نحوه فعالیت ویروس کرونا در بدن؛ کویید 19 چگونه منجر به' سکته' می شود؟


نحوه فعالیت ویروس کرونا در بدن؛ کویید 19 چگونه منجر به' سکته' می شود؟
رییس کمیته اپیدمیولوژی ستاد مقابله با کرونا (corona) با اشاره به نحوه بیماری زایی کرونا در بدن، گفت:برخی از عوارض کرونا اعم از عوارض کبدی، کلیوی و در سایر اندام های بدن، می تواند از طریق ایجاد ترومبوزها یا لخته های خونی کوچکی در مویرگ ها و سرخرگ های بسیار کوچک باشد که منجر به سکته های ریز در آن قسمت ها شود.

دکتر علی اکبر حق دوست در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نحوه فعالیت ویروس کرونا (corona) در بدن، گفت:باید توجه کرد که همچنان ناشناخته های ما درباره کرونا بسیار زیاد است و با گذشت زمان به تدریج می توان در حوزه های مختلف فعالیت آن اعم از ایمنی، اپیدمیولوژی، ژنتیک ویروس و سیر بالین آن اطلاعات بیشتری کسب کرد.

وی افزود:با این حال بر اساس یافته های جدیدی که این روزها اعلام شده است، این ویروس عوارض گسترده و سیستمیکی دارد که فقط مختص و منحصر به ریه نیست. بر این اساس به نظر می رسد ، کرونا (corona) ویروس جدید می تواند تغییراتی را در سلول های خونی ایجاد کرده و منجر به ترومبوز در برخی از عروق شود.

حق دوست تأکید کرد:البته اینکه فکر کنیم که تنها مکانیزم بیماری زایی کرونا به همین صورت است، درست نیست، بلکه کرونا (corona) با مکانیزم های متعددی باعث بیماری زایی می شود، اما می تواند برخی از عوارض آن اعم از عوارض کبدی، کلیوی و سایر عوارض کرونا (corona) در سایر اندام های بدن، از طریق ایجاد ترومبوزها یا لخته های خونی کوچکی در مویرگ ها و سرخ رگ های بسیار کوچک باشد که منجر به سکته های ریز در آن قسمت ها شود.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران