اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اند


انار میوه خوشمزه و خوش رنگ و لعابی است که سرشار از مواد مغذی است که سلامت ما را بهبود می‌بخشد. غذاها و سالادها و دسرهای مختلفی با... نوشته اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اند اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

انار میوه خوشمزه و خوش رنگ و لعابی است که سرشار از مواد مغذی است که سلامت ما را بهبود می‌بخشد. غذاها و سالادها و دسرهای مختلفی با انار درست می شود و در این نوشتار با طرز تهیه اردور انار و به عبارت بهتر طرز تهیه ۴ پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اند آشنا می شویم.

طرز تهیه اردور انار

۱. اردور انار و سیب زمینی با نارگیل

با افزودن گشنیز، نارگیل رنده شده، و دانه‌های انار به سیب زمینی شیرین پر خاصیت و مغذی، طعم گرمسیری به آن ببخشید.

اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اند

اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اندمواد مورد نیاز

الف. ۴ عدد سیب زمینی شیرین
ب. نصف فنجان شیر نارگیل کم چرب
پ. یک‌چهارم فنجان نارگیل رنده شده بدون قند اضافی
ت. ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
ث. یک فنجان دانه‌ی انار
ج. نمک کوشر
چ. لیموی برش خورده از طول

دستورالعمل

الف. دمای فر را به حدود ۲۰۵ درجه‌ی سانتی‌گراد برسانید. ۴ عدد سیب زمینی شیرین آماده کنید؛ سوراخ‌هایی به وسیله‌ی چنگال در آن‌ها ایجاد کنید؛ آن‌ها را داخل یک سینی فر لبه‌دار بگذارید، و به مدت حدود ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهد تا برشته شوند. سپس اجازه دهید سیب زمینی‌ها کم خنک شوند.

ب. بالای سیب زمینی را برش بزنید، و با استفاده از یک چنگال داخل آن را به آرامی بتراشید و پوره کنید. اکنون، شیر نارگیل، نارگیل‌های رنده شده، گشنیز، و دانه‌های انار را با هم ترکیب کنید و داخل سیب زمینی‌ها را با این ترکیب پر کنید. کمی روی آن‌ها نمک بپاشید. این غذا را با ساقه‌های گشنیز تزیین، و به همراه لیمو نوش جان کنید.

۲.پیش غذای نان پیتا و سس انار و فلفل

فلفل قرمز کباب شده، خرمای بدون هسته، و گردوی بو داده شده به همراه دانه‌های آبدار انار سس لذیذی را به وجود می‌آورند؛ خوردن این سس به همراه نان پیتا بسیار دلپذیر خواهد بود.

اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اند

اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اندمواد مورد نیاز

الف. ۴ عدد خرما، بدون هسته
ب. ۳ عدد فلفل قرمز کبابی خرد شده
پ. نصف فنجان آب انار
ت. نصف فنجان گردوی بو داده شده
ث. نصف قاشق چای خوری پوست فلفل قرمز
ج. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر
چ. نمک درشت و فلفل تازه‌ی آسیاب شده
ح. دانه‌های انار
خ. نان پیتای کامل، تست شده

دستورالعمل

خرماها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب داغ بیندازید تا نرم شوند؛ سپس آن‌ها را از آب خارج کنید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافه از آن‌ها خارج شود. خرماها، فلفل قرمز، آب انار، گردو، و پوست فلفل قرمز را داخل دستگاه مخلوط‌کن بریزید تا نرم و یک‌ دست شوند؛ در همین حین، روغن زیتون را به آرامی به مواد اضافه کنید تا کاملا با آن‌ها ترکیب شود. برای بهبود طعم سس، مقداری نمک و فلفل نیز به آن بیفزایید. این سس را می‌توانید داخل یک ظرف درب بسته به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید. این سس را با دانه‌های انار تزیین کنید و به همراه نان پیتا نیز میل بفرمایید.

۳. اردور سبزیجات کباب شده با انار

اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اند

اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اند

گل کلم (معمولی یا رومانسکو)، سیب زمینی شیرین، و کلم بروکسل را کباب کنید تا نرم و شیرین شوند. ولی پیش از مصرف، سس وینگرت شیرین حاوی آب انار و روغن زیتون را به همراه دانه‌های یاقوتی انار به کباب سبزیجات‌تان اضافه کنید.

آب انار را می‌توانید با استفاده از دستگاه‌های خانگی بگیرید یا آن را از فروشگاه‌های مواد غذایی خریداری کنید – البته، توصیه می‌شود گزینه‌ی اول را انتخاب کنید.

مواد مورد نیازبرای کباب سبزیجات

الف. ۱ عدد گل کلم معمولی بزرگ (حدود ۹۰۰ گرم)، خرد شده از اندازه‌های کوچک
ب. حدود ۴۰۰ گرم گل کلم (تازه و جوان)، خرد شده به اندازه‌های کوچک
پ. ۲ عدد سیب زمینی شیرین متوسط، پوست کنده شده و برش خورده به صورت طولی
ت. حدود ۴۰۰ گرم کلم بروکسل، نصف شده
ث. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر
ج. نمک درشت و فلفل تازه‌ی آسیاب شده

برای وینگرت

الف. نصف فنجان آب انار
ب. یک‌چهارم فنجان روغن زیتون فرا بکر
پ. نمک درشت و فلفل تازه‌ی آسیاب شده
ت. ۱ فنجان دانه‌ی انار

دستورالعمل

الف. کباب کردن سبزیجات: دمای فر را به ۲۲۰ درجه‌ی سانتی‌گراد برسانید. سبزی‌ها و روغن را در یک کاسه‌ی بزرگ با هم ترکیب کنید، و به اندازه‌ی دلخواه، نمک و فلفل به آن‌ها بیفزایید. سبزی‌ها را به صورت یک ‌دست و مرتب روی سینی لبه‌دار مخصوص فر پهن کنید، و داخل فر قرار دهید تا طلایی رنگ شوند؛ حدود نیم ساعت طول خواهد کشید – پس از گذشته یک ربع، درب فر را باز کنید و سبزی‌ها را کمی جا به جا کنید.

ب. در حین کباب شدن سبزی‌ها، وینگرت را نیز درست کنید: آب انار را داخل یک کاسه بریزید. روغن را نیز به آرامی به آب انار اضافه کنید و مواد را دائما هم بزنید. در نهایت، کمی نمک و فلفل نیز به آن‌ها بیفزایید.

پ. پیش از مصرف، وینگرت را به همراه دانه‌های انار روی سبزی‌های گرم بریزید.

۴. اردور تست سس کرنبری و انار

آب و دانه‌های انار طراوت و شادابی دلپذیری به سس سنتی کرنبری می‌دهند. این سس شیرین و تند را به همراه بوقلمون کباب شده با رزماری و لیمو نوش جان کنید. باقی‌مانده‌ی آن را نیز به نان ساندویچ بمالید یا با ماست مخلوط کنید.

اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اند

اردور انار: طرز تهیه 4 پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اندمواد مورد نیاز

الف. ۲ قاشق چای خوری روغن سبزیجات
ب. ۱ عدد پیاز بزرگ، به خوبی خرد شده
پ. ۱ بسته (حدود ۳۴۰ گرم) کرنبری منجمد یا تازه
ت. ۱ فنجان آب انار
ث. نصف فنجان شکر قهوه‌ای تیره
ج. نمک درشت و فلفل آسیاب شده
چ. نصف فنجان دانه‌ی انار

دستورالعمل

روغن را داخل یک ماهیتابه‌ی متوسط بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. شالت را اضافه کنید و دائما به هم بزنید تا نرم شود – حدود ۳ دقیقه. سپس، کرنبری، آب انار، و شکر قهوه‌ای را نیز به همراه مقداری نمک و فلفل داخل ماهیتابه بریزید. اجازه دهید مایع داخل ماهیتابه به جوش بیاید؛ سپس، شعله را کم کنید تا مواد به آهسته بپزند؛ گاهی اوقات، این مواد را هم بزنید – تقریبا حدود ۱۰ دقیقه. پس از آن‌که کرنبری‌ها متلاشی شدند و مایع داخل ماهیتابه تا حدودی غلیظ شد، ظرف را از روی شعله بردارید. دانه‌های انار را به مواد اضافه کنید. اجازه دهید مواد در دمای اتاق خنک شوند؛ اکنون می‌توانید از این سس استفاده کنید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی

منبع: marthastewart

اردور انار: طرز تهیه ۴ پیش غذا با انار که خیلی خوشمزه‌اند


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا