ایربادها به دلیل راحتی استفاده و کارایی خوبشان محبوبیت زیادی کسب کردهاند و گلکسی بادز هم استثنا نیست. در این مطلب به بررسی گلکسی بادز سامسونگ پرداختهایم.
ایرباد سامسونگ گلکسی بادز (Samsung Galaxy Buds) یکی از بهترین محصولات موجود در این دسته بندی است. ایرفونهای وایرلس واقعی، محصولاتی فوق العاده هستند. این گجتها سبک هستند و دردسر سر و کله زدن با سیمهای مزاحم را هم ندارند.
آنها همچنین به طور کامل داخل گوش فرو رفته و به راحتی و با هر تکانی از آن به بیرون پرتاب نمیشوند، به همین دلیل برای گوش دادن به موسیقی حین ورزش کردن نیز ابزارهایی ایده آل تلقی میشوند. در حال حاضر، یکی از بهترین محصولات در این دسته بندی ایرباد سامسونگ گلکسی بادز است.
بررسی گلکسی بادز سامسونگ
سامسونگ در سال 2016، به وسیله معرفی ایرباد گلکسی آیکان ایکس به جمع تولیدکنندگان ایرباد پیوست. این گجت پوشیدنی قابلیتهای خوبی داشت، اما در برخی زمینهها همچون دوام باتری ضعیف عمل میکرد. نسل دوم ایرباد آیکان ایکس، دو سال بعد معرفی شد. این محصول از نظر عمر باتری پیشرفتهایی به خود دیده بود، اما همچنان در مقایسه با سایر ایربادهای موجود در بازار حرفهای زیادی برای گفتن نداشت و به همین دلیل فروش خوبی را تجربه نکرد. در این مقاله ایرباد گلکسی بادز را بررسی کردهایم. با تکراتو همراه باشید.
بررسی گلکسی بادز سامسونگ ؛ طراحی و راحتی در استفاده
سامسونگ در طراحی و ساخت گلکسی بادز از فرمولی آشنا استفاده کرده است. طراحی این محصول به نحوی است که برای جا دادن آن در داخل گوش، کمی باید ایرباد را به طرفین بچرخانید. خوشبختانه بخش لاستیکی که درون کانال گوش کاربر قرار میگیرد، قابل تعویض است، به همین دلیل میتوانید بر اساس ابعاد گوش خود، آن را تغییر دهید. سه ابعاد مختلف از این پلاستیک درون جعبه به صورت پیش فرض وجود دارد.
بیشتر بخوانید:
بهترین پرینترهای رنگی لیزری 2020 بهترین عینک های واقعیت مجازی در سال 2020 بررسی مشخصات فنی سونی PS4 Pro بهترین هارد اکسترنال 2020 ؛ دنیا را ذخیره کن!انتخاب صحیح پلاستیک درون گوشی ایرباد سامسونگ گلکسی بادز نه تنها روی راحتی استفاده از آن، بلکه روی کیفیت صوت نیز تاثیر میگذارد، به همین دلیل بهتر است هر سه سایز را آزمایش و در نهایت بسته به بهترین تجربه دریافتی یکی را انتخاب کنید.
وقتی که گلکسی بادز در گوش قرار میگیرد، بالههای پلاستیکی آن کمی به لاله گوش فشار میآورند و اصطکاک کمی ایجاد میکنند. خوشبختانه این بالهها نیز به خاطر تعدد آنها بر اساس ابعاد داخل جعبه، قابل تعویض هستند.
حین بررسی گلکسی بادز سامسونگ هرگز حس بیرون افتادن این ایرباد را به بیرون از گوش تجربه نمیکنید، مگر این که جنبشهایی بسیار غیر عادی داشته باشید. این گجت پوشیدنی سبک است و قرار گیریش داخل گوش برای چند ساعت، کاربر را خسته نمیکند.
