پژوهشگران دانشگاه جنوب دانمارک موفق به توسعه رباتی اتوماتیک برای انجام آزمایش سواب گلو شده اند که میتواند به کادر درمان برای مقابله با کرونا کمک کند.
به گزارش فارس به نقل از اکوواچ، پژوهشگران دانشگاه جنوب دانمارک موفق به توسعه رباتی خودکار برای انجام آزمایش سواب گلو شده اند تا مبتلایان به کووید ۱۹ را تشخیص دهند.
ربات پیشرفته در این دانشگاه سواب های بینی را برای وجود دی ان ای (DNA) ویروس بررسی می کند.
دانشگاه جنوب دانمارک جدیدا اعلام کرده که پژوهشگران این کشور اولین ربات کاملاً اتوماتیک جهان را تولید کرده اند که قادر به انجام تست کرونا از اشخاص است.
در این تجهیزات از بازو رباتیک چاپ سهبعدی (۳D printing) استفاده شده که بطور خودکار بعد از هر مریض تعویض می شود؛ این ربات با یک وسیله یکبار مصرف طراحی شده خاص، سواب را می گیرد.
این وسیله ماندن یک گوش پاک کن است که انتهای آن پنبه دارد و توسط ربات به داخل گلو رفته و با احتیاط برای جمع آوری نمونه می چرخد بدون آنکه به شخص آسیب بزند؛ سپس سواب را درون یک شیشه ریخته و با پیچاندن درب، از نمونه تهیه شده حفاظت می کند.
این اختراع میتواند به رهایی کارکنان مراقبت های بهداشتی از انجام آزمایش های یکنواخت کمک کند و خطر ابتلای آن ها به ویروس کرونا (corona) را کاهش دهد.