امین ظهورتبار
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹
۰۸:۳۱
9
طرز تهیه آب سیب زمینی
آب سیب زمینی از نشاسته موجود در گیاه سولانیوم توبروزوم (سیب زمینی اروپایی) تهیه میشود. نوشیدنی سیب زمینی اپر چه در سطحی محدود ولی در سرتاسر دنیا مصرف میشود. هرچند طعم و عطر این نوشیدنی (آب سیب زمینی) تا حدودی اشتها را کور میکند و نشاسته موجود در آن جدا شده و در آب میوه نامحلول میباشد با این حال برای ترکیب با آب سایر سبزیجات و داشتن یک نوشیدنی مفید و کاملاً مغذی عالی میباشد. تهیه آب سیب زمینی نیازمند تلاش بیشتری به نسبت سبزیجات و میوههای دیگر است اما قطعاً این نوشیدنی افشرهای ارزشمنداست. یکی از موارد به ظاهر بدیهی در تهیه نوشیدنی پوست کندن سیب زمینیها خواهد بود، اما اگر از این کار خودداری کنید ، مواد مغذی بیشتری دریافت خواهید کرد. در مورد سیب زمینیها، شما میخواهید آنها را خیلی خوب پاکسازی کرده و کاملاً جدا کنید و دقت کنید که کبودی یا شکاف عمیق و همچنین چالههای موجود در سیب زمینی را از بین ببرید. نکات مهم در مورد نوشیدنی آب سیب زمینی: این نوشیدنی گنجینهای سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین C، پتاسیم، ویتامینهای مختلف گروه B، کلسیم، آهن، فسفر، مس و گوگرد است. از میان گیاهان دارویی دیگر و ترکیبات آلی موجود در آنها این ترکیبات را به ما میدهد. میزان قابل توجهی از مواد مغذی سیب زمینی در پوستش وجود دارد بنابراین این نکته مهمی است که اگر این نوشیدنی را در خانه تهیه میکنید؛ پوست آن را نگیرید. نوشیدنی عصاره سیب زمینی به خاطر میزان مناسبی از مواد مغذی دارای یک فهرست از خواص فوق العاده شگفت انگیز بر روی سلامتی میباشد. اجازه دهید به برخی از این خواص به صورت گستردهتر نگاه کنیم.خواص آب سیب زمینی
مهمترین خاصیت نوشیدنی عصاره سیب زمینی در بالا رفتن سلامت شما شامل موارد زیر است: ۱- پیشگیری از روند پیری ۲- کمک به دستگاه گوارش در هضم غذا ۳- ترمیم زخمها ۴- حمایت از سلامت و کارکرد طبیعی کبد ۵- بهبود گردش خون ۶- تنظیم تولید هورمونهای بدنپیشگیری از روند پیری
تحقیقات نشان داده است که نوشیدنی سیب زمینی توانایی مرطوب نگه داشتن پوست و رهاکردن آنتی اکسیدان ها را در سطح پوست دارد، که همین امر میتواند سبب کاهش چین و چروک و لکههای پوستی ناشی از بالا رفتن سن شود و به طور همزمان هم میتواند پوست را از التهابات و عفونت محافظت کند.تقویت نیروی بدن
نوشیدنی سیب زمینی نقش فوق العاده ای در افزایش توانایی بدن دارد، قندهای سادهای که در سیب زمینی پیدا میشود به راحتی به انرژی تبدیل میشود. به علاوه نوشیدنی سیب زمینی دارای سطوح بالایی از ویتامین ب ۱ یا همان تیامین میباشد که میتواند بدن شما را در شکستن ترکیبات دارای کربوهیدرات یاری رساند و از این طریق برای تولید انرژی مورد نیاز قابل استفاده کند.بهبود گوارش
نشاسته موجود در عصاره سیب زمینی با بهبود عارضههای گوارشی در ارتباط است و میتواند به کاهش التهاب در روده و معده و بهبود فرایند هضم غذا ( و رفع علائم یبوست، نفخ، گرفتگی و سوء هاضمه) به بدن فرد مصرف کننده کمک کند.درمان زخمها
نوشیدنی سیب زمینی دارای خاصیت آنتی اسیدی شناخته شدهای است و pH آن کمی قلیایی است. این خاصیت قلیایی میتواند محیط اسیدی روده شما را تضعیف کرده و از پیدایش زخم معده پیشگیری کرده و باعث درمان زخم معده میشود. این ماده میتواند لایه محافظتی روی آستر مخاطی معده ایجاد کرده و ناراحتی و درد معده را از بین میبرد. این بیماری شایع هنگام بهبودی، معده ایجاد کند.ارتقا سلامت قلب از فواید نوشیدن آب سیب زمینی
مقدار زیادی ماده پتاسیم در یک لیوان آب سیب زمینی وجود دارد که بیشتر از ۵۰٪ از نیاز مصرفی روزانه شما را به پتاسیم تأمین میکند. این به این معنی است که در شروع روز با نوشیدن یک لیوان از این نوشیدنی تا حد زیادی از فشار بر روی قلب و عروق شما کاسته میشود. این نوشیدنی با کاهش فشار خون در سیاهرگ و سرخرگهای فرد استفاده کننده، باعث کاهش فشار خون در بدنش میشود. همچنین این نوشیدنی میتواند سبب کاهش خطر حمله قلبی، آترواسکلروزیس (تصلب شرایین) و سکته مغزی شود.تقویت سیستم ایمنی
آب سیب زمینی دارای میزان بالایی از ویتامین سی است که سبب افزایش تولید گلبولهای سفید سیستم ایمنی و تقویت آنها میشود. آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی دیگر سیستم ایمنی بدن را در مقابل بیماریهای مزمن وسطوح پایین استرس اکسیداتیو محافظت میکنند.بالا بردن سرعت ترمیم زخم
آب سیب زمینی حاوی میزان زیادی ویتامین C است که تولید کلاژن را افزایش داده و سبب تسریع در بهبود زخمها و جراحات عضلانی میشود.بهبود گردش خون
نیاسین عضوی دیگر از خانواده گروه ویتامین B است که سطح بالایی از آن در نوشیدنی سیب زمینی یافت میشود. این ویتامین میتواند گردش خون را تقویت کند که همین امر سبب اکسیژن رسانی بهتر در اعضای مختلف بدن، به همراه توزیع مواد مغذی ضروری برای بازسازی و کمک به اعمال طبیعی میشود.افزایش تولید هورمون
اگر نوشیدنی سیب زمینی را به صورت منظم استفاده کنید ممکن است سبب افزایش میزان هورمونهای جنسی مهم و هورمونهای کاهنده استرس در بدن شود.
