوری نمک
ث. نصف قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
ج. مقداری فلفل جامائیکایی آسیاب شده
چ. ۱ قاشق غذاخوری شکر
ح. ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
خ. ۱ فنجان شیر
د. ۱ عدد کدو حلوایی کوچک
الف. مواد مورد نیاز را آماده کنید.
ب. ۱ فنجان آرد، نشاستهی ذرت، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، فلفل، و شکر را داخل یک ظرف دردار با یکدیگر ترکیب کنید. تخم مرغ و شیر را با هم به خوبی ترکیب کنید و آن را به سایر مواد بیفزایید؛ تمام مواد را به خوبی به هم بزنید تا کاملا یکدست و نرم شوند. درب ظرف محکم ببندید و آن را دستکم به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
پ. مابقی آرد (نصف فنجان) را در یک کیسه بریزید و کنار بگذارید.
ت. داخل یک ماهیتابه با دیوار بلند روغن بریزید و آن را به شدت داغ کنید – یا دمای دستگاه سرخکن را روی ۱۸۵ درجهی سانتیگراد تنظیم کنید.
ث. پوست کدو حلوایی را به وسیلهی پوستکن y جدا کنید؛ آن را نصف کنید و با استفاده از قاشق تخمهایاش را خارج کنید؛ همچنین، مواد زائد را نیز از سطح آن پاک کنید.
ج. کدو حلوایی را به خلالهایی با طول تقریبا ۵ سانتیمتر تقسیم کنید.
چ. خلالهای کدو حلوایی را به نصف فنجان آردی که در کیسه نگه داشته بودید، آغشته کنید.
ح. سپس، این خلالها را به خمیر آبکی که در ابتدای این دستورالعمل توضیح داده شد، آغشته کنید و اجازه دهید اضافههای خمیر از سطح کدوها پاک شوند.
خ. سپس آنها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه داخل روغن داغ بیندازید تا نرم شوند و به رنگ قهوهای طلایی در بیایند. کدوهای سرخ شده را از داخل روغن در بیاورید و روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافهی آن گرفته شود.
د. کدوهای سرخ شده را به همراه شیرهی درخت افرا، سس مورد علاقهتان، یا سالسای میوهای نوش جان کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع:thespruceeats