الان وقت آن رسیده است که با چند غذای خوشمزه حسابی خوش بگذرانید، این ۱۰ طرز تهیه انواع غذای عربی بسیار خوشمزه و لذیذ را امتحان کنید و به خودتان سخت نگیرید اگر که میخواهید همان بار اول دست پختتان درست از آب در بیاید. حتی بهترین سرآشپزها هم گاه گاهی روز آشپزی بد دارند. پس همین الان تصمیم تان را بگیرید و یک آشپزی خوب داشته باشید.
۱. فلافل
فلافل گلولههای حسابی سرخ شدهی ساخته شده از نخود یا باقلا و ادویه است. این غذای عربی یک غذای گیاهی و یکی از پر مصرفترین و شناختهشدهترین غذاهای خاور میانه است.
مواد لازم:
– یک فنجان نخود
– ۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
– ۲ حبه سیر (خرد شده)
– ۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)
– ۱ قاشق چایخوری گشنیز
– ۱ قاشق چایخوری زیره
– ۲ قاشق غذاخوری آرد
– ۱ قاشق چایخوری نمک (برای طعم دهی)
– فلفل (برای طعم دهی)
– روغن (برای سرخ کردن)
طرز تهیه:۱. مواد لازم را جمع کنید.
۲. نخودهای خشک شده را در یک کاسه بریزید، و روی آن را با آب سرد بریزید. اجازه دهید یک شب خیس بخورد. اگر از کنسرو نخود استفاده میکنید از این مرحله صرف نظر نمایید.
۳. نخودها را آبکشی کنید، و در یک قابلمه با آب تازه بریزید و بجوشانید.
۴. اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد، سپس بگذارید روی حرارت پایین به مدت یک ساعت بجوشد.
۵. خشک کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود.
۶. نخودها، سیر، پیاز، گشنیز، زیره، نمک، و فللف را در یک کاسهی متوسط ترکیب کنید. آرد را اضافه نمایید.
۷. نخودها را بکوبید، به نحوی که حتما تمام مواد لازم ترکیب شوند. میتوانید مواد لازم را در غذاساز هم ترکیب کنید. نتیجه باید خمیری غلیظ باشد.
۸. مخلوط را به شکل گلولههای کوچک در بیاورید، در حدود اندازهی یک توپ پینگ پنگ. و تا حدودی آن را تخت کنید.
۹. در ۵ سانتیمتر روغن روی حرارت ۱۷۰ درجه سرخ کنید تا به رنگ قهوهای روشن در بیاید (۵ تا ۷ دقیقه).
۱۰. به صورت داغ سرو نمایید.
مطلب مرتبط: ۱۰ صبحانه سالم برای کاهش وزن که بسیار خوشمزه هستند
۲. کوفته
تقریبا هر نوع آشپزی در جهان یک نوع خوراک گلولهای دارد؛ کوفته نیز مختص آشپزی خاور میانه است. در سادهترین شکل، کوفته آمیزهای از گوشت حسابی چرخ شده، پیاز، ادیه و یک سری گیاهان است. این گوشت به صورت گلولههایی در آورده و پخته یا کباب میشود.
مواد لازم:
– 1.3 کیلوگرم گوشت قرمز چرخ کرده
– ۱ عدد پیاز بزرگ (پوست کنده و خرد شده)
– یک دوم فنجان جعفری تازه (ریز شده)
– نمک برای طعم دهی
– فلفل سیاه برای طعم دهی
طرز تهیه غذای عربی :
۱. به خوبی پیاز و جعفری را خرد کنید. نکته: از زودپز استفاده نمایید.
۲. گوشت چرخ کرده را در یک کاسهی بزرگ بریزید و پیاز و جعفری را با آن قاطی کنید.
۳. با نمک و فلفل طعم دهی کنید.
۴. مخلوط گوشت را به شکل گلولههای کوچک در بیاورید و چهار یا پنج گلوله را به یک سیخ فلزی بکشید.
۵. گوشت را روی سیخ به شکل سیگار در بیاورید.
۶. فر را روی درجهی ۱۷۵ تنظیم کنید.
۷. به مدت ۴۵ دقیقه سیخ گوشت را کباب کنید.
۸. میتوانید روی یک بشقاب برنج سفید سرو نمایید.
۳. حمص
حمص، احتمالا یکی از بهترین غذاهای خاور میانه است چون محبوبیتی جهانی دارد. این چاشنی نخودی را میتوان در اکثر خار بار فروشیهای و بسیاری در منوهای رستورانهای خاور میانه پیدا کرد.
مواد لازم:
– ۱ قوطی نخود
– یک چهارم فنجان از نخودهای درون قوطی
– ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری آب لیمو
– یک ونیم قاشق غذاخوری ارده
– ۲ حبه سیر (پوست کنده و له شده)
– یک دوم قاشق چایخوری نمک
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
۱. مواد لازم را جمع کنید
۲. نخودها را آبکشی کنید و به دور از مایع درون قوطی قرار دهید. نخودهای خشک، آب لیمو، ارده، سیر له شده و نمک را درون مخلوط کن یا غذاپز ترکیب کنید. یک چهارم فنجان آب نخودها را که نگه داشته بودید اضافه کنید. روی حرارت پایین به مدت ۳ تا ۵ دقیقه مخلوط کنید تا به طور کامل قاطی و نرم شود.
۳. درون یک پیاله بکشید، و یک گودی خالی در مرکز حمص درست کنید.
۴. مقدار کمی (۱ تا ۲ قاشق غذاخوری) روغن زیتون به این گودی اضافه کنید. با جعفری آن را تزئین کنید (اختیاری).
۵. بلافاصله با نان پیتای گرم یا تست شدهی تازه سرو نمایید یا روی آن را بپوشانید و برای استفاده در آینده درون یخچال بگذارید.
۴. بره برگر
مواد لازم:
– ۴۵۰ گرم برهی چرخ کرده
– ۱ عدد پیاز کوچک (پوست کنده و بسیار ریز شده)
– ۱ حبه سیر (پوست کنده و بسیار ریز شده)
– ۲ قاق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)
– ۱ قاشق چایخوری زیرهی آسیاب شده
– یک دوم قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
– یک چهارم قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
– نمک برای طعم دهی
– فلفل برای طعم دهی
– یک چهارم فنجان پنیر labneh
– یک چهارم فنجان پنیر فتای رنده شده
– برای چاشنی: بچه اسفناج (یا سبزیجات دیگر) برای روی غذا
– ۴ عدد نان همبرگر (یا هر نان دلخواه دیگر نصف شده)
طرز تهیه:
۱. در یک کاسهی بزرگ، برهی چرخ کرده، پیاز خرد شده، سیر ریز شده، جعفری خرد شده، زیرهی آسیاب شده، گشنیز و دارچین آسیاب شده، نمک و فلفل بریزید. تا زمانی که کاملا ترکیب شوند مخلوط کنید و به شکل چهار خمیر (پتی) در بیاورید.
۲. کباب پز را گرم کنید. برگرها را روی یک سیم کباب بگذارید و به مدت ۴ دقیقه بپزید، پشت و رو کنید و ۴ دقیقهی دیگر نیز بپزید. این کار باعث میشود برگرها نیم پخت شوند و دمای درون آنها حدود ۱۶۰ درجهی فارنهایت باشد. اگر میخواهید پخته تر شود آن را به مدت یک یا دو دقیقهی دیگر هم بپزید.
۳. نان کماجها را تست یا کباب کنید تا به رنگی قهوهای روشن در بیاید (اختیاری) و حدود یک قاشق غذاخوری پنیر labneh را روی هر طرف از نانها بمالید. یک برگر پخته شده را روی هر labneh قرار دهید، روی آن کاهو یا سبزیجات محبوب خود را برزید و پنیر فتای رنده شده روی آنها بپاشید. نصفهی دیگر نان همبرگر را روی آن بگذارید و به صورت داغ سرو نمایید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی
منبع: thespruceeats