برای خریدن یک گوشی خوب نیازی نیست که حساب بانکی خود را خالی کنید. در این مطلب بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 را معرفی کردهایم.
خریدن یک گوشی خوب میتواند روند پیچیدهای باشد زیرا محصولات زیادی در بازار وجود دارد و پیشنهادات قابل ارائه از طرف سایر افراد هم زیاد هستند. پارامترهای زیادی در خوب یا بد سنجیده شدن یک گوشی هوشمند دخیل هستند و عملکرد، راندمان باتری و کیفیت ساخت تنها بعضی از این پارامترها محسوب میشوند. بعضی از گوشی ها از یک لحاظ خوب هستند، اما گوشی هایی هم وجود دارند که از هر نظر کارایی بسیار خوبی را ارائه میکنند. در این مطلب به معرفی بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 پرداختهایم. با تکراتو همراه باشید.
بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 در یک نگاه
اپل آیفون ۷ پلاس (Apple iPhone 7 Plus) سامسونگ گلکسی ای ۵۱ (Samsung Galaxy A51) شیائومی می ۹ لایت (Xiaomi Mi 9 Lite) شیائومی ردمی نوت 8 پرو (Xiaomi Redmi Note 8 Pro) پوکوفون اف 1 (Pocophone F1) اوپو ای ۹ مدل ۲۰۲۰ (Oppo A9) آلکاتل ۳ ایکس مدل ۲۰۱۹ (alcatel 3x) نوکیا 7.2 (Nokia 7.2) موتو جی 7 پلاس (Moto G7 Plus) سامسونگ گلکسی آ 70 (Samsung Galaxy A70)اپل آیفون ۷ پلاس
اپل از آن دسته برندهایی است که معرفی نیاز ندارد. گوشیهای این کمپانی همیشه جزء بهترینها هستند؛ حتی با وجود اینکه چند سال از راهاندازی آنها گذشته باشد. آیفون ۷ پلاس هنوز هم ویژگیهایی دارد که میتوان آن را در لیست بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 قرار داد.
آیفون ۷ پلاس از نمایشگر ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ بهره میبرد. این صفحه نمایش از نوع پنل IPS LCD خازنی با ویژگی ۱۶ میلیون رنگ است. پردازندهی همیشه متفاوت آیفونها، این گوشیها را در فهرست بهترینها قرار میدهد. آیفون ۷ پلاس به تراشهی ای ۱۰ فیوژن چهار هستهای با قدرت پردازش ۲.۳۴ گیگاهرتز مجهز است.
این دستگاه در سه نسخهی حافظه داخلی ۳۲، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت و رم ۳ گیگابایتی به فروش میرسد. قدرت اجرایی آیفون ۷ پلاس توانایی رقابت با بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 را دارد.
بیشتر بخوانید:
بهترین صفحه نمایش های گوشی در سال 2020 بهترین کوادکوپترهای 2020 جهان بهترین تبلت های اندروید 2020 بهترین تلویزیون های هوشمند 2020نسخهی ۱۰.۰.۱ سیستم عامل iOS به صورت پیشفرض روی آیفون ۷ پلاس اجرا میشود و قابلیت آپدیت به آیاواس ۱۰.۳.۲ را هم دارد. باتری این دستگاه هم لیتیوم یون ۲۹۰۰ میلی آمپر ساعتی است. آیفون ۷ پلاس در ابعاد ۷.۳ × ۷۷.۹ × ۱۵۸.۲ میلیمتر با وزن ۱۸۸ گرم ساخته شده است.
مشخصات آیفون ۷ پلاس صفحه نمایش: ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل دوربین اصلی: ۱۲ مگاپیکسل دوربین سلفی: ۷ مگاپیکسل پردازنده: اپل ای ۱۰ فیوژن رم: ۳ گیگابایت حافظه ذخیره سازی: ۳۲، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت سیستم عامل: آیاواس ۱۰.۰.۱، قابلیت آپدیت به آیاواس ۱۰.۳.۲سامسونگ گلکسی ای ۵۱
اگر گوشیهای سری ای ۵۰ و ای ۵۱ سامسونگ را مقایسه کنید، متوجه میشوید که همین عدد ۱ از تفاوتهای زیادی خبر میدهد. برای مثال، مدلهای جدید از یک لنز دوربین بیشتر برخوردار هستند. علاوه بر این، تراشه هم به جای اگزینوس ۹۶۱۰، به اگزینوس ۹۶۱۱ ارتقا یافته است. این ویژگیهای ارتقا یافته نشان میدهد که سامسونگ گلکسی ای ۵۱ یکی از بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 است.
