طرز تهیه پیتزا با خمیر نون بربری
پیتزا با خمیر نون بربری : آموزش رو درست کردم و پیتزای خیلی خوشمزهای شد. مقدار قارچ و فلفل دلمهای رو هم کمتر از اصل آموزش نوشتم، چون زیاد اومد. فیلم آموزش طرز تهیه پیتزا روی نان تست را ببینید فیلم طرز تهیه پیتزا برگر را ببینید و حتما یک پیتزا برگر درست کنید و … نوشته طرز تهیه پیتزا با خمیر نون بربری اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
پیتزا با خمیر نون بربری : آموزش رو درست کردم و پیتزای خیلی خوشمزهای شد. مقدار قارچ و فلفل دلمهای رو هم کمتر از اصل آموزش نوشتم، چون زیاد اومد.
فیلم آموزش طرز تهیه پیتزا روی نان تست را ببینید فیلم طرز تهیه پیتزا برگر را ببینید و حتما یک پیتزا برگر درست کنید و همینطور فیلم آموزش طرز تهیه پیتزا خونگی
پیتزا با خمیر بربری
موادلازم برای پیتزا
- خمیر بربری :: ۱ شانه :: نونوایی بربریها میفروشن
- پنیر پیتزا :: ۵۰۰گرم :: من یک بسته و نیم ریختم
- قارچ :: ۳۰۰گرم
- گوشت :: نیم کیلو / یا سوسیس و کالباس :
- فلفل دلمهای :: یک عدد
موادلازم برای سس پیتزا
- گوجه فرنگی :: ۶تا
- رب گوجه :: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری :: یک قاشق غذاخوری
- پیاز :: یک عدد
- سرکه :: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن :: ۳ قاشق غذاخوری
- ادویه :: مثل فلفل و آویشن
پهن کردن خمیر
حتما میدونید که خمیر بربری خیلی چسبونکیه. پس کلی آرد کف سینی بریزید.
خمیر رو نازک پهن کنید و با احتیاط به ظرفی که قراره بره توی فر منتقل کنید:
طرز تهیه پیتزا با خمیر نانوایی
پیتزا با خمیر نون بربری
تفت دادن گوشت
گوشت رو توی قابلمه تفت بدید. همین.
آماده کردن سس
طرز تهیه پیتزا با خمیر بربری
گوجهها و پیاز رو داخل همزن بریزید تا مخلوط بشن. البته من گوشتکوب برقی رو ترجیح میدم 🙂 بعد داخل قابلمه بریزید و بهش روغن، جعفری، سرکه و ادویههای فلفل و آویشن اضافه کنید.
زیر گاز رو زیاد کنید بزارید یک ربع خوب جوش بخوره. بعدش رب گوجه رو به قابلمه اضافه کنید، شعله رو کمتر کنید (متوسط) و بزارید ۲۵ دقیقهی دیگه بپزه.
ریختن مواد روی پیتزا
← قبل از شروع کار، اول برید فر رو روشن کنید بزارید رو ۱۸۰ درجه گرم بشه.
دیگه خودتون بهتر بلدید. اول یک لایه سس بریزید. روش یک لایه پنیر پیتزا اضافه کنید (که من یادم رفت). بعد گوشت بریزید. قارچ بریزید. فلفل بریزید. دوباره پنیر بریزید. البته این چیدمان پیشنهادی بود
پیتزا با خمیر نون بربری
طرز تهیه پیتزا با خمیر نانوایی
پختن
پیتزا بدون فر با خمیر نانوایی
سینی رو در پایینترین ردیف فر بزارید به مدت ۳۵ دقیقه بپزه و روش طلایی بشه.
برش بزنید، بخورید و از دست پخت خودتون لذت ببرید
طرز تهیه پیتزا بدون فر با خمیر بربری یا سنگک
همه مواد اولیه مورد نیازتان را حاضر کنید مثلا اگر سوسیس دوست دارید در پیتزا باشه اونو خورد کنید یا گوشت چرخ کرده همراه ادویه سرخ کنید و فلفل دلمه ای را خرد کنید اگر قارچ می خواهید درون پیتزا بریزید حتما آنرا سرخ کنید
یک چانه خمیر نان بربری یا سنگک بگیرید ( خمیر نان سنگک بهتر است چون بهتر پف میکند و مواد داخل خمیر نفوذ میکند )
یک ماهیتابه در دار بزرگ را انتخاب کنید کف ماهیتانه و دیواره های آن را کاملا چرب کنید خمیر را کف ماهیتابه بگذارید خمیر را کاملا پهن کنید تا تمام کف ماهیتابه را پر کند همه مواد و پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید
نکته مهم : دقت نمایید که اصلا پنیر پیتزا به کناره های ماهیتابه نچسبد چون جدا کردن پیتزا از ماهیتابه بسیار سخت می شود
سپس در ماهیتابه را بگذارید و ماهیتابه را روی شعله کم قرار دهید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید
زمان برداشتن پیتزا از روی شعله گاز کی است :
وقتی که پنیر پیتزا کاملا آب شده باشد و زیر خمیر هم کمی برشته شده باشد
امیدواریم که از خوردن این پیتزای خانگی بدون فر لذت ببرید و تجربیات خود را با ما از طریق دیدگاههای پایین این پست به اشتراک بگذارید
نکاتی درباره تهیه پنیر پیتزا خانگی:
شیری که برای تهیه پنیر پیتزا استفاده میکنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفتهشده یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر پیتزا مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر بسیار مهم است.قراردادن پنیر پیتزا داخل ظرف یخ باعث انسجام بیشتر پنیر میشود.فاصله زمانی بین اضافه کردن مایه پنیر و جوهر لیمو به این صورت است که بعد از اضافه کردن جوهر لیمو، باید چند دقیقه شیر را هم بزنید و بعد مایه پنیر را اضافه کنید.
از آنجا که پنیر پیتزا، گرانترین ماده اولیه برای تهیه پیتزاست و معمولا پنیر پیتزای بازاری چربی بالایی دارد، بهتر است دستبهکار شده و در منزل، پنیر پیتزا خانگی تهیه کنید تا هم یک تجربه جدید کسب کرده و هم به اقتصاد خانواده کمک کنید