دنده کباب غذای محبوبی است که هیچ آدمی نمی تواند از آن چشم پوشی کند! در این نوشتار طرز تهیه دنده کباب با سس انار را به شما آموزش می دهیم. ترکیب آب انار و آب انگور قرمز سس یاقوتی رنگ غلیظ و خوشمزهای برای گوشت دنده نرم گوساله به حساب میآید. پیش از نوش جان کردن این غذای لذیذ، آن را با دانههای یاقوتی انار تزیین کنید – دانههای انار رنگ و طعم دلپذیری به این غذا میبخشند و تکههای گوشت را بسیار هوسانگیز میکنند.
دنده کباب با سس انار
![طرز تهیه دنده کباب با سس انار که هوش از سرتان می برد طرز تهیه دنده کباب با سس انار که هوش از سرتان می برد](https://bazdeh.org/wp-content/uploads/2020/02/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF.jpg)
الف. ۵ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
ب. تقریبا ۲ کیلوگرم دندهی گوساله، برش خورده به قطعات ۸ سانتیمتری (۸ الی ۱۲ عدد)
پ. نمک و فلفل
ث. ۱ عدد پیاز زرد بزرگ، برش خورده به صورت عمودی
ج. ۳ حبه سیر، پوست کنده و خرد شده
چ. ۱۰ ساقه آویشن
ح. یکچهارم فنجان آرد گندم
خ. ۳ فنجان آب انار
د. ۱ فنجان آب انگور قرمز
ذ. نصف فنجان دانهی انار
الف. دمای فر را به ۱۳۵ درجهی سانتیگراد برسانید. یک قابلمهی بزرگ و سنگین را که دارای درب محکمی باشد، روی حرارت بالا قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. دندهها را داخل ظرف بگذارید؛ سپس، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. دندهها را روی هم نریزید، بلکه آنها را بر اساس اندازهی کف قابلمه، داخل آن بگذارید. اجازه دهید هر دو طرف دندهها قهوهای شوند. سپس آنها را داخل بشقاب بگذارید؛ اجازه دهید روغن اضافه از آن خارج شود. کف قابلمه را از روغن و سایر مواد پاک کنید.
ب. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و بار دیگر، ۳ قاشق غذاخوری روغن را داخل آن بریزید. پیاز، سیر، و آویشن را به آن بیفزایید. اجازه دهید این مواد بپزند؛ مواد قهوهای را با استفاده از قاشق چوبی از کف ظرف جدا کنید؛ به هم زدن مواد ادامه دهید تا پس از ۵ دقیقه، پیازها نرم شوند. اکنون، آرد را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید. سپس، آب انار و آب انگور قرمز را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مایعات به جوش بیایند – در طول این زمان، مواد را مرتبا به هم بزنید. دندهها را نیز به مواد بیفزایید؛ درب قابلمه را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید.
پ. اجازه دهید دندهها آنقدر بپزند که به آسانی بتوانید نوک چنگال را داخل آنها فرو ببرید – تقریبا حدود ۳ ساعت. با استفاده از یک کفگیر شیاردار، دندهها را با دقت به داخل یک دیس منتقل کنید. مایع باقی مانده را داخل یک ظرف جدا کنندهی روغن بریزید؛ اجازه دهید بیحرکت بماند؛ سپس روغن آن را جدا کنید و مابقی را به داخل قابلمه برگردانید (این کار را میتوانید با استفاده از یک قاشق نیز انجام دهید). قابلمه را روی حرارت متوسط (یا بالا) قرار دهید تا حجم آن کاهش یابد و مانند سس غلیظ شود – حدود ۱۰ دقیقه. این سس را از یک توری ریز عبور دهید، مقداری نمک و فلفل به آن بیفزایید و روی دندهها بریزید. در نهایت، دانههای انار را نیز روی آن بریزید.
نکتهی سرآشپزاز قصاب بخواهید دندهها را برایتان به اندازهی دلخواه خرد کند. میتوانید یک روز قبل، دندهها را بپزید؛ اجازه دهید داخل مایع خنک شود، و در نهایت داخل یخچال قرار دهید تا مایع کاملا داخل گوشت نفوذ کند. پیش از قرار دادن مجدد گوشت داخل فر داغ، روغن آن را بگیرید.
مطلب مرتبط: غذا با انار: طرز تهیه ۸ غذای خیلی خوشمزه با انار
مطلب مرتبط: سالاد انار: ۵ طرز تهیه سالاد با انار مجلسی مخصوص مهمانی
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع:marthastewart