بهترین کیک هویج اینجا پیش روی شماست با هویجهای تازه، پر از طعم و رنگ و بو یک تزئین عالی سفید رنگ که با رنگ نارنجی کیک، یک تضاد رنگی زیبا ایجاد میکند. کیک هویج یکی از کیکهای مورد علاقه من است و من برای درست کردن آن از چندین دستورالعمل استفاده میکنم و این یکی از بهترین آنهاست.
بهترین کیک هویج برای ساختن بهترین لحظات زندگی
من کیک هویج را بارها و بارها درست کردم و باز هم درست خواهم کرد. من هر بار سعی میکنم یک نکته جدید را یاد بگیرم. این کیک نه یک کیک خانگی معمولی بلکه جزو کیکهایی است که میتوان از آن برای جشنها هم استفاده کرد. این کیک یکی از بهترین کیکها برای جشنهای بهاری است. حالا که باید در خانه بمانیم و جشن خانوادگی کوچکی داشته باشیم با درست کردن انواع کیک و شیرینی خانگی میتوانیم لحظات شیرینی برای خود و اعضای خانوادهمان درست کنیم. اگر اعضای خانواده شما کم تعداد هستند میتوانید با نصف مواد، آن را درست کنید.
در این روزهای سخت که ماندن در خانه باعث دلزدگی و خستگی همه ما شده و ترس و نگرانی بر بخش زیادی از ما حاکم شده، یکی از بهترین راهها پختن کیک خانگی است. برای درست کردن بهترین کیک هویج نیز میتوانید از تمامی اعضای خانواده دعوت کنید که به کمک شما بیایند. هیچ چیز به اندازه همکاری کردن در کارهای خانه و بخصوص کیک پختن باعث بهبود روابط خانگی نمیشود. بخصوص با سپردن کارهای کوچک به بچهها آنها را مسئولیت پذیر بار میآورید و درخواست کردن از مرد خانه برای کمک کردن باعث میشود که خود را در کارهای خانه سهیم بداند. اگر خانم شاغلی هستید که به خاطر مشغولیات کاری قادر به کارهایی مثل شیرینی پختن نبودید، حالا زمان خوبی برای لذت بردن است. من نیز برای همه شما آرزوی سلامتی میکنم و با دعوت شما به رعایت کردن فاصله گذاری اجتماعی، پیشنهاد میکنم که این دستورالعمل را با ما همراهی کنید.
مواد لازم برای بهترین کیک هویج چه هستند
برای بخش کیک شما به این مواد نیاز خواهید داشت:
تخم مرغ: این کیک حاوی چند تخم مرغ است که به چسباندن مواد کیک به همدیگر و ساختن بافت کیک کمک میکند. روغن مایع: اینجا از کره خبری نیست و روغن کانولا از همه بهتر است. سس سیب شیرین نشده: کیک هویج معمولا حاوی روغن زیادی است اما شما میتوانید سس سیب شیرین نشده را با نیمی از روغن جایگزین کنید. شکر سفید و قهوهای: سعی کنید از مخلوط هر دو نوع شکر استفاده کنید. اگر شکر قهوهای ندارید میتوانید ۲ قاشق غذاخوری ملاس به ۱ و ۳/۴ پیمانه شکر مخلوط کنید.. اسانس وانیل: این ماده در اصل برای رفع بوی بد تخم مرغ استفاده میشود. این ماده طعم دهنده است. آرد: آرد سفید شده یا نشده هر دو را میتوان استفاده کرد. بیکینگ پودر و جوش شیرین: استفاده از هر دو باعث پف مناسب کیک میشود. معمولا برای کیکهای میوهای که از نوع کیکهای مرطوب محسوب میشوند از جوش شیرین استفاده میشود. نمک: نمک دریا یا نمک آشپزخانه هر دو خوب هستند. دارچین، جوز و زنجبیل: برای کیکهای میوه و سبزیجات معمولا از ادویه کیک استفاده میشود. اگر دوست دارید خیلی طعم داشته باشد میتوانید جوز و زنجبیل را استفاده کنید. هویج: من هویج را با رنده دستی رنده میکنم اما شما میتوانید آن را داخل غذاساز هم رنده کنید. گردو (اختیاری): این ماده اختیاری است اما من فکر میکنم که باید از آن استفاده شود. افزودن گردو به داخل کیک آن را نرم میکند. اما من دوست دارم آن را روی کیک بریزم.مواد لازم برای تزئین خامهای کیک
کره پنیر خامهای شکر پودر شدهطرز تهیه بهترین کیک هویج
آرد: ۲ پیمانه بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین: ۲ قاشق چایخوری پودر جوز: ۱/۴ قاشق چایخوری پودر زنجبیل: ۱/۴ قاشق چایخوری تخم مرغ: ۴ عدد روغن مایع: ۳/۴ پیمانه (۱۷۵ میلی لیتر) سس سیب شیرین نشده: ۱/۲ پیمانه (۱۳۰ گرم) شکر سفید: ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر قهوهای روشن: ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم) اسانس وانیل: ۲ قاشق چایخوری هویج ریز رنده شده: ۳ پیمانه (۳۴۸ گرم) گردوی خرد شده: ۱ پیمانه (اختیاری) تزئین پنیر خامهای: ۱ وعده (دستورالعمل آن را میتوانید از اینجا ببینید)طرز تهیه
