طرز تهیه هونکار بیندی غذای شاه پسند ترکیه ای که محشر است


هونکار بیندی یکی از غذاهای خوشمزه عثمانی است که طعم متفاوتی از بادمجان را می توان با آن تجربه کرد. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید... نوشته طرز تهیه هونکار بیندی غذای شاه پسند ترکیه ای که محشر است اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

هونکار بیندی یکی از غذاهای خوشمزه عثمانی است که طعم متفاوتی از بادمجان را می توان با آن تجربه کرد. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه هونکار بیندی غذای شاه پسند ترکیه ای که محشر است را بدانید.

طرز تهیه هونکار بیندی غذای شاه پسند ترکیه ای که محشر است

طرز تهیه هونکار بیندی غذای شاه پسند ترکیه ای که محشر است

هونکار بیندی غذای شاه پسند

مواد لازم:

– ۷۵۰ گرم گوشت قرمز با کیفیت

– ۴ فنجان بادمجان کباب شده روی آتش یا کنسرو بادمجان دودی

– ۱ عدد پیاز (رنده شده)

– ۱ عدد گوجه فرنگی (رنده شده)

– ۱ قاشق چایخوری نمک

– یک دوم قاشق چایخوری فلفل

– یک دوم قاشق چایخوری شکر

– ۳ قاشق غذاخوری پر کره

– ۲ قاشق غذاخوری آرد

– ۳ تا ۴ فنجان شیر

– یک سوم فنجان پنیر کشار ترکی یا پنیر رومانو ایتالیایی رنده شده

– ۱ قاشق چایخوری نمک

– فلفل سفید تازه رنده شده جهت طعم دهی

طرز تهیه:

۱. آب اضافی پیاز رنده شده را بگیرید و آن را همراه با گوشت و گوجه‌ی رنده شده در یک قابلمه‌ی دربسته بریزید. نمک، فلفل، و شکر را اضافه کنید. مواد را تا زمانی که خوب ترکیب شوند هم بزنید.

۲. مخلوط را روی حرارت بالا بگذارید، سپس حرارت را کم کنید و روی ظرف را بپوشانید. بگذارید گوشت خیلی آرام بجوشد، گاهگاهی هم بزنید تا حیلی ترد شود و گوجه فرنگی و پیاز به یک سس غلیظ تبدیل شوند. حدودا یک دقیقه.

۳. در حالی که گوشت می‌پزد، کوبیده‌ی بادمجان را آماده کنید. اگر از بادمجان تازه استفاده می‌کنید، آن‌ها را کباب کنید و گوشتش را جدا نمایید.

۴. اگر از بادمجان شیشه‌ای استفاده می‌کنید، آب آن را خشک کنید و با کمی آب آن را تمیز کنید. گوشت بادمجان را در یک صافی فشار بدهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

۵. کره را در یک تابه‌ی گود بزرگ آب کنید. آرد را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه هم بزنید تا آرد بسوزد. شیر را اضافه نمایید و با همزن بزنید تا بشامل نرمی به وجود بیاید.

۶. نمک، فلفل، و سیر را اضافه کنید و روی حرارت کم به زدن ادامه بدهید. اجازه ندهید مخلوط به جوش بیاید. بادمجان و پنیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که مخلوطی صاف و نرم داشته باشید که هیچ تکه‌ی بادمجانی در آن نباشد.

۷. گرما را به پایین‌ترین حد ممکن بیاورید، روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید کم کم به مدت ۵ دقیقه حباب کند. وقتی کوبیده ی بادمجان آماده شد، برای بار آخر نیز آن را هم بزنید. بعد ته ظرف غذای‌تان را به صورت یک دست از این کوبیده (خمیر) بمالید.

۸. تاس کباب داغ را روی خمیر و در مرکز ظرف بگذارید، و اجازه دهید تمام گوشت را احاطه کند. روی آن را با جوانه‌های رزماری تازه تزئین و سپس سرو نمایید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی

منبع:thespruceeats

طرز تهیه هونکار بیندی غذای شاه پسند ترکیه ای که محشر است

مطالب پیشنهادی

۵ دستور تهیه غذای خاورمیانه ای که عطر و طعم بی‌نظیری دارند

۸ دستور تهیه خوشمزه ترین و معروفترین غذاهای لبنانی

دسر ترکیه ای: طرز تهیه پودینگ برنج ترکی که خیلی لذیذ است

۹ دستور تهیه پیش غذا با انار مخصوص روزهای تعطیل عید نوروز


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا