اقدامات بهداشتی مقابله با کرونا، سوژه داستان‌نویسی


اقدامات بهداشتی مقابله با کرونا، سوژه داستان‌نویسی

به دانش‌آموزان توصیه شده است داستان‌ها و گزارش‌های خود درباره احساس در خانه ماندن، دلتنگی برای مدرسه، اقدامات بهداشتی که در منزل برای مقابله با این ویروس انجام می‌دهند را با دست‌خط خودشان مکتوب کنند.

اقدامات بهداشتی مقابله با کرونا، سوژه داستان‌نویسیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ خانم رضوان حکیم‌زاده به نحوه اجرای طرح عید و داستان در سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: این طرح مانند پارسال ادامه دارد و دانش‌آموزان می‌توانند یکی از فعالیت‌های داستان‌خوانی، داستان‌نویسی یا داستان‌گویی را انتخاب کنند و بر اساس آن پیش روند.
وی افزود: در بخش داستان‌خوانی دانش‌آموز می‌تواند به انتخاب خود و خانواده یک کتاب داستان را انتخاب و آن را مطالعه کند و خلاصه آن را با دست‌خط خود بنویسد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به داستان‌نویسی دانش‌آموزان در ایام تعطیلات عید گفت: در بخش داستان‌نویسی دانش‌آموز می‌تواند با توجه به علاقه خود، داستانی را با دست‌خط خود بنویسد و در صورت علاقه، متناسب با داستانی که نوشته است، نقاشی‌هایی را نیز ترسیم کند. همچنین دانش‌آموز می‌تواند گزارش سفر عید خود را به صورت مصور یا غیر مصور با دست‌خط خود بنویسد.
وی افزود: دانش‌آموز می‌تواند به قصه‌های والدین یا پدر و مادربزرگ‌ها گوش کند و سپس داستان را با دست‌خط خودش در قالب کتاب داستان بازآفرینی کند.
خانم حکیم‌زاده با اشاره به داستان‌گویی دانش‌آموزان در طرح عید و داستان گفت: دانش‌آموز در این بخش می‌تواند داستانی را از روی متن یا با استفاده از قوه با تخیل خود روایت و صدا یا صدا و تصویر خود را هنگام روایت داستان ضبط کند.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: با توجه به شرایط حاکم بر کشور بر اثر شیوع ویروس کرونا، به دانش‌آموزان توصیه شده است داستان‌ها و گزارش‌های خود درباره احساس در خانه ماندن، دلتنگی برای مدرسه، اقدامات بهداشتی که در منزل برای مقابله با این ویروس انجام می‌دهند را با دست‌خط خودشان مکتوب کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان درباره ایده‌ها و پیشنهاد‌هایی که در زمینه ارتقای بهداشت به ذهنشان می‌رسد نیز می‌توانند به صورت گزارش یا داستان به رشته تحریر درآوردند. به دانش‌آموزان توصیه می‌شود از این موضوعات نیز به صورت تلفیقی در نگارش داستان و گزارش‌های خود استفاده کنند.
وی با اشاره به ادامه داشتن آموزش‌های مکمل از طریق تلویزیون افزود: آموزش‌های مکمل در ایام تعطیلات عید نوروز نیز ادامه دارد، اما زمان آن کمی کوتاه‌تر خواهد شد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه شرایط رفتن به مدرسه دانش‌آموزان به دلیل شیوع ویروس کرونا مهیا نبود، با توجه به این شرایط، برنامه‌های آموزش مکمل کمی کوتاه‌تر از گذشته و با حال و هوایی متفاوت در ایام عید ادامه خواهد داشت.
خانم حکیم‌زاده با اشاره به تصمیم گیری درباره تغییر زمان و تقویم آموزشی مقطع ابتدایی افزود: وزیر آموزش و پرورش اعلام کردند پس از بازگشایی مدارس بسته به شرایط دانش‌آموزان و بسته به تصمیم‌گیری استان‌ها، ممکن است چهار تا ۶ هفته به سال تحصیلی افزوده شود.
وی بیان کرد: ممکن است در منطقه‌ای دانش‌آموزان با توجه به ارزیابی معلم، زمان کمتری را برای اتمام مباحث درسی خود نیاز داشته باشند. تصمیم‌گیری درباره اضافه شدن سال تحصیلی با توجه به شرایط مدارس توسط شورای مدارس در استان‌ها انجام خواهد شد.



منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تغییر ناگهانی چهره و اندام همایسریال پایتخت بعد ۱۰ سال ! / هم لاغر هم خیلی پیر ! + عکس