سم زدایی کبد و کیسه صفرا
یکی از اجزا فعال موجود در سیب زمینی میتوانند به پاکسازی کبد و کیسه صفرا، دو مرکز مهم سم زدایی بدن کمک کنند. این امر به نوبه خود به بهتر شدن سلامت عمومی بدن کمک میکند.تاثیرات آب سیب زمینی برای پوست
کاربرد این آب میوه برای سلامت پوست خیلی شناخته شده است. به طوری که میتوان یک گستره وسیع از عوارض پوستی مثل از جمله خشکی پوست، چین و چروک، لکههای سنی، التهاب و زخمها را از بین ببرد. آب سیب زمینی باعث آب رسانی مجدد پوست و از بین بردن پوسته ریزی شده، و در پیشگیری از خشک شدن پوست هم کمک میکند. نوشیدنی سیب زمینی حتی میتواند مشکلاتی پوستی و ایمنی مثل پسوریازیس، اگزما، روزاسه و آکنه را کم کرده و همچنین و به علت دارا بودن منابع غنی از مواد مغذی و ویتامین، از پوست در برابر عفونتها جلوگیری و محافظت کند.آثار استفاده از نوشیدنی سیب زمینی بر روی سلامت مو
آب سیب زمینی سلامت و بهداشت مو را بالا برده و از به وجود آمدن شوره سر، التهاب و خشکی پوست سر پیشگیری میکند. مالیدن آب سیب زمینی بر روی مو از ریشه تا نوک، درخشش، کشش و استحکام رشتهها ی موی فرد را تقویت میکند، همچنین از موخوره جلوگیری کرده و باعث افزایش درخشندگی موها میشود. برای رسیدن به این منظور نیاز است که بعد از مالیدن آن روی موها، ۱۰-۲۰ دقیقه اجازه دهید که این ماده روی مو باقی بماند سپس نیازاست که سر خود را با آب گرم شستشو نمایید.اثر آب سیب زمینی بر روی سرطان
در طب سنتی اروپا معمولاً از افشره تازه سیب زمینی در درمان بیماریهای دستگاه گوارش که شامل سرطان روده بزرگ و معده است، استفاده میشده است. برطبق یافتههای دکتر ماگورزاتا کوجاوسکا و دکتر جادویگا جودنیس-لیبرت و همکاران، گروه پژوهشی سم شناسی، دانشگاه علوم پزشکی لهستان، سیب زمینی سرشار از ترکیباتی با فعالیت زیستی مانند فنل ها، پروتئینها، گلیکوکالوئیدها (GA) و لکتین ها است که دارای اثرات ارتقا دهنده سلامتی هستند و فعالیتهای آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد سرطان را انجام میدهند. بعضی از اجزا فعال در آب سیب زمینی را میتوان در غلظتهای بالا جدا کرده و در کاهش اندازه تومورها کاربرد دارد. در ضمن، تحقیقات هنوز هم در حال پیشرفت برای اثبات فایده و کارآیی آب سیب زمینی برای سرطان ادامه دارد.عوارض جانبی آب سیب زمینی
با وجود تمام این خواص شگفت انگیز بر روی سلامتی، نوشیدنی سیب زمینی دارای آثار جانبی منفی شامل درد و ناراحتی در دستگاه گوارش یا افزایش قند خون میتواند باشد. بنابراین، این عوارض جانبی عموماً در کسانی دیده میشود که نوشیدنی سیب زمینی را با روش غلط درست میکنند یا در خوردن آن زیاده روی میکنند. عموماً، عوارض جانبی منفی در این نوشیدنی وجود ندارد. نوشیدنی سیب زمینی حاوی میزان بالای قند طبیعی است که میتواند برای هر کسی که درگیر بیماری قند خون است مانند افراد دیابتی خطرناک باشد. این نوشیدنی در هر فردی باید به صورت متوسط استفاده شود، اما باید در بیماران دیابتی با دقت درباره خاصیت بالا برنده قند خون این آب میوه رفتار شود. مشکلات معده اینکه این آب میوه را از سیب زمینی مناسب تهیه کنید بسیار کلیدی است، این روش این معنی را می دهد که نباید جوانه و گودی و پوست سیب زمینی را باهم مخلوط کنید. سموم مخصوصی در جوانههای سبز سیب زمینی وجود دارد که میتواند باعث اسهال، ناراحتی معده و حالت تهوع شود، بنابراین فقط باید از سیب زمینیهای تمیز و تازه برای تهیه این آب میوه استفاده شود.کپی شد
دیدگاه ها
0
2000
Subscribe