تزیین حلوا برای سفره افطاری در ماه رمضان

تزیین حلوا سفره افطاری انواع تزیینات حلوا زعفرانی، حلوا لبو و حلوا هویج و … که به صورت قالبی و تک نفره، تزیین در سینی به همراه پودر نارگیل و گل محمدی را برای شما خانم های خوش سلیقه در ایران بانو تدارک دیده ایم تا ایده بگیرید و این دسر خوشمزه را برای مهمانی … نوشته تزیین حلوا برای سفره افطاری در ماه رمضان اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار...
تزیین حلوا سفره افطاری
انواع تزیینات حلوا زعفرانی، حلوا لبو و حلوا هویج و … که به صورت قالبی و تک نفره، تزیین در سینی به همراه پودر نارگیل و گل محمدی را برای شما خانم های خوش سلیقه در ایران بانو تدارک دیده ایم تا ایده بگیرید و این دسر خوشمزه را برای مهمانی های افطاری به بهترین شکل ممکن تزیین کنید. طرز تزیین حلوا با قاشق را ببینید به همراه تزیین خرما مجلسی شیک و طرز تزیین حلوا یا چاقو را ببینید
حلوای هویج
تزیین حلوا برای ماه مبارک رمضان را مشاهده میکنید
تزیین حلوا و خرما
چون برای تهیه حلوا آرد را تفت می دهیم حلوا نوعی خوراکی است که با سویق گندم درست می شود و بسیار انرژی زا و مقوی است پس برای ایام ماه مبارک رمضان بسیار عالی است
حلوای گل سرخ تبریز
دیزاین حلوای گل زرد
تزیین حلوا با گل محمدی
تزیین حلوا ساده
تزیین حلوا ساده
حلوا دو رنگ
تزیین حلوا نذری
تزیین حلوا لقمه ای
تزیین ساده حلوا برای نذری
فوت و فن های خوشمزه شدن حلوا
برای تهیه حلوا بهتر است از آرد نان سنگک استفاده نمایید .حلوای تهیه شده از این آرد حلوای لطیف تر و خوش طعم تری خواهد بود.
آرد حلوا را با ملایمت و حوصله سرخ کنید تا نسوزد چون آرد سوخته باعث تلخ شدن حلوا می شود.
برای تهیه حلوای روشنتر میتوانید زمان تفتدادن آرد را کمتر کنید و از مقدار زعفران بیشتری در تهیه حلوا استفاده کنید.
تزیین مدرن حلوا
حلوا قالبی
حلوا رولی
تزیین حلوا با قالب
تزیین حلوا با چاقو
تزیین حلوا با ماسوره
حلوا شیک برای افطار
حلوا زعفرانی
تزیین حلوا قالبی تک نفره
حلوا مجلسی
تزیین خرما با کنجد و پودر نارگیل
تزیین حلوا برای مراسم ختم
تزیین حلوا مجلسی شیک
تزیین حلوا و خرما
تزیین حلوا صبح عروسی
تزیین حلوا با چاقو
تزیین حلوای مراسم ختم
تزیین حلوا با قالب
طرز تهیه حلوای آرد گندم
موادلازم:
آرد نان سنگک……….۱ لیوان
شکر ………۳/۴ لیوان
آب……………۱ لیوان
گلاب…………۱/۴ لیوان
روغن مایع و کره…………حدود ۳/۴ لیوان
هل و زعفران ………..به مقدار کافی
( نسبت مواد مهمه؛ حالا شما خواستید مواد رو چند برابر کنید؛ من از لیوانهای دسته دار فرانسوی استفاده می کنم)
طرزتهیه حلوای آرد گندم :
آب و شکر رو ؛روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود(من دانه های هل رو سوراخ می کنم و از ابتدا درون آب می اندازم) همین که چندتا جوش زد کافیه؛ نیازی نیست غلیظ بشه؛ زعفران حل شده در کمی آب رو هم اضافه کنید؛ گلاب رو اضافه کنید و بلافاصله بعد از اینکه اولین جوش رو زد؛ خاموشش کنید
آرد و روغن و کره همه رو باهم می ریزم توی ظرف و تفت میدم( واقعا مقدار روغن استاندارد نیست؛ بسته به نوع آرد ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز داشته باشه؛ من معمولا چشمی کار می کنم و اگر نیاز باشه باز هم روغن اضافه می کنم که معمولا نیازی نیست)
آنقدر تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسیم( البته با حرارت متوسط رو به پایین)
وقتی به رنگ مورد نظر رسیدید؛ ظرف رو از روی حرارت برداشته و بلافاصله شهد رو اضافه کنید( شهد رو از صافی ردکنید تا دانه های هل وارد حلوانشه) شهد رو کم کم اضافه کنید؛ مراقب باشید چون بخار زیادی تولید می کنه و ممکنه بهتون آسیب بزنه(من همیشه از قابلمه با ارتفاع بلند استفاده می کنم) مرتب حلواتون رو هم بزنید تا تمام شهد جذب حلوا بشه
معمولا غلظتش مناسبه ولی اگر احساس کردید شل شده؛ چند ثانیه؛ فقط چند ثانیه روی حرارت قرار بدبد و مرتب و سریع هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه
می بینید که حلوا جمع میشه و می تونید توی قابلمه از این طرف به اون طرف حرکتش بدید و تالاپ و تولوپ حلواتون رو بشنوید
می تونید حلوا رو توی ظرف بریزید و هر تزیینی که دوست دارید انجام بدید
این بار من نون میکادو رو گرد برش زدم و یک رینگ با اندازه متناسب روی هر نان برش خورده قرار دادم کمی حلوا ریختم و با پشت قاشق صاف کردم و رینگ رو خارج کردم با پودر نارگیل و خلال پسته و شکلات و… تزیین کردم