این غذا یکی از آن خوراکی هایی است که تا قبل از اینکه اولین قاشق آن را در دهانتان نگذاشته اید باورتان نمی شود چقدر می تواند خوشمزه و لذیذ باشد. با ما در ادامه این مقاله خوشمزه همراه باشید تا طرز تهیه برنج سرخ شده چینی با تخم مرغ و سبزیجات را یاد بگیرید و در اولین فرصت طعم بی نظیر آن را امتحان کنید.
برنج سرخ شده چینی
زمان لازم برای تهیه: ۲۸ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴/۳ فنجان پیاز ریز خرد شده
۲ و نیم قاشق غذاخوری روغن
۱ عدد تخممرغ
۳ قطره سس سویا
۳ قطره روغن کنجد
۲۵۰ گرم مرغ بدون استخوان خرد شده
۲/۱ فنجان هویج کاملا خرد شده
۲/۱ فنجان نخود فرنگی منجمد آب شده
۴ فنجان برنج پخته سرد
۴ عدد پیاز خرد شده
۲ فنجان جوانه لوبیا
۲ قاشق غذاخوری سس سویا رقیق
طرز تهیه برنج سرخ شده چینی۱ قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه ریخته و آن را حرارت دهید، پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و آن را در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن قهوهای شود. قابلمه را از روی اجاق بردارید.
اجازه دهید قابلمه به آرامی خنک شود.
تخممرغ را با ۳ قطره روغن سویا و ۳ قطره روغن کنجد ترکیب کنید و آن را کنار بگذارید.
۲/۱ قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه کنید و آن را تکان دهید تا روغن تمام سطح قابلمه را فرا بگیرد. ترکیب تخممرغ را به آن اضافه کنید. آن را به سرعت هم بزنید تا تخممرغ پف کند، آن را زیر و رو کنید و طرف دیگر آن را هم کمی سرخ کنید، تخممرغ را از قابلمه بیرون بیاورید و آن را به قطعات کوچک برش دهید.
۱ قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بریزید. گوشت مورد نظرتان را به همراه هویج، نخودفرنگی و پیاز سرخ شده به قابلمه اضافه کنید و آنها را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سرخ شود.
برنج، پیاز خام و جوانه لوبیا را اضافه کنید و آنها رو خوب هم بزنید این ترکیب را به مدت ۳ دقیقه تفت بدهید.
۲ قاشق غذاخوری سس سویای رقیق و تخممرغ بریده شده را به ترکیب برنج اضافه کنید و آنها را به مدت ۱ دقیقه یا بیشتر تفت بدهید.
غذای شما آماده است. میتوانید آن را سرو کنید.
مطلب مرتبط: طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری پنیری یا آرانچینی بسیار خوشمزه
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: marthastewart