این گوشی هوشمند به نمایشگر ۶.۵ اینچی سوپرآمولد با رزولوشن ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل مجهز است. همانطور که در بالا گفته شد، یک تراشهی سامسونگ اگزینوس ۹۶۱۱ هشت هستهای، قدرت این موبایل را تامین میکند. گلکسی ای ۵۱ در دو مدل با حافظه داخلی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی با رمهای ۴ و ۶ گیگابایتی به فروش میرسد.
سامسونگ گلکسی اس ۵۱ از اندروید ۱۰.۰ و سیستم عامل One UI 2 بهره میبرد. از دیگر مشخصات این موبایل میتوان به باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت، وزن ۱۷۲ گرمی و ابعاد ۷.۹ × ۷۳.۶ × ۱۵۸.۵ میلیمتر اشاره کرد.
مشخصات سامسونگ گلکسی ای ۵۱ صفحه نمایش: ۶.۵ اینچ با رزولوشن ۲۴۰۰ ×۱۰۸۰ پیکسل دوربین اصلی: ۴۸ مگاپیکسل، ۱۲ مگاپیکسل، دو لنز ۵ مگاپیکسل پردازنده: اگزینوس ۹۶۱۱ (۱۰ نانومتری) رم: ۴ و ۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی: ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت سیستم عامل: اندروید ۱۰.۰، One UI 2شیائومی می ۹ لایت
کمپانی شیائومی با معرفی گوشیهای می ۹ لایت و می ۹ لایت پرو، علاقهمندان به این برند را غافلگیر کرد. این گوشی با تراشهای قدرتمند همراه شده که در قیمتی بسیار مقرونبهصرفه در دسترس قرار میگیرد. شیائومی می ۹ لایت ویژگیهای ردهبالایی دارد که باعث شده آن را در لیست بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 قرار دهیم.
این گوشی از نمایشگر ۶.۳۹ اینچ با نسبت صفحه نمایش به بدنهی ۸۵.۸ درصدی برخوردار است. نمایشگر شیائومی می ۹ لایت از نوع خازنی سوپر آمولد با قابلیت ۱۶ میلیون رنگ است که وضوح تصویر ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل را به نمایش میگذارد.
از دیگر ویژگیهایی که شیائومی می ۹ لایت را به یکی از بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 تبدیل کرده، تراشهی کوالکام اسنپدراگون ۷۱۰ است که قدرت اجرای بالایی دارد. این موبایل هوشمند با رم ۶ گیگابایتی همراه شده و در دو نسخه با حافظه داخلی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت به بازار عرضه میشود. این دستگاه هم توانایی اجرای چندیدن برنامه را به طور همزمان دارد.
شیائومی می ۹ لایت به اندروید ۹.۰ پای و MIUI 10 مجهز است. باتری لیتیوم – یون پلیمر ۴۰۳۰ میلی آمپر ساعت هم از دیگر مشخصات سخاوتمندانهی این موبایل محسوب میشود. می ۹ لایت در ابعاد ۸.۷ × ۷۴.۵ × ۱۵۶.۸ میلیمتر ساخته شده و ۱۷۹ گرم وزن دارد.
