ژله نسکافه دسری خوشمزه است که در مهمانی های عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد و دوست داران زیادی دارد که همیشه در کنار کیک و نوشیدنی های شان حتما اثری از ژله نسکافه دیده می شود .
در این مطلب شما را با طرز تهیه ژله نسکافه آشنا می کنیم که آن را می توانید در مهمانی های عصرانه و با کلاس در کنار انواع کیک و نوشیدنی های سرد سرو کنید .
انواع دسر با ژله مانند دسر ژله رولی، ژله خرده شیشه، ژله رنگین کمان و… دارای محبوبیت فراوانی در میان خانواده های ایرانی مخصوصا در زمان تدارک مهمانی ها هستند. ژله نسکافه نیر می تواند یک دسر خوشمزه و متفاوت برای پذیرایی از مهمان ها لقب گیرد.
مواد لازم :
پودر ژلاتین : ۱۲ گرم نسکافه : ۲ قاشق سوپ خوری شکر : ۶ قاشق سوپ خوری آب سرد : ۱/۲ لیوان آب جوش : ۱ لیوانطرز تهیه ژله نسکافه :
برای تهیه ژله نسکافه ابتدا پودر ژلاتین را با ۱/۲ پیمانه آب سرد مخلوط کرده به صورت بن ماری حل می کنیم. سپس نسکافه و شکر را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. در مرحله بعدی طرز تهیه دسر ژله نسکافه، ژلاتین را به مخلوط نسکافه و شکر اضافه کرده در قالب می ریزیم می گذاریم درون یخچال تا کاملا ژله نسکافه ما بسته شود .
بعد از بسته شدن ژله نسکافه آن را از درون یخچال خارج کرده برای یک لحظه در آب جوش قرار داده تا ژله از ظرف جدا شود و در ظرفی که با آب سرد خیس کرده ایم بر می گردانیم داخل ظرفی که از قبل آماده کرده ایم و روی آن را می توانیم به وسیله شکلات های ریز و یا خلال بادام، پسته و میوه های خرد شده و یا خامه تزیین کنیم .
ژله نسکافه را معمولا برای مهمانی های عصرانه تهیه می کنند که در کنار کیک و نوشیدنی های سرد بسیار عالی است و طعم دلنشینی دارد. می توانید این ژله را به صورت دو رنگ با ترکیب ژله قهوه نیز آماده کنید، که بستگی به سلیقه شما همراهان گرامی دارد .
امیدواریم از دستور تهیه ژله نسکافه که برای شما همراهان عزیز آموزش دادیم نهایت استفاده را برده باشید و ژله نسکافه را در مهمانی هایتان سرو کنید و در کنار مهمانان گرامی تان از خوردن آن لذت ببرید .