حتما شما هم میدانید غذاهای ایتالیایی به ظعم های ادویه دار و ترکیب جذاب پنیر و پاستای خود معروف هستند. در این نوشتار چند دستور غذای ایتالیایی سریع و خوشمزه که همه دوست دارند را برایتان آورده ایم که واقعا محشر هستند.
دستور غذای ایتالیایی
۱. کاپرزه مرغ ایتالیایی
ژامبون دودی، ریحان تازه، گوجه فرنگی رسیده، و موزارلای آب شده و دلپذیر بر روی این غذا، تصویر جذابی از کاپرزه مرغ با ژامبون گوشت را خلق میکنند. عطر این غذا مانند طعماش فوقالعاده وسوسهانگیز است!
زمان مورد نیاز و مقدار تهیهزمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
برای مصرف ۴ نفر
الف. ۸ لایه ژامبون گوشت
ب. ۴ تکه سینهی مرغ بدون پوست و بدون استخوان (هر کدام ۱۷۰ گرم)
پ. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
ت. نصف قاشق چای خوری نمک
ث. یکچهارم قاشق چای خوری فلفل
ج. ۲ عدد گوجه فرنگی، خرد شده
چ. برگ تازهی ریحان، خرد شده
ح. ۴ برش از پنیر موزارلای کم چرب
الف. ژامبون ها را داخل یک سینی فر چرب نشده قرار دهید. آنها را مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۰۵ سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا تقریبا نیمپز شوند – نباید ژامبون ها ترد و خشک شوند. سپس، آن را روی حولهی کاغذی قرار دهید تا رطوبتشان کاهش یابد.
ب. مرغها را نیز داخل یک سینی فر چرب نشده بگذارید. با استفاده از قلممو روی مرغها را روغن بزنید و مقداری نمک و فلفل نیز روی آنها بپاشید. گوجه فرنگی و ریحان را نیز روی مرغها قرار دهید. هر تکه از مرغ را به همراه گوجه فرنگی و ریحان، داخل دو لایه ژامبون بپیچید – ژامبون ها را باید به صورت ضربدری دور مواد بپیچید.
پ. سینی را بدون پوشش، به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۵ درجهی سانتیگراد داخل فر قرار دهید. در آخر، مقداری پنیر روی غذا بریزید، و یک دقیقه دیگر نیز آن را داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود.
ارزش غذاییهر وعدهی مصرف از این غذا حاوی ۳۷۳ کالری، ۱۸ گرم چربی (۷ گرم چربی اشباع شده)، ۱۲۳ میلیگرم کلسترول، ۸۲۱ میلیگرم سدیم، ۳ گرم کربوهیدرات (۱ گرم قند، ۰ گرم فیبر)، و ۴۷ گرم پروتئین است.
مطلب مرتبط: ۳ دستور تهیه غذای جدید و ساده و فوقالعاده خوشمزه
۲. لازانیا ایتالیایی
مواد لازم:یک کیلوگرم گوشت گاو چرخ شده
۲۵۰ گرم سوسیس ایتال
۱ عدد پیاز درشت خرد شده
۲ تا ۳ حبه سیر له شده
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری پودر جعفری خشک
۱ قاشق غذاخوری پودر پونه کوهی
۱ قاشق غذاخوری پودر ریحان خشک
نیم کیلوگرم گوجه فرنگی خرد شده
۷۰۰ گرم پنیر ریکوتا
۲ عدد تخممرغ
۲/۱ قاشق چایخوری فلفل
۲ قاشق چایخوری جعفری
۲/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
۵۰۰ گرم پنیر موتزارلا
۱۲ تا ۲۵ ورق لازانیا
طرز تهیه:
گوشت چرخشده را به همراه پیاز و سیر تفت بدهید تا رنگ آن قهوهای شود.
نمک، فلفل، جعفری، پونه کوهی، ریحان و گوجه خرد شده به همراه آب آن را به ترکیب بالا اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزند. مراقب باشید که آب مواد بیش از اندازه کشیده نشود.
ورقههای لازانیا را طبق دستور پخت درج شده روی پاکت آن بپزید؛ آنها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
ظرف مورد نظر را با روغن مخصوص آشپزی اسپری کنید.
پنیر ریکوتا، تخممرغ، فلفل و ۲ قاشق غذاخوری جعفری، پنیر پارمزان و نیمی از پنیر موتزارلا را با یکدیگر ترکیب کنید. در تابه مخصوص لازانیا، ورقههای لازانیا را پهن کنید، سس گوشت و سپس ترکیب پنیر را روی آن قرار دهید و این کار را تکرار کنید.
در آخر باقی مانده پنیر موتزارلا را روی ورقههای لازانیا بریزید. همه لازانیا باید با پنیر پوشانده شود.
ظرف را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید غذای شما به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزد. اجازه دهید ترکیب پنیر قرار گرفته روی لازانیا به خوبی ذوب شود. میتوانید روی ظرف خود را با فویل بپوشانید، آن را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار بدهید، سپس فویل را بردارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را بدون فویل داخل فر بگذارید.
لازانیا را از فر بیرون بیاورید. اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خنک شود. سپس آن را برش دهید و سرو کنید.
۳. خوراک لینگویینی و ژامبون
این غذای ایتالیایی سریع و دلپذیر همیشه محبوب کودکان و تمام اعضای خانوادهام بوده است. وجود ژامبون و گوجه فرنگی، به همراه پاستای لینگویینی با گندم کامل بافت و طعم فوقالعادهای به این غذا بخشیده است.
زمان مورد نیاز و مقدار تهیهزمان آمادهسازی و پخت: مجموعا ۲۵ دقیقه
برای مصرف ۲ نفر
الف. ۱۲۰ گرم لینگویینی با گندم کامل، پخته نشده
ب. ۱۲۰ گرم ژامبون گوشت، برش خورده به طول ۴ سانتیمتری
پ. یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده در ابعاد ۲ سانتیمتری
ت. ۱ حبه سیر، خرد شده
ث. یک و نیم قاشق چای خوری آب لیمو
ج. یکچهارم قاشق چای خوری نمک
چ. یکچهارم قاشق چای خوری فلفل
ح. ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
خ. ۱ قاشق غذاخوری جعفری تازهی خرد شده
الف. لینگویینی را طبق دستورالعمل مندرج روی بستهبندی آن آماده کنید. در این میان، ژامبون را داخل یک ماهیتابهی بزرگ روی حرارت متوسط بپزید تا ترد شود. در آخر، ژامبون را روی حولهی کاغذی قرار دهید. به اندازهی ۱ قاشق چای خوری از روغن باقیمانده از پختن ژامبون ها را نگه دارید.
ب. گوجه فرنگی و سیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در روغن باقیمانده از ژامبون ها را تفت دهید. سپس، ژامبون ها ، آب لیمو، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید.
پ. لینگویینی را آبکشی کنید و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. در آخر، مقداری پنیر و جعفری روی غذا بریزید.
ارزش غذایییک و نیم فنجان از این غذا حاوی ۳۱۴ کالری، ۱۱ گرم چربی (۴ گرم چربی اشباع شده)، ۲۳ میلیگرم کلسترول، ۶۸۲ میلیگرم سدیم، ۴۶ گرم کربوهیدرات (۲ گرم قند، ۷ گرم فیبر)، و ۱۴ گرم پروتئین است.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: tasteofhome