مشخصات شیائومی می ۹ لایت صفحه نمایش: ۶.۳۹ اینچ با رزولوشن ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل دوربین اصلی: ۴۸ مگاپیکسل، ۸ مگاپیکسل، ۲ مگاپیکسل دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل پردازنده: کوالکام SDM710 اسنپدراگون ۷۱۰ (۱۰ نانومتری) رم: ۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی: ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت سیستم عامل: اندروید ۹.۰ پای، رابط کاربری MIUI 10شیائومی ردمی نوت 8 پرو
پردازشگر: 12 نانومتری مدیاتک هلیو جی 90 تی/ نمایشگر: 6.53 اینچی 1080 در 2340 پیکسلی با تراکم تصویر 395 ppi/ رم: 4 – 6 گیگابایت/ ظرفیت حافظه داخلی: 64 – 128 – 256 گیگابایت/ وزن: 200 گرم/ سیستم عامل: اندروید 9 پای (MIUI 10)/ دوربین اصلی: چهارگانه با سنسورهای 64 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.9، 8 مگاپیکسلی اولترا واید با دیافراگم f/2.22، 2 مگاپیکسلی مایکرو با دیافراگم f/2.42 و 2 مگاپیکسلی تشخیص دهنده عمق با دیافراگم f/2.4/دوربین سلفی: 20 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0/ ظرفیت باتری: 4500 میلی آمپر ساعت/ مکان اسکنر اثر انگشت: پشت گوشی
قیمت: 196.35 دلار
نقاط قوت:
ارزش اقتصادی بسیار بالا طراحی و کیفیت ساخت خوب باتری قدرتمند دوربین کارآمدنقاط ضعف:
پر بودن رابط کاربری از نرم افزارهای سنگین اضافی کند بودن پروسه بروزرسانی نرم افزارها و سیستم عاملطراحی
ردمی نوت 8 پرو به یک قاب پلاستیکی و کاور شیشهای پشتی با پرداخت بسیار زیبا مجهز است. لبههای بدنه این گوشی هوشمند به صورت منحنی شکل ساخته شدهاند تا کاربر راحتتر بتواند این محصول را در دست خود نگه دارد. در پایین بدنه این گوشی هوشمند اسپیکرهای آن در کنار یک پورت یو اس بی نوع سی، میکروفون و جک هدفون و در پشت آن هم یک دوربین سه گانه و یک اسکنر اثر انگشت قرار دارد.
عملکرد و کارایی باتری
ردمی نوت 8 پرو با توجه به قیمتش سخت افزارها و باتری بسیار قدرتمندی دارد. این محصول به عنوان یکی از بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 به یک باتری بزرگ 4500 میلی آمپر ساعتی با شارژر سریع 18 واتی و پردازشگر گیمینگ 12 نانومتری مدیاتک هلیو G90T مجهز شده است. بد نیست بدانید که این تراشه از نظر راندمان تقریبا با تراشه کوالکام اسنپدراگون 845 برابری میکند.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی های سامسونگ در سال 2019 بهترین قیمت گوشی های دست دوم سامسونگ در بازار موبایل ایران بیشترین فالوور اینستاگرام در سال 2020 چگونه آیفون خود را به عنوان یک هات اسپات وای فای موبایل تنظیم کنیمنمایشگر
شیائومی در ساخت این گوشی هوشمندش از یک نمایشگر 6.53 اینچی فول اچ دی پلاس 2340 در 1080 پیکسلی IPS LCD با ناچ قطرهای شکل استفاده کرده است. پنلهای ال سی دی در مقایسه با پنلهای OLED قدیمیتر هستند و به همین دلیل بیشتر در ساخت گوشی های اقتصادی به کار میروند.
نرم افزار
ردمی نوت 8 پرو به رابط کاربری MIUI 10 (اندروید 9 پای) مجهز است. این رابط کاربری کارایی خوبی را ارائه میکند، اما بعضی از نرم افزارهای آن آگهی های بازرگانی دارند.
دوربین
شیائومی در بازاریابی برای ردمی نوت 8 پرو تمرکز زیادی روی سنسور 64 مگاپیکسلی این محصول گذاشت. این لنز جزء دوربین اصلی ردمی نوت 8 پرو است و توسط یک سنسور 8 مگاپیکسلی اولترا واید با دیافراگم f/2.22، یک سنسور 2 مگاپیکسلی مایکرو با دیافراگم f/2.42 و یک سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص دهنده عمق با دیافراگم f/2.4 پشتیبانی میشود. عکسهای و فیلمهای گرفته شده با دوربین ردمی نوت 8 پرو در شرایط کم نور کمی نویزدار و محو هستند، اما در هنگام وجود نور کافی بسیار بهتر میشوند.
پوکوفون اف 1
پردازشگر: هشت هستهای کایرو کوالکام اسنپدراگون 845/ نمایشگر: 5.99 اینچی 1920 در 2246 پیکسلی با نسبت تصویر 16 به 9 و تراکم تصویر 403 ppi/ رم: 4 – 6 گیگابایت/ ظرفیت حافظه داخلی: 64 – 128 گیگابایت/ وزن: 182 گرم/ سیستم عامل: اندروید 9 پای/ دوربین اصلی: دوگانه با سنسورهای 12 و 8 مگاپیکسلی/ دوربین سلفی: 20 مگاپیکسلی/ ظرفیت باتری: 4000 میلی آمپر ساعت/ مکان اسکنر اثر انگشت: پشت گوشی
قیمت: 195 دلار
نقاط قوت:
دوربین خوب کارایی مطلوب باتری قدرتمندنقاط ضعف:
نمایشگر LCD کاور پشتی پلاستیکی عامه پسند نبودن رابط کابری MIUIپوکوفون اف 1 یک گوشی متعادل با عملکرد یک اسمارت فون پرچمدار و راندمان باتری منحصربفرد است. دوربین این گوشی هوشمند کارایی بسیار خوبی دارد و تا قبل از عرضه پیکسل 3 آ برترین دوربین نصب شده روی گوشی های حدودا 5 میلیون تومانی بود.
طراحی و کیفیت ساخت
طراحی و کیفیت ساخت پوکوفون F1 خوب است. شیائومی برای قرار دادن این گوشی هوشمند در رنج قیمتی اسمارت فون های 300 تا 400 دلاری ویژگیهای زیادی را از آن حذف کرده و به همین دلیل است که در این محصول خبر از ویژگیهایی مانند کاور شیشهای پشتی، پرداخت کروم رنگ و سایر مشخصات این چنینی نیست. کاور پشتی این گوشی هوشمند از جنس پلی کربنات ساخته شده است، اما مقاومت بسیار بالایی دارد.
نمایشگر
پوکوفون F1 از یک نمایشگر 5.99 اینچی IPS LCD با رزولوشن 1080 در 2246 پیکسلی و نسبت تصویر 18 به 9 بهره میبرد. این صفحه نمایش رنگها را با کیفیت بسیار خوبی نمایش میدهد و تنها در صورتی برای شما خسته کننده است که گوشی قبلیتان به یک نمایشگر OLED مجهز بوده باشد.
کارایی
برگ برنده اصلی و ویژگی که پوکوفون F1 را به یکی از بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 تبدیل کرده کارایی آن است که با کارایی یک گوشی پرچمدار بسیار گرانتر برابری میکند. این گوشی هوشمند به تراشه منحصربفرد کوالکام اسنپدراگون 845 مجهز شده و با رم 6 و 8 گیگابایتی عرضه میشود. وجود چنین سخت افزارهایی باعث شده است که رابط کاربری اف 1 سرعت بسیار بالایی داشته باشد.
دوربین
پوکوفون اف 1 دوربین بسیار قدرتمندی را نیز روی خود دارد. این دوربین به دو سنسور 12 و 5 مگاپیکسلی مجهز است و در هنگام وجود نور کافی عکسهایش را با رنگهای عالی، رنج دینامیکی خوب و جزئیات بسیار دقیقی ثبت میکند. دوربین اف 1 در شرایط کم نور کارایی چندان منحصربفردی ندارد، اما از مناظر مختلف با کیفیت بسیار خوبی فیلم ضبط میکند.
باتری
باتری به کار رفته در اف 1 شیائومی 4000 میلی آمپر ظرفیت دارد و به راحتی میتواند به مدت یک روز کامل فرامین شما را انجام دهد.
اوپو ای ۹ مدل ۲۰۲۰
تراشهی قدرتمند و دوربین اصلی چهارگانه، تنها دلیلهایی نیستند که اوپو ای ۹ مدل 2020 را به یکی از بهترین گوشی های زیر ۵ میلیون تومان در سال 2020 تبدیل کردهاند. این گوشی هوشمند با پنل نمایشگر IPS LCD خازنی ۶.۵ اینچی همراه شده و از رزولوشن ۱۶۰۰ ×۷۲۰ پیکسل پشتیبانی میکند.
بیشتر بخوانید:
قیمت و مشخصات فنی آیفون اس ای 2020 اپل (Apple iPhone SE 2020) معرفی و بررسی مشخصات گلکسی اس 20 پلاس قیمت و مشخصات فنی و قیمت آیفون 12 : بررسی شایعات آیفون 2020 پیش از رونمایی معرفی و بررسی مشخصات گلکسی اس 20سیستم عامل اندروید ۹.۰ پای و ColorOS 6.1 به صورت پیشفرض روی این موبایل اجرا میشوند. اوپو ای ۹ در ابعاد ۹.۱ × ۷۵.۶ × ۱۶۳.۶ میلیمتر ساخته شده و وزن آن به ۱۹۵ گرم میرسد. از دیکر مشخصات این موبایل میتوان به تراشهی هشت هستهای اسنپدراگون ۶۶۵، دو نسخه رم ۴ و ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی اشاره کرد.
مشخصات اوپو ای ۹ صفحه نمایش: ۶.۵ اینچ با رزولوشن ۱۶۰۰ × ۷۲۰ پیکسل دوربین اصلی: ۴۸ مگاپیکسل، ۸ مگاپیکسل، دو لنز ۲ مگاپیکسل دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل پردازنده: کوالکام SDM665 اسنپدراگون ۶۶۵ (۱۱ نانومتری) رم: ۴ و ۸ گیگابایت حافظه ذخیره سازی: ۱۲۸ گیگابایت سیستم عامل: اندروید ۹.۰ پای، ColorOS 6.1آلکاتل ۳ ایکس مدل ۲۰۱۹
گوشی آلکاتل ۳ ایکس از نمایشگر ۶.۵۲ اینچی با رزولوشن ۱۶۰۰ × ۷۲۰ پیکسل بهره میبرد. این نمایشگر از نوع پنل IPS LCD خازنی با قابلیت ۱۶ میلیون رنگ است. این موبایل به تراشهی مدیاتک هلیو پی ۲۳ هشت هستهای مجهز شده و در دو نسخهی حافظهی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی و دو نسخهی رم ۴ و ۶ گیگابایتی عرضه میشود.
کیفیت دوربین سه گانهی این موبایل باعث شده تا آلکاتل ۳ ایکس را یکی از بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 بدانیم. این گوشی حس یک دستگاه ردهبالاتر را در دست کاربر ایجاد میکند.
اندروید ۹.۰ پای روی این موبایل اجرا میشود و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی هم دستگاه را روشن نگه میدارد. آلکاتل ۳ ایکس مدل ۲۰۱۹ در ابعاد ۸.۴ × ۷۵.۸ × ۱۶۴.۹ میلیمتر ساخته شده و وزن آن به ۱۷۸ گرم میرسد.
مشخصات آلکاتل ۳ ایکس مدل ۲۰۱۹ صفحه نمایش: ۶.۵۲ اینچ با رزولوشن ۱۶۰۰ × ۷۲۰ پیکسل دوربین اصلی: ۱۶ مگاپیکسل، ۸ مگاپیکسل، ۵ مگاپیکسل دوربین سلفی: ۸ مگاپیکسل پردازنده: مدیاتک MT6763V هلیو پی ۲۳ (۱۶ نانومتری) رم: ۴ و ۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی: ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت سیستم عامل: اندروید ۹.۰ پاینوکیا 7.2
پردازشگر: 14 نانومتری کوالکام اسنپدراگون 660/ نمایشگر: 6.3 اینچی 1080 در 2280 پیکسلی با نسبت تصویر 19 به 9 و تراکم تصویر 400 ppi/ رم: 4 – 6 گیگابایت/ ظرفیت حافظه داخلی: 64 – 128 گیگابایت/ وزن: 180 گرم/ سیستم عامل: اندروید 10 کیو/ دوربین اصلی: سه گانه با سنسورهای 48 مگاپیکسلی واید، 8 مگاپیکسلی اولترا واید و 5 مگاپیکسلی تشخیص دهنده عمق تصویر/ دوربین سلفی: 20 مگاپیکسلی/ ظرفیت باتری: 3500 میلی آمپر ساعت/ مکان اسکنر اثر انگشت: پشت گوشی
قیمت: 202.91 دلار
نقاط قوت:
طراحی و کیفیت ساخت مطلوب نمایشگر خوب باتری قدرتمند سیستم عامل اندروید واننقاط ضعف:
کارایی متوسط دوربینهای رده متوسطاگر به دنبال یک اسمارت فون زیبا هستید و میخواهید محصولی را بخرید که یکی از بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 هم باشد، نوکیا 7.2 را به شما پیشنهاد میکنیم. این گوشی هوشمند از یک بدنه شیشهای زیبا بهره میبرد و به واسطه وزن سنگینش و نوع طراحیش حس مقاوم بودن را به راحتی به دست شما منتقل میکند.
