غذاهای سنتی کرمانشاه
طعم بی نظیر خورشت خلال، کوفته های هوس انگیز و پلوهای خوش عطر را در کرمانشاه امتحان کنید. تنوع غذاهای سنتی کرمانشاه وامدار تنوع قومی و اقلیتی در این مرز و بوم است. معبد آناهیتا را که دیدید، از بیستون که گذشتید نوبت به چشیدن غذاهای سنتی کرمانشاه می رسد.
طعم بینظیر خورشت خلال، کوفتههای هوسانگیز و پلوهای خوشعطر را در کرمانشاه امتحان کنید. تنوع غذاهای سنتی کرمانشاه وامدار تنوع قومی و اقلیتی در این مرز و بوم است. معبد آناهیتا را که دیدید، از بیستون که گذشتید نوبت به چشیدن غذاهای سنتی کرمانشاه میرسد.
خورشت خلال کرمانشاه
خورشت خلال مانند نامش اشتهاآور است. این غذای سنتی کرمانشاه از مقداری گوشت، پیاز، زرشک، گوجه فرنگی، کره، پیاز، گلاب، زعفران و چوب دارچین درست میشود. برای ترشمزه کردن خورشت خلال لیموعمانی و برای زیباتر شدن آن خلال پسته اضافه میکنند. خورشت خلال کرمانشاه را بالای لیست غذاهای خود در سفر به کرمانشاه قرار دهید.
کوفته نخود کرمانشاه
اهالی کرمانشاه، نخود را میپزند و با گوشت چرخ کرده، مغز گردو، آرد، پیاز و سبزیهای معطر مخلوط میکنند. ترکیب این مواد که تبحر آشپزان کرمانشاهی را می طلبد غذای خوشمزه و مقویای را میآفریند. خوردن این غذای سنتی کرمانشاهی در سفر به کرمانشاه، تجربهای بینظیر خواهد بود.
کوفته شیرین کرمانشاه
آشپزان کرمانشاهی در طبخ کوفته تبحر خاصی دارند. کوفته شیرین نیز، غذای سنتی کرمانشاهی است که نباید از دست بدهید. مواد اصلی کوفته شیرین کرمانشاهی، برنج، گوشت چرخکرده، تخممرغ، شکر، نعناع خشک، سرکه و پیاز است.
سوپ ترخینه
اگر در هوای خنک و دلچسب کرمانشاه هوس سوپ داغ کردید، سوپ ترخینه بهترین انتخاب است. همچنین اگر کمی احساس سرماخوردگی کردید میتوانید این غذای سنتی کرمانشاه را سفارش کنید. اهالی کرمانشاه، گندم و دوغ را ترکیب کرده و خشک میکنند؛ این ترکیب میشود مواد اصلی سوپ ترخینه. دیگر مواد موردنیاز این غذا اسفناج خرده شده، لپه، آب مرغ و ترخینه است.
چلو گوشت کرمانشاه
چلو گوشت کرمانشاه را وقتی خیلی گرسنه هستید امتحان کنید. چلو گوشت از برنج و گوشت ماهیچه به دست میآید؛ اما آنچه چلوگوشت کرمانشاهی را خاص میکند، روغن کرمانشاهی و ادویههای مخصوص است. در سفر به کرمانشاه حتما از راز خوشمزگی این غذا بپرسید.
هلو کباب کرمانشاه
این غذای سنتی کرمانشاه همان کوفته مخصوص کرمانشاه است که به هلو کباب معروف شده. احتمالا به دلیل شکل ظاهریاش است که به این نام خوانده میشود؛ وگرنه در این غذا خبری از هلو و کباب نیست. مواد اصلی این غذا، گوشت، لپه، گردو، کشمش، سیب زمینی،تخممرغ، گوجه فرنگی و غیره است. اهالی کرمانشاه وقت زیادی را برای طبخ این غذا صرف میکنند و نتیجه چیزی جز یک غذای واقعا خوشمزه نیست. این غذای سنتی کرمانشاهی اغلب با نان تازه و سبزی خوردن خورده میشود.
دست پیچ کرمانشاه
برگههای قیسی و گردوهای تازه طعم بینظیری به این غذای سنتی کرمانشاه میبخشند. گوشت چرخ کرده، کشمش، رب گوجه فرنگی، پیاز، لپه، روغن، آبلیمو و شکر از دیگر مواد اصلی این غذا هستند. در سفر به کرمانشاه، محال است از طعم بینظیر این غذا بتوانید بگذرید.
سیب پلو
از میان غذاهای سنتی کرمانشاه که از آن یاد کردیم، جای این پلو خالی است. همانطور که از اسم این غذا مشخص است، سیب زمینی ماده اصلی این غذای سنتی کرمانشاه است. از دیگر مواد اصلی این غذا میتوان به گوشت چرخ کرده، برنج، کشمش، پیاز، زعفران، خرما و کره اشاره کرد. این غذای سنتی کرمانشاه بسیار مقوی و خوشمزه است.
کارشناس ارشد فلسفه غرب، علاقهمند به سینما، مطالعه و ورزش
تهیه و تدوین: تحریریه دالاهو
لطفا در نشر دانستههای خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وبسایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.
به اشتراک بگذارید: