شاید تا به حال اسم تبوله را نشنیده باشید تا اگر شنیده باشید هیچ گاه تصمیم به میل کردن آن نگرفته باشید اما اگر یکبار از این سالاد خوشمزه عربی بخورید تا آخر عمر نمک گیرش می شوید و دلتان میخواهد هر هفته برای خودتان درست کنید و میل کنید. پس با ما در ادامه این نوشتار همراه باشید تا طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی که بهترین سالاد عربی است را بدانید.
سالاد تبوله لبنانی
مواد لازم
۱۵۰ گرم برگ جعفری( حدود ۲ دسته) تازه و خرد شده
۶ عدد پیازچه کاملا خرد شده ( تقریبا ۱ دسته)
۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ کاملا ریز شده
آب ۳ عدد لیموری بزرگ و تازه
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ فنجان بلغور گندم
۱ فنجان آب جوش
۸/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۸/۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه سالاد تبوله
در کاسه کوچکی ۱ فنجان آب جوش را به ۱ فنجان بلغور اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
برگهای جعفری، پیازچه و گوجه فرنگی را کاملا خرد کنید و آنها را در کاسه بزرگ دیگری بریزید.
آب لیموهای تازه را بگیرید و آن را روی ترکیب سالاد بریزید. روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک را به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بلغور خنک شده را روی این ترکیب بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
سالاد شما آماده است. آن را سرو کنید.
باقی مانده سالاد را میتوانید تقریبا ۲ تا ۳ روز در یخچال نگه دارید.
سالاد تبوله با آجیل کاج
اگر تصمیم گرفتید یک تبوله متفاوت درست میکنید می توانید تبوله با آجیل کاج را امتحان کنید.
فقط کافی است بلغور پخته شده، آجیل کاج بوداده، آب لیمو، پیازچه، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی خردشده، نعناع و جعفری را اضافه کنید. و اینتبوله متفاوت و بسیار خوشمزه را درست کنید.
مطلب مرتبط: ۵۰ نوع سالاد ساده با طرز تهیه برای هر فصل و هر ذائقه
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیررضا مصطفایی
منبع:eatingwell