طرز تهیه پنکیک ساده صبحانه رژیمی و غیر رژیمی
«پنکیک» یکی از خوشمزهترین خوراکیها برای صبحانه بزرگ و کوچک است. دستور پخت پنکیک برخلاف اسم پیچیدهاش آسان است و به راحتی میتوان آن را در مدت زمانی کوتاه در منزل با ماست یا شیر یا حتی آب تهیه کرد.
۲ دستور پخت پنکