مدتها پیش وقتی مریض شدم، یکی از دوستانام این سوپ را برایام آورد – از همان لحظه تاکنون عاشق طعم این سوپ شدم. دستور تهیهی این سوپ را از دوستام گرفتم که تا الان، بارها آن را برای خود و خانوادهام تهیه کردم – به خصوص، هر وقت غذایی درست میکنم که مقدار گوشت بوقلمون از آن اضافه میماند. حالا هر گاه یکی از دوستانام مریض میشود، از این سوپ درست میکنم و به عیادتاش میروم. در ادامه با بخش آشپزی سایت بازده همراه باشید تا طرز تهیه سوپ بوقلمون و برنج را بدانید.
سوپ بوقلمون و برنج
زمان مورد نیاز و مقدار تهیهزمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
برای مصرف ۶ نفر
الف. ۱ عدد پیاز خرد شده
ب. ۱۲۰ گرم قارچ خرد شده
پ. ۲ قاشق غذاخوری کره
ت. ۳ فنجان آب
ث. ۲ فنجان آب مرغ
ج. ۱۷۰ گرم برنج معمولی یا برنج قهوهای
چ. ۲ فنجان بوقلمون پخته و خرد شده به صورت مکعبهای کوچک
ح. ۱ فنجان خامه زده شده
خ. جعفری تازهی خرد شده
داخل یک ماهیتابهی بزرگ، کره را آب کنید؛ سپس، پیاز و قارچ را در آن تفت دهید تا نرم شوند. اکنون آب، آب مرغ، برنج و ادویه را اضافه کنید، و اجازه دهید مواد به جوش بیایند. شعله را کم کنید؛ بگذارید مواد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه به آرامی بپزند تا برنج نرم شود. سپس، بوقلمون و خامه را نیز اضافه کنید. در نهایت، روی غذا مقداری جعفری بریزید.
ارزش غذاییهر وعدهی مصرف از این غذا حاوی ۳۶۴ کالری، ۲۱ گرم چربی (۱۲ گرم چربی اشباع شده)، ۱۰۰ میلیگرم کلسترول، ۸۵۷ میلیگرم سدیم، ۲۵ گرم کربوهیدرات (۳ گرم قند، ۱ گرم فیبر)، و ۱۹ گرم پروتئین است.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: tasteofhome