اموزش تزیین حلوا با قاشق
طرز تزیین حلوا با قاشق به شکل گل رز فیلم آموزش طرز تهیه حلوا خرمایی توسط یکی از ماهرترین آشپزان ایرانی را مشاهده میکنید برایتان آموزش تصویری تزیین حلوا را قرار داده ایم و در انتهی هم عکسهایی از تزیینات زیبای حلوا قرار داده ایم مدلهای تزیین خرما را هم ببینید تزیین حلوا با چنگال … نوشته اموزش تزیین حلوا با قاشق اولین بار در پورتال جامع ایران بانو...
طرز تزیین حلوا با قاشق به شکل گل رز
تزیین حلوا با چنگال
آموزش تزیین حلوا به شکل گل رز با قاشق به صورت تصویری و مرحله به مرحله را مشاهده میکنید
آموزش تصویری تزیین حلوا
ابتدا حلوا را می پزید و در ظرف مورد نظرتان می ریزید با پشت قاشق کاملا سطح حلوا را صاف میکنید
آموزش تصویری تزیین حلوا با قاشق
تزیین حلوا با ماسوره
تزیین حلوا به شکل گل رز
عکس تزیین حلوا با قاشق
طرز تهیه حلوا زرد
نکته های سلامت :
حلوا یک دسر سنتی ایرانی است و از آنجایی که طعم شیرینی دارد بسیاری از مردم آن را بر سر سفرههای افطاری میگذارند.
این غذا علاوه بر آرد حاوی مقدار زیادی روغن و شکر است و ممکن است بسیاری از عوارض آن برای روزهداران مشخص نباشد چرا که هر گرم شکری که در حلوا مصرف میشود معادل ۴ کیلو کالری و هر گرم روغن معادل ۹ کیلو کالری است.
به گفته این کارشناسان تغذیه خوردن زیاد حلوا در وعده افطار نه تنها موجب سنگینی معده و حتی رفلاکس میشود بلکه چاقی را هم در پی دارد.
طرز تزیین حلوا با چنگال و خرما
تزیینات حلوا ساده
آموزش تصویری تزیینات حلوا در دیس
تزیینات حلوا با چنگال
تزیینات حلوا با قالب , طرز دیزاین حلوا با چنگال
حلوا خرمایی , طرز دیزاین حلوا با چنگال
دیزاین حلوا با چنگال
آموزش تزیین حلوا :
خوشمزه ترد و متفاوتی در کنار حلوا داره امتحان کنید حتما همه شما با این رشته ها چیزهای خوشمزه زیادی درست کردین و کار با این رشته ها رو خوب بلدین این رشته ها خیلی ترد و شکننده هستن برای اینکه انعطاف پذیر بشن باید خیسشون کنید
بعد از ده دقیقه که حسابی نرم شد میتونید اونها رو ببافید و داخل قالبهای کوچیک مافین قرار بدین و کمی کره آب شده روش بدین و داخل فر با دمای ١٨٠ درجه قرارشون بدین به مدت ١٠دقیقه تا کمی طلایی بشه بعد از این مرحله اونها رو داخل شربت بار بزنید میتونید داخلش مغز پسته یا بادوم و گردو هم قراربدین
طرز تهیه حلوای خرمای گل :
✍️طرزتهیه:
مواد لازم برای #شیرینی #خرما ی #گل شیر ١٠٠میلی لیتر تخم مرغ ١عدد روغن مایع ١٠گرم نمک چند پر آرد گندم ٣۵٠ _٣٠٠ گرم خرما ۵٠٠گرم گردو ٢٠٠گرم زرده تخم مرغ ١عدد شکلات تلخ ١٠٠گرم شیر را روی حرارت قرار دهید تا ولرم شودو از روی حرارت بر دارید تخم مرغ روغن مایع و نمک را بهشیر اضافه کنید و مخلوط کنید آرد را به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا به صورت خمیر سفتی در آید
سپس داخل کیسه قرار دهید ونیم ساعت به آن استراحت بدهید فر را روی دمای ۱۸۰ قرار دهید خمیر را به ضخامت ١-٢میلی متر باز کنید و به صورت نوارهای به ضخامت ٣-۴سانتی متر ببرید میتونید لبه پایین رو که رو خرما قرار میگیره به صورت برگ های کنار هم هفت و هشت برش بزنید هسته خرما راخارج کرده داخل آن گردو قراردهید و خرما را روی نوارهای خمیری قرار دهید
بپیچید طوری که نیمی از عرض نوار بالاتر از خرما قرار گرفته و قسمت بالا را مثل گل حالت دهید اگر لازم شد برشهایی برای گلبرگ ایجا کنید و حالت دهید از اضافه های خمیر شکوفه های ریز و برگ های کوچیکی برش زده و در کنار گل قرار دهید روی خمیر را با یک قلموی ظریف زرده تخم مرغ بزنید
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خرما ها را داخل سینی بچینید و در طبقه وسط فر قرار دهیدو برای مدت ١٠-١٢دقیقه بگذارید تا طلایی شود سپس از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود انتهای خرما را در شکلات آب شده بزنید و در ظرفی روی کاغذ روغنی و در یخچال قرار دهید به مدت نیم ساعت تا شکلات سفت شود
اموزش تصویری تزیین حلوا با قاشق به شکل گل رز
دیزاین زبیای حلوای مجلسی خوشمزه و خوشگل
عکس تزیین و آموزش حلوا های بیشتری ببینید :
طرز تهیه حلوا زرده همدان + فیلم آموزش حلوا زرده
طرز تهیه حلوا شکلات چیپسی ( فیلم )