سبک بودن ایرباد سامسونگ گلکسی بادز باعث میشود در زمانی که روی کاری مترکز شدهاید، وجود آن درون گوشتان را به کلی فراموش کنید! با این حال، در صورت انجام فعالیتهای بدنی شدید همچون دویدن، بیشتر از قبل حضور ایرباد را درون گوش خود احساس خواهید کرد. از آنجایی که گلکسی بادز، توانایی خوبی برای مقاومت در برابر نفوذ آب ندارد، بهترین گزینه برای ورزشکاران محسوب نمیشود، مگر این که تصمیم داشته باشید حین ورزشهای آبی، قید گوش دادن به موزیک را بزنید.
ایرباد سامسونگ گلکسی بادز در سه رنگ مشکی، سفید و زرد روشن عرضه میشود. رنگ زرد آن از صدها متر آن طرفتر قابل رویت است، به همین دلیل اغلب کاربران ابتدا رنگ سفید و سپس مشکی این ایرباد را ترجیح میدهند.
در زمان عدم نیاز به استفاده از این ایرباد میتوانید آن را درون کیف مخصوص کوچک طراحی شده برای آن بگذارید. داخل این جعبه کوچک، یک باتری قرار دارد و نقش شارژر را نیز برای گلکسی بادز ایفا میکند. به لطف آهنربای تعبیه شده در داخل جعبه، هر دو قسمت ایرباد به طور کامل سر جایشان قرار میگیرند. به این ترتیب ارتباط آنها با ترمینالهای شارژر به خوبی برقرار میشود. این یکی از مشکلات نسل دوم ایرباد آیکان ایکس حین شارژ شدن بود ولی در گلکسی بادز برطرف شده است.
جعبه نگهدارنده گلکسی بادز از کیف ایرپادز اپل بزرگتر است، اما در مقایسه با کیف بسیاری از ایربادهای موجود در بازار ابعاد کوچکتری دارد. با مشاهده تصاویر بالا و مقایسه ابعاد آن با گلکسی اس 10 پلاس، به خوبی قادر به درک اندازه کیف گلکسی بادز خواهید بود.
بررسی گلکسی بادز سامسونگ ؛ اتصالات گلکسی بادز
طبیعتا بهترین تجربه استفاده از ایرباد سامسونگ گلکسی بادز را حین اتصال آن به یک گوشی ساخت سامسونگ دریافت خواهید کرد. برای انجام این بررسی گلکسی بادز سامسونگ از یک گوشی گلکسی اس 10 پلاس استفاده شده است.
اتصال گوشی به ایرباد خیلی سریع صورت میگیرد. بعد از باز کردن در جعبه نگهدارنده، گوشی خیلی سریع در محدوده بودن ایرباد را تشخیص میدهد و از کاربر درباره تمایل یا عدم تمایل به وصل شدن به این پخشکننده سوال میکند.
گلکسی بادز به لطف پشتیبانی از بلوتوث نسخه 5 محدوده تحت پوشش بسیار بالایی دارد و در محیط باز، تا پیش از افزایش فاصله بین گوشی و ایرباد به بیشتر از 37 متر، هیچ تغییری در کیفیت صوت ایجاد نمیکند. همچنین به لطف استفاده از پنجمین نسل استاندارد بلوتوث، قدرت سیگنالهای این ایرباد به حدی است که عبورشان از میان یک دیوار، تغییری در کیفیت صوت نهایی دریافت شده ایجاد نمیکند. به همین دلیل حین مکالمه یا گوش دادن به موسیقی، در حالی که گوشی در اتاقی دیگر قرار دارد، اختلالی بروز نخواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی های زیر 2 میلیون تومان در سال 2020 بهترین لپ تاپ های زیر 6 میلیون تومان بهترین لپ تاپ های اقتصادی 2020 بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020وقتی ایرباد سامسونگ گلکسی بادز را به یک لپ تاپ که از بلوتوث نسخه ۴.۱ پشتیبانی میکند متصل کردیم، محدوده تحت پوشش در محیط باز به 6 متر کاهش پیدا کرد! بنابراین میتوان گفت که کیفیت صوت و محدوده پوشش دهی، ارتباط کاملا مستقیمی با دستگاه متصل شونده به ایرباد دارد، به همین دلیل باید در انتخاب یک گوشی هوشمند برای استفاده در کنار گلکسی بادز دقت کنید.