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید. دو قالب گرد کیک با قطر ۲۲ سانت را با کره چرب کنید، کف آن کاغذ مخصوص فر بگذارید، کاغذ را هم چرب کنید، روی آن کمی آرد بپاشید، تکان دهید تا آرد اضافی خارج شود. میتوانید دور آنها پارچه خیس بپیچید تا سطح آن صاف شود. داخل کاسه همزن یا کاسه مناسب مخلوط کردن کیک، روغن، سس سیب، تخم مرغ، شکر سفید و قهوهای و اسانس وانیل را با همزن مخلوط کنید. مواد خشک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. هویج رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکسان در مواد خمیر مخلوط شود. مخلوط را داخل ۲ قالب کیک آماده شده بریزید. خمیر کیک را داخل دو قالب چرب شده به طور مساوی بریزید. قالبها را در فر گرم شده بگذارید و به مدت ۳۳ تا ۳۸ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی خلال دندان داخل مرکز کیک فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید. کیک را از داخل فر درآورده و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید داخل قالب بماند و خنک شود سپس چاقو را دورتا دور آن بکشید تا لبههای کیک از قالب جدا شود و روی توری خنک کننده بگذارید تا به طور کامل خنک شود. روی کیک را با خامه آماده شده تزئین کنید سپس در صورت دلخواه با گردوی خرد شده، تزئین آن را کامل کنید. کیک را در ظرفی دردار در یخچال نگهداری کنید.نکات مهم
کیک هویج جزو آنهایی ست که باید در یخچال نگهداری شود. برای این کار میتوانید از ظرفهای دردار مخصوص کیک استفاده کنید تا کیک خشک نشود. قبل از سرو از یخچال خارج کرده بگذارید به دمای اتاق برسد سپس آن را سرو کنید البته اگر نخواهید آن را سرد سرو کنید (سرد آن هم خوشمزه است). کیک هویج تزئین شده را به مدت ۵ روز میتوان در یخچال نگهداری کرد اما اگر آن را تزئین نکنید میتوانید به مدت ۲ روز در دمای محیط نگه دارید. کیک هویج را در صورت تزئین نکردن میتوان در فویل آلومینوم یا پلاستیک سلفون پیچاند و سپس داخل ظرفی دردار در فریزر نگهداری کرد. یا اینکه به صورت برشهایی جداگانه درآورد و به همان صورت که گفته شد، فریز کنید. کیک هویج جزو کیکهای رژیمی محسوب نمیشود. شما میتوانید نسخههای رژیمی آن را در اینترنت پیدا کنید اما این یکی یعنی بهترین کیک هویج جزو آنها نیست.ترفندهایی برای درست کردن بهترین کیک هویج
رنده ریز هویج: این حالت بافتی کاملا یکدست ایجاد کرده و برشها تمیز و بدون قطعات درشت هویج در میآیند. شما که نمیخواهید تکههای درشت آویزان از برشهای کیک را ببینید. از هویجهای تازه استفاده کنید: رنده کردن هویج تازه خیلی راحتتر است و طعم بهتری به کیک شما میدهد. اندازه گیری دقیق مواد لازم: ما معمولا علاوه بر بیان اندازهها بر حسب پیمانه، آنها را بر حسب اندازه های متریک هم ارائه میکنیم چون در اینصورت کار شما دقیقتر خواهد بود. البته نه فقط این کیک بلکه برای سایر شیرینیها نیز سعی کنید از ترازوی آشپزخانه استفاده کنید. خمیر را زیاد بهم نزنید. بعد از افزودن آرد و پس از اضافه کردن هویج، سعی کنید آن را زیاد بهم نزنید. احتمالا این هشدا را در مورد کیکهای بسیاری دریافت کردهاید. اگر مواد زیاد بهم بخورند، هوای بین آنها خالی شده و خیلی پف نمیکنند و بافت اسفنجی دلخواه شما به دست نمییآیدششآیدییآید. قالبها را چرب کنید: فراموش نکنید که باید قالبها را چرب کنید و داخل آنها کاغذ مخصوص فر یا فویل بگذارید و همچنین روی کاغذ آرد بپاشید. به این ترتیب از چسبیدن و جدا شدن قطعات کیک جلوگیری خواهد شد. از نوار خنک کننده استفاده کنید تا دور قالب را خنک کرده و از داغی زیاد کیک جلوگیری کند. به این ترتیب هم کیک خوب پف خواهد کرد و هم سطح لایههای آن صاف شده و گنبدی شکل نخواهد شد. من یک روز شیوه درست کردن نوار خنک کننده خانگی را به شما یاد خواهم داد. تا پخت کامل بگذارید در فر بماند: اگر کیک شما کمتر از حد بپزد، خمیر و چسبنده خواهد شد و اگر زیادی هم بپزد، خشک خواهد شد.موادی که میتوانید به کیک اضافه کنید
۱ پیمانه نارگیل رنده شده ۱ پیمانه گردوی رنده شده ۱ پیمانه آناناس خرد شده و آب گرفته (هویج را به ۲ و ۱/۲ پیمانه کاهش دهید). نیمی از هویج را با کدو سبز رنده شده جایگزین کنید. برای ایجاد طعمی کاراملیتر از شکر قهوهای به صورت کامل استفاده کنیدئ. ادویههایی همانند انیس ستارهای (بادیان ختایی) و میخک اضافه کنید.ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز
منبع: cookingclassy
کپی شد