طرز تهیه املت اسپانیایی خوشمزه
املت اسپانیایی یک املت بسیار لذیذ و ساده به عنوان یک وعده صبحانه ی لذیذ است.
دستور پخت این املت بسیار ساده است و به مواد بسیار کمی نیز نیاز دارد. مواد مورد نیاز آن سیب زمینی، پیاز و تخم مرغ است.
دستور پخت املت اسپانیایی
مواد لازم:
۳ عدد سیب زمینی متوسط (حدود ۶۵۰ گرم)
۵ عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز ریز خرد شده
مقداری نمک و فلفل برای طعم دادن
۲ و ۱/۲ لیوان (۶۰۰ میلی لیتر) روغن زیتون طبیعی با کیفیت خوب
دستور پخت:
گام اول: سیب زمینی ها را پوست بگیرید، از وسط برش بزنید و سپس آنها را نیز نصف کنید( قطعات ۳ سانتی متری). پیاز را بسیار نازک برش دهید. در یک ماهیتابه ۹٫۵ اینچی (۲۴ سانتی متر) نچسب، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سپس سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و حرارت را به متوسط کاهش دهید. حدود ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها طلایی شوند اما قهوه ای نباشند.
گام دوم: از ماهیتابه با استفاده از یک کفگیر سیب زمینی ها و پیاز را جدا کرده و درون یک الک بریزید تا روغن آن گرفته شود. بگذارید کمی خنک شود. میتوانید روغن زیتون را صاف کرده و از آن استفاده مجدد کنید. تخم مرغ ها را درون یک کاسه بزرگ بشکنید. با نمک و فلفل مزه دار کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. سیب زمینی های سرد شده و پیاز را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
گام سوم: ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون قابلمه نچسب گرم کنید و مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا مقداری تخم مرغ پخته شود. کمی فشار دهید و بگذارید املت به مدت ۵-۶ دقیقه بپزد. لبه ها را به سمت داخل بکشید و یک بشقاب بزرگ را روی املت قرار دهید. سپس ماهیتابه را برگردانید و سمت دیگر املت را در ماهیتابه قرار دهید.
گام چهارم: اکنون بسته به ترجیحات سلیقه خود اگر می خواهید مرطوب تر و کمتر پخته باشد یا داخل آن بیشتر پخته شده باشد، به مدت ۲-۴ دقیقه دیگر بپزید. سپس روی یک بشقاب سرو بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند. در کنار مقداری سالاد تازه و نان خاشخاشی و گرم سرو کنید. لذت ببرید!
منبع: آشپزی ها