حین استفاده از گوشی های سایر برندها به جز سری Galaxy سامسونگ، برای دسترسی به ویژگیهای حرفهای و تنظیمات ایرباد، مجبور به دانلود و نصب یک نرم افزار جداگانه هستید. به عنوان نمونهای از این تنظیمات میتوان به کنترل صدای محیط اشاره کرد. به خاطر عدم وجود اپلیکیشن آی او اس، ایرباد سامسونگ گلکسی بادز توانایی دسترسی پیدا کردن به قابلیتها و تنظیماتش را در حین اتصال به یک آیفون یا آیپد ندارد. به جز این محدودیت، ایراد دیگری حین اتصال گلکسی بادز به یک دستگاه آی او اسی وجود ندارد.
بررسی گلکسی بادز سامسونگ ؛ عملکرد و کنترل
اپلیکیشن اندروید ایرباد سامسونگ گلکسی بادز ابزاری است که از طریق آن، کنترل صدای محیط برای کاربر میسر میشود. با استفاده از این ویژگی، میتوان به وسیله میکروفون داخلی ایرباد میزان صدای وارد شده از محیط به گوش را کنترل کرد. به این ترتیب در زمان رد شدن از خیابان یا صحبت با فردی دیگری، نیازی به بیرون آوردن ایرباد از گوش نخواهد بود و میتوان صدای محیط را به راحتی دریافت کرد. در صورت عدم اجازه به وارد شدن صدای محیط به گوش، درون موسیقی غرق خواهید شد.
متاسفانه حالت پخش صدای محیط (Ambient Sound) گلکسی بادز کارایی چندان منحصربفردی ندارد. بعد از فعال سازی این حالت، به سختی خواهید توانست صدای اطراف را از موزیک تشخیص بدهید. به عنوان نمونه، بعد از فعال سازی Ambient Sound، حین رد شدن از خیابان، صدای بوق ماشینها را خواهید شنید، اما صدای موتور یک خودرو که از کنارتان عبور میکند، درک نخواهد شد، مگر این که پخش موزیک را به طور کامل قطع کنید. به این ترتیب ایمنی که قرار بود با فعال سازی حالت پخش صدای محیط فراهم شود، عملا حاصل نمیشود.
حالت Ambient Sound را میتوان با نگه داشتن انگشت روی هر یک از دو بخش ایرباد سامسونگ گلکسی بادز به صورت موقتی غیر فعال کرد. با فعال سازی این قابلیت، شنیدن صدای افراد موجود در اطرافتان امکانپذیر خواهد شد، اما مشکل اینجاست که بعد از پاسخ دادن، صدایتان در گوشتان میپیچد!
کنارههای ایرباد سامسونگ گلکسی بادز به لمس حساس هستند. یک مرتبه لمس آنها پخش موزیک را متوقف خواهد کرد و با دو یا سه مرتبه لمس شدنشان به ترتیب موزیک بعدی یا قبلی پخش میشود. پشتیبانی از این دستورات لمسی، بهتر از نبود آنها است، اما انتظار داشتیم سامسونگ بیشتر روی دقت سنسورهای ایرباد خود کار کند. در برخی مواقع، دو ضربه به منزله یک ضربه و یک ضربه، به منزله عدم لمس ایرباد تلقی میشود، به همین دلیل دستور متفاوتی انجام میگردد.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی های هوشمند 2020 بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 بهترین گوشی های زیر 5 میلیون تومان در سال 2020 بهترین گوشی های ارزان قیمت سامسونگنکته دیگر اینجاست که ضربه زدن به ایرباد، حس خوبی را به شما منتقل نمیکند، چرا که در هر مرتبه احساس میکنید در حال ضربه زدن به پرده گوشتان هستید!
