دیزاین ماست و سالاد و غذا
دیزاین ماست و سالاد و غذا : پخت غذا و خوشمزه بودن غذا برای خانم ها خیلی اهمیت دادره ولی چیزی که خانم ها رو خوش سلیقه نشون میده چیدمان غذای سر سفره هستش همیشه با یه کمی خلاقیت و ذوق و سلیقه به خرج دادن می تونیم سفره خوشگلی پهن کنیم و همه رو … نوشته دیزاین ماست و سالاد و غذا اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
دیزاین ماست و سالاد و غذا : پخت غذا و خوشمزه بودن غذا برای خانم ها خیلی اهمیت دادره ولی چیزی که خانم ها رو خوش سلیقه نشون میده چیدمان غذای سر سفره هستش همیشه با یه کمی خلاقیت و ذوق و سلیقه به خرج دادن می تونیم سفره خوشگلی پهن کنیم و همه رو سر ذوق و اشتها بیاریم
تزیین ماست
روی ماست رو می تونیم با خیار و گردو و گل محمدی فقط در چند دقیقه تزیین کنیم ما انواع تزیین ماست را برای شما عزیزان قرار داده ایم
تزیین میز پذیرایی عصرانه
تزیین غذا و سالاد
تزیین سالاد
سالادهای مختلفی چون سالاد فصل و سالاد کاهو و کلم را میشه با همون خیار و گوجه و چیدمان های مختلف تزیینات مختلفی کرد و از دیدن و خوردنش لذت برد
تزیین غذا و سالاد و ماست
تزیین غذا و دسر
شیک ترین تزیین غذاهای ایرانی
انواع تزیین غذای ایرانی
دیزاین بشقاب غذا
تزیین غذا و دسر
تزیین غذای ایرانی جدید
دیزاین غذا اینستاگرام
دیزاین ماست و سالاد و غذا
تزیین سفره شام ایرانی
تزیین سفره غذا برای مهمان
انواع تزیین ماست و سالاد
عکس تزیین ماست و سالاد
دسر و سالاد جدید
طرز تهیه سالاد شوید و پیازچه
مواد برای۶نفر
سیب زمینی ۳ لیوان
سینه مرغ آبپز یا کالباس ۲ لیوان
خیارشور ۱ لیوان
پیازچه ۱ لیوان
شوید ۳/۴ لیوان
ماست خامه ای نصف لیوان
سس مایونز نصف لیوان
روغن زیتون در صورت تمایل
آبلیمو و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه
تمام مواد را میپزیم و نگینی خرد میکنیم.
سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را با هم مخلوط میکنیم.
سس را با مواد خرد کرده مخلوط میکنیم
درقالب مورد نظر پلاستیک فریزر بیندازید. کمی قالب را خیس کنید تا پلاستیک به قالب بچسبد و مواد را در قالب ریخته و با پشت قاشق فشار دهید. روی قالب را با پلاستیک بپوشانید و آنرا در یخچال بگذارید و بعد در ظرف مورد نظر آنرا بر میگردانیم و پلاستیک را از ان جدا میکنیم.
اگر دوست دارید این سالاد مزه ی سالاد یونانی بگیرد میتوانید چند حبه سیر به سالاد اضافه کنید.
حتما قبل از سرو این سالاد چند ساعت ان را داخل یخچال قرار بدهید.
وقتی مواد سالاد گرم هست سس را اضافه نکنید. زیرا تمام سس به خورد مواد میرود و باعث میشود سس بیشتری مصرف کنید.