محمود جاوید روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این بیماران از مردادماه سال ۹۶ تاکنون ۳۸۴ هزار بار در مراکز درمانی تامین اجتماعی از سوی پزشکان ویزیت شدهاند، که به تفکیک سهم ویزیت پزشک عمومی ۷۸ درصد و سهم ویزیت پزشک متخصص۲۲ درصد بوده است.
وی، از اختصاص ۱۱۵ میلیارد ریال اعتبار برای تامین داروی بیماران با فشار خون بالا خبر داد و گفت: همچنین ۶۰ هزار مراجعه بیماران به آزمایشگاههای مراکز تامین اجتماعی نیز ثبت شده است.
جاوید خاطر نشان کرد: بیش از پنج میلیارد ریال خدمات آزمایشگاهی به این بیماران به صورت رایگان ارائه شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیماری فشار خون بالا یک بیماری خاموش به شمار میرود، گفت: این بیماری امروزه به دلیل سبک زندگی کمتحرک و رژیمهای غذایی نامناسب به شدت در جوامع مختلف رواج پیدا کرده است.
جاوید افزود: علائم فشار خون بالا محدود است و گاهی هیچ نشانهای از این بیماری در فرد دیده نمیشود، از همین رو اگر فشار خون بالا کنترل نشود، به سرخرگها آسیب میرساند و عامل بروز سکته قلبی و مغزی و بیماریهای قلبی و عروقی است.
به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی در حوزه درمان از طریق بیمارستان امام علی(ع)، ۲پلی کلینیک تخصصی، ۲ درمانگاه تخصصی و یک درمانگاه عمومی به طور مستقیم و از طریق بیش از ۵۰۰ مرکز بصورت غیرمستقیم به بیمه شدگان خود ارائه خدمت میکند.