ناراحتی دختر خواننده معروف از واژه نامادری +ویدئو

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ خرداد ۳۱, شنبه ساعت ۹:۰۵۰ رأیبدون امتیاز
ناراحتی دختر خواننده معروف از واژه نامادری +ویدئو

انتقاد دختر بنیامین بهادری نسبت به استفاده از واژه نامادری!

به گزارش اسپوتنیک، بارانا بهادری دختر بنیامین بهادری، در یک لایو اینستاگرامی که توسط همسر پدرش ایجاد شده بود، نسبت به واژه نامادری انتقاد کرد.

View this post on Instagram

A post shared by دید بزن ●👀 حواشی هنرمندان (@didbezan) on Jun 18, 2020 at 5:12am PDT

او همسر پدرش، شایلی محمودی را مادر خود خواند و از به جای مادر برای نامیدن او از واژه نا مادری استفاده می کنند گلایه کرده است.
به گفته این دختر 10 ساله، حرف نا در کنار مادر واژه مناسبی را نمی سازد.
بسیاری از کاربران معتقدند که نسل جدید بسیار باهوش هستند و قدرت تحلیل همه چیز را حتی در سن کم دارند. به گفته بسیاری از کاربران، مادر لزوما شخصی نیست که کودکی را به دنیا می آورد بلکه شخصی است که تمام عواطف خود را وقف و صرف یک کودک می کند. به گفته آنان، شایلی محمودی به حدی با او رفیق است و به او محبت می کند که به کار بردن واژه نامادری برای او صحیح نیست. به گفته آنان، شایلی محمودی با داشتن دو فرزند تنی بارانا را از یاد نبرده و حال آنان با هم خوب است.
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...