نوکیا برای زیباتر کردن این گوشی هوشمند دور سنسورهای دوربین اصلی آن را با یک پرداخت کرومی تزئین کرده و گفته که کاور شیشهای پشتی آن به دلیل ساخته شدن از پلیمر از پلاستیک مقاومتر و از آلومینیوم سبکتر است. یک شاسی اختصاصی برای فعال کردن دستیار مجازی گوگل اسیستنت و یک شاسی پاور دارای لامپ LED برای مطلع ساختن کاربر نسبت به ظاهر شدن اعلانهای جدید روی گوشی دو ویژگی خاص دیگر نوکیا 7.2 هستند.
کارایی و باتری
نوکیا 7.2 به یک رم 4 گیگابایتی و پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 660 مجهز است و همه نرم افزارهای موجود در گوگل پلی استور را به راحتی اجرا میکند، اما باید به یاد داشته باشید که نمیتوانید با این اسمارت فون به راحتی بازیهای سنگینی مانند PUGB را با نرخ 60 فریم بر ثانیه اجرا کنید. این محصول برای یک گیمر حرفهای انتخاب خوبی نیست، اما در مجموع عملکرد مناسبی برای انجام کارهای رده سبک تا متوسط دارد. در صورتی که به طور متوسط از یک گوشی هوشمند استفاده میکنید میتوانید با یک بار شارژ کردن کامل باتری 3500 میلی آمپر ساعتی نوکیا 7.2 به مدت یک روز کامل با آن کار کنید.
نمایشگر
صفحه نمایش نصب شده روی نوکیا 7.2 یک پنل 6.3 اینچی LCD با نسبت تصویر 19 به 9، رزولوشن 1080 در 2280 پیکسلی و قابلیت پشتیبانی فناوری HDR 10 است. این نمایشگر کنتراست خوب و رنج رنگهای وسیعی دارد و در کاربردهای روزمره محتویات رسانهای مختلف را با کیفیت خوبی نمایش میدهد.
بیشتر بخوانید:
بهترین لپ تاپ های 2020 ایسر بهترین لپ تاپ های 2020 ایسوس بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 بهترین لپ تاپ های 2020 لنوو بهترین مینی لپ تاپ های 2020نرم افزار
نوکیا 7.2 یکی از گوشی های ثبت نام شده در برنامه اندروید وان است و به همین دلیل آپدیتهای مختلف را با سرعت بسیار بالایی دریافت میکند. این رابط کاربری خام و فاقد نرم افزار سنگین اضافی است، از این رو میتواند با سرعت بسیار منحصربفردی فرامین مختلف را برای شما اجرا کند.
دوربین
دوربین اصلی نوکیا 7.2 به سه سنسور 48 مگاپیکسلی واید، 8 مگاپیکسلی اولترا واید و 5 مگاپیکسلی تشخیص دهنده عمق تصویر مجهز است. این دوربین کارایی بسیار خوبی در هنگام وجود نور کافی و حتی شرایط کم نور دارد و عکسها را با رنج دینامیکی، رنگها و جزئیات بسیار دقیقی ثبت میکند. نوکیا نرم افزار دوربین این گوشی هوشمند را به حالت Pro هم مجهز کرده است تا کاربر بتواند با آن عکسهای بهتری را ثبت و ویژگیهایی مانند مقدار ISO و میزان سفیدی تصویر را کنترل کند. نوکیا 7.2 یک دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 را هم در اختیارتان میگذارد.