میتوان مشخص کرد که با لمس طولانی مدت ایرباد سامسونگ گلکسی بادز چه اتفاقی رخ میدهد. علاوه بر فعال سازی حالت پخش صدای محیط، میتوان از طریق اپلیکیشن این گجت مشخص کرد که در صورت نگه داشتن انگشت به جای ضربه زدن، امکان کنترل حجم صدا یا فراخوانی دستیار مجازی گوشی فراهم شود. این دستیار میتواند سامسونگ بیکسبی یا گوگل اسیستنت باشد. امکان دسترسی به یکی از این قابلیتها به وسیله نگه داشتن انگشت روی ایرباد هم میسر است.
بررسی گلکسی بادز سامسونگ ؛ کیفیت صوت
کیفیت صوت پخش شده توسط ایرباد سامسونگ گلکسی بادز خوب و قابل قبول است. البته نمیتوان آن را با بهترین هدفونهای داخل گوشی و حتی هدست سیمی عرضه شده به همراه گلکسی اس 10 مقایسه کرد، اما انتظارات بسیاری از کاربران را برآورده میکند.
در زمان افزایش حجم صدا، صوت از حالت طبیعی خارج میشود، اما حجم صدا در حالت عادی به حدی است که به افزایش آن تا آخرین میزان ممکن نیازی پیدا نخواهید کرد. میزان بیس نیز قابل قبول است، اما آن چنان قدرتمند نیست. گلکسی بادز به صورت پیش فرض پنج اکوالایزر دارد، اما بر اساس تجربه ما، فقط گزینه Dynamic ارزش استفاده دارد! در هنگام استفاده از ایرباد سامسونگ گلکسی بادز، به بیرون درز کردن صوت یک معضل نخواهد بود.
برقراری مکالمه به وسیله ایرباد سامسونگ گلکسی بادز هیچ نقطه ضعفی ندارد. میکروفونهای این ایرباد قادرند به خوبی صدای کاربر را دریافت کنند و صدای کاربر آن سوی تماس را نیز خیلی شفاف انتقال دهند.
حین در هنگام تماشای فیلم با این ایرباد هم تاخیری بین صوت و فریمهای ویدیو حس نمیکنید. حداقل میتوان گفت که در صورت وجود تاخیر در پخش صدا، این میزان اصلا قابل درک نیست. با این حال حین اجرای بازی، تاخیر پخش صدا کمی قابل توجه است.
بررسی گلکسی بادز سامسونگ ؛ عمر باتری ایرباد سامسونگ گلکسی بادز
سامسونگ مدعی است که با یک مرتبه شارژ گلکسی بادز، میتوانید برای 6 ساعت از آن استفاده کنید. به لطف باتری تعبیه شده داخل جعبه نگهدارنده ایرباد، همیشه یک پاور بانک مخصوص این گجت پوشیدنی را همراه خواهید داشت.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی های 2020 اپل جدیدترین و بهترین گوشی های 2020 شیائومی بهترین گوشی های 2020 آنر بهترین گوشی های 2020 هواویالبته، دوام شارژ باتری به فاکتورهای مختلفی همچون حجم صدا، مدت زمان استفاده از ایرباد برای برقراری تماس و مدت زمان فعال بودن حالت پخش صدای محیط بستگی دارد. با این حال، در هر صورت حدود ۵ ساعت میتوانید به دور از شارژر، از ایرباد سامسونگ گلکسی بادز استفاده کنید.
حین بررسی گلکسی بادز سامسونگ دریافتیم که بعد از استفاده از ایرباد برای چند ساعت به صورت روزانه طی سه روز، رفته رفته شارژ باتری کیف نگهدارنده تمام میشود، در حالی که نزدیک به ۸۰ درصد شارژ خود ایرباد باقی میماند.
