طرز تهیه شیرینی مارشمالو در منزل
شیرینی پف پفی یا مارشمالو یکی از دسرهای خوشمزهای است که دارای ظاهری زیبا است.
شیرینیها خوراکیهای هستند که در میان مردم چه کودک و چه بزرگسال از جایگاه ویژهای برخوردارند. طرفداران شیرینی جات نسبت به دیگر دسرها زیاد است که به راحتی میتوان گفت پرطرفدارانترین دسر در میان مردم شیرینیها هستند.
شیرینی پف پفی یا مارشمالو یکی از دسرهای خوشمزهای است که دارای ظاهری زیبا است. مواد اولیهی این دسر کم و به راحتی قابل تهیه است. شیرینی پف پفی برعکس اسمش از آرد استفاده نمیشود بلکه به جای آن از پودر ژله استفاده میشود. نامگذاری این دسر به دلیل ظاهر آن میباشد. شما میتوانید برای تهیه این دسر از انواع ژلهها با رنگهای دلخواه استفاده کنید. در نتیجه رنگ این دسر به سلیقهی شما بستگی دارد. شیرینی پف پفی جزو خانواده دسرها میباشد و از آن دسته خوشمزه هاییست که مورد توجه کودکان است. همانطور که میدانید ژلاتین و انواع ژلهها برای رشد کودکان بسیار مناسب است و میتوانند به عنوان میان وعده و یا دسر از آن استفاده کنند.
مواد لازم
ژله به رنگ دلخواه: ۱ بسته
ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
شکر: ٤ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: به مقدار لازم
آب: یک چهارم لیوان
مراحل پخت
اول از همه یک بسته ژله را با شکر و ژلاتین و آب به روش بن ماری ذوب کنید.
وقتی غلیظ شد در داخل یک ظرف بزرگ بریزید و با همزن دور تند ١٥ دقیقه هم بزنید تا پوک و حجمش ٢برابر شود.
قشنگ پوک که شد، یک ظرف دیگر را بردارید و کف ظرف را پودر نارگیل بپاشید.
سپس مواد را بر روی آن بریزید (خیلی غلیظ و چسبناک هست) با دست یا لیسک کف ظرف پخش کنید.
سپس روی آن را دوباره پودر نارگیل بپاشید و یک ربع بگذارید داخل یخچال تا ببند.
سپس با قالب دلخواه قالب بزنید و در ظرف مناسب بچینید و با پودر نارگیل یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین کنید.
منبع: غذالند