موتو جی 7 پلاس
پردازشگر: هشت هستهای 1.8GHz کوالکام اسنپدراگون 636/ نمایشگر: 6.2 اینچی 1080 در 2270 پیکسلی با تراکم تصویر 405 ppi/ رم: 4 گیگابایت/ ظرفیت حافظه داخلی: 64 گیگابایت/ وزن: 176 گرم/ سیستم عامل: اندروید 9 پای/ دوربین اصلی: 16 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7/ دوربین سلفی: 5 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2/ ظرفیت باتری: 3000 میلی آمپر ساعت/ مکان اسکنر اثر انگشت: پشت گوشی
قیمت: 300 دلار
نقاط قوت:
دوربین کارآمد قیمت اقتصادی طراحی زیبا رابط کاربری کارآمدنقاط ضعف:
کارایی رده متوسط ناچ عمیق و بزرگموتو جی 7 پلاس از طراحی و کیفیت ساخت بسیار خوبی بهره میبرد و عملکرد بسیار خوبی در زمینه عکاسی و فیلم برداری دارد. کارایی خوب و راندمان مناسب باتری دو مورد از ویژگیهایی هستند که موتو جی 7 پلاس را به یکی از بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 تبدیل کردهاند.
طراحی و کیفیت ساخت
موتو جی 7 پلاس به یک کاور شیشهای منحنی شکل پشتی و قاب آلومینیومی مجهز است و اسکنر اثر انگشتش هم در پشت گوشی قرار دارد. در مجموع میتوان گفت که طراحی و کیفیت ساخت این گوشی هوشمند از بعضی از گوشی های رده متوسط بهتر است.
نمایشگر
صفحه نمایش 6.2 اینچی LCD موتو جی 7 پلاس از رزولوشن 1080 در 2270 پیکسلی بهره میبرد و میزان نور و کیفیت رنگ خوبی دارد. این نمایشگر به خوبی نمایشگر پیکسل 3A نیست، اما از صفحه نمایش گوشی هایی مانند آنر پلی خیلی بهتر است. ناچ قطرهای شکل روی نمایشگر موتو جی 7 پلاس از ناچ نمایشگر سایر گوشی های موتورولا بزرگتر است، اما نسبت به ناچ معمولی گوشی هایی مانند پوکوفون اف 1 ظاهر بهتری دارد.
کارایی
موتورولا برای کاهش قیمت موتو جی 7 پلاس آن را به یک تراشه هشت هستهای کوالکام اسنپدراگون 636 مجهز کرده است. این تراشه شاید کند به نظر برسد، اما به دلیل مجهز بودن موتو جی 7 پلاس به سیستم عامل خام اندروید کارایی خوب و سریعی دارد. جی 7 پلاس همه بازیها را اجرا میکند، اما برای دریافت تجربه گیمینگ بهتر در بعضی از بازیها شاید لازم باشد که مشخصات گرافیکی آنها را کم کنید.
نرم افزار
گوشی های سری موتو با نسخه خام سیستم عامل اندروید و چند نرم افزار اضافی مانند برنامه دوربین و موتو اکشن ارائه میشوند. این رابط کاربری باعث شده است که جی 7 پلاس هیچ گونه تاخیر عملکردی نداشته باشد و تجربهای مانند تجربه استفاده از گوشی های بسیار گرانتر را ارائه کند، اگچه که متاسفانه موتورولا شهرت خوبی در انتشار آپدیت برای گوشی هایش ندارد.
بیشتر بخوانید:
جدیدترین و بهترین لپ تاپ های 2020 اچ پی (HP) بهترین مک بوک های 2020 کوپرتینو بهترین لپ تاپ های زیر 6 میلیون تومان بهترین لپ تاپ های 2020 دلدوربین
جی 7 پلاس مانند وان پلاس 6 تی به یک سنسور 16 مگاپیکسلی IMX519 سونی مجهز است و عکسهای بسیار خوبی را با آن ثبت میکند. این دوربین میزان نورگیری و کیفیت رنگ بسیار خوبی دارد، اما رنج دینامیکی آن کمی نامتعادل است. جی 7 پلاس به قابلیتی به نام حالت شب هم مجهز شده است تا بتواند در هنگام شب عکسهایش را با جزئیات بیشتر و نویز کمتری ثبت کند.
باتری
اگر زیاد با گوشی خود کار نمیکنید باتری جی 7 پلاس به مدت یک روز کامل فرامین شما را به راحتی انجام میدهد، در غیر اینصورت باید آن را دو بار در روز شارژ کنید. جی 7 پلاس با یک شارژر سریع 27 واتی ارائه شده و در مدت 30 دقیقه به میزان 79 درصد شارژ میشود.
سامسونگ گلکسی آ 70
پردازشگر: 11 نانومتری کوالکام اسنپدراگون 675/ نمایشگر: 6.7 اینچی 1080 در 2400 پیکسلی با نسبت تصویر 20 به 9 و تراکم تصویر 393 ppi/ رم: 6 – 8 گیگابایت/ ظرفیت حافظه داخلی: 128 گیگابایت/ وزن: 183 گرم/ سیستم عامل: اندروید وان/ دوربین اصلی: سه گانه با سنسورهای 32 مگاپیکسلی واید، 8 مگاپیکسلی اولترا واید و 5 مگاپیکسلی تشخیص دهنده عمق/ دوربین سلفی: 32 مگاپیکسلی/ ظرفیت باتری: 4500 میلی آمپر ساعت/ مکان اسکنر اثر انگشت: زیر نمایشگر گوشی
قیمت: 360 دلار
نقاط قوت:
نمایشگر عالی باتری قدرتمند کارایی و نرم افزار خوبنقاط ضعف:
عملکرد نه چندان خوب دوربین در شرایط کم نور خش پذیری بدنه پلاستیکی نداشتن قابلیت EISطراحی
سامسونگ در ساخت گلکسی آ 70 به منظور کاهش قیمت این محصول از یک بدنه پلاستیکی استفاده کرد، اما باز هم توانست طراحی زیبایی را ارائه کند. کاور پشتی این گوشی هوشمند توانایی انعکاس نور را دارد و نوعی رنگین کمان را ایجاد میکند. سازنده مشهور کرهای علاوه بر این لبه های این گوشی هوشمندش را به طور منحنی شکل ساخته است تا کاربر بتواند راحتتر آن را در دست بگیرد. در پایین بدنه گوشی یک پورت یو اس بی نوع سی و جک هدفون و در دیواره جانبی سمت راست آن کلیدهای پاور و کنترل صدا قرار دارند.
کارایی و عملکرد باتری
گلکسی A70 یک پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 675، رم 6 گیگابایتی و رابط کاربری OneUI را روی خود دارد و به راحتی فرامین کاربرش را انجام میدهد. منبع انرژی این محصول هم یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی با قابلیت پشتیبانی فناوری شارژ سریع است که توسط یک شارژر 25 واتی استاندارد تغذیه میشود.
نمایشگر
سامسونگ در ساخت گلکسی آ 70 از یک نمایشگر 6.7 اینچی سوپر AMOLED استفاده کرده است. این پنل از رزولوشن 1080 در 2400 پیکسلی بهره میبرد و محتویات مختلف را با کیفیت بسیار بالایی نشان میدهد. اگر به دنبال یک گوشی عالی برای پخش و تماشای محتویات رسانهای هستید، گلکسی آ 70 را به عنوان یکی از بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020 به شما پیشنهاد میکنیم.
نرم افزار
گلکسی آ 70 سامسونگ رابط کاربری OneUI را روی خود دارد. این پوسته نرم افزاری به عنوان جایگزین Experience UX معرفی شد و در مقایسه با این رابط کاربری ظاهر ساده و تمیزتر و آیکونهای رنگارنگ بیشتری دارد. رابط کاربری OneUI یک پوسته نرم افزاری اندروید سنگین محسوب میشود و توسط سامسونگ به ویژگیهای زیادی مجهز شده است.
دوربین
گلکسی آ 70 از یک دوربین اصلی سه گانه با سنسورهای 32 مگاپیکسلی واید، 8 مگاپیکسلی اولترا واید و 5 مگاپیکسلی تشخیص دهنده عمق بهره میبرد. این دوربین در هنگام روز عکسها را با کیفیت رنگ و مقدار جزئیات بسیار خوبی ثبت میکند، اما در شرایط کم نور کمی دچار چالش میشود. با گلکسی A70 میتوانید عکسهای پرتره زیبایی را ثبت کنید.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی های زیر 3 میلیون تومان در سال 2020 بهترین گوشی های زیر 2 میلیون تومان در سال 2020 بررسی مشخصات فنی سامسونگ گلکسی A70 با 10 ویژگی اصلی رابط کاربری One UI سامسونگ آشنا شوید بهترین لپ تاپ های اقتصادی 2020 بهترین لپ تاپ های 2020 بهترین لپ تاپ های گیمینگ 2020.
منبع: techorfy