یکی از ویژگیهای فوق العاده ایرباد سامسونگ گلکسی بادز در زمینه باتری، امکان شارژ کردن جعبه نگهدارنده آن به صورت بی سیم است. گوشیهای سامسونگ گلکسی اس 10 و گلکسی اس 10 پلاس قابلیت Wireless PowerShare را پشتیبانی میکنند به همین دلیل قادر هستند گجتهای دیگر را هم به صورت بیسیم شارژ کنند؛ در صورت در اختیار داشتن این دو گوشی، عملا از همراه داشتن شارژر گلکسی بادز بی نیاز خواهید شد؛ توصیه میکنیم که جعبه نگهدارنده را به وسیله گوشی خود شارژ کنید و ایرباد را نیز به وسیله کیف آن شارژ نمایید! شارژ صفر تا ۱۰۰ کیف ایرباد سامسونگ گلکسی بادز به وسیله سامسونگ گلکسی اس 10 چیزی حدود 3 ساعت زمان میبرد.
بررسی گلکسی بادز سامسونگ ؛ نتیجه گیری
در نسل قبلی ایرباد سامسونگ، سازنده تلاش کرده بود به وسیله ارائه قابلیتهایی همچون مانیتور ضربان قلب، توجه کاربران را به خود جلب کند. این قابلیت کاربردی است، اما چیزی نیست که کاربران از یک ایرفون انتظار داشته باشند! به همین دلیل غول کرهای، در توسعه ایرباد سامسونگ گلکسی بادز به قابلیتهای پایهای مربوط به پخش صوت پایبند مانده است.
ایرباد سامسونگ گلکسی استفاده راحت و ظاهر جالبی دارد. دوام باتری مناسب و محدوده تحت پوشش بسیار بالا حین اتصال به دستگاههای پشتیبانی کننده از بلوتوث نسخه 5، از دیگری ویژگیهای مهم این محصول هستند. کیفیت صوت گلکسی بادز میتوانست از این نیز بهتر باشد، اما همچنان عقیده داریم بیشتر کاربران از شنیدن موسیقی به وسیله این ایرباد لذت خواهند برد. پیشنهاد میکنیم از این وسیله حتما در کنار گوشی های سامسونگ، مخصوصا جدیدترین مدلهای این برند، استفاده کنید.
در هنگام بررسی یک ایرباد بهتر است که بیشتر کاربرد را در نظر بگیریم. ایرباد، وسیلهای برای گوش دادن به موسیقی یا برقراری مکالمه به راحتترین شکل ممکن است. اگر فردی مایل به گوش دادن به موسیقی با کیفیت، حجم صدا و بیس بسیار بالا است، باید هدستهای روی گوشی برندهایی همچون بیتس را خریداری کند.
با توجه به قابلیتهای ایرباد سامسونگ، قیمت ۱۳۰ دلاری آن معقول به نظر میرسد. اگر از آن در کنار سامسونگ گلکسی اس 10 یا گلکسی اس 10 پلاس استفاده کنید، علاوه بر دریافت بهترین کیفیت صوت ممکن، به لطف عدم نیاز به حمل شارژر ایرباد، آسودگی بیشتری خواهید داشت.
نکات مثبت
محدوده قابل توجه اتصال و کیفیت اتصال بی سیم قوی راحت و سبک عمر باتری مناسب قابلیت شارژ بی سیم کیسنکات منفی
عملکرد ضعیف کنترلهای لمسی ویژگی صدای فراگیر میتوانست بهتر باشد سطح پایین مقاومت در برابر آببیشتر بخوانید:
راهنمای خرید بهترین گوشی میان رده سامسونگ 2020 در بازار بهترین گوشی های سامسونگ در سال 2019 بهترین قیمت گوشی های دست دوم سامسونگ در بازار موبایل ایران جدیدترین و بهترین گوشی های سامسونگ 2020 بهترین هدفون بی سیم سال 2020.
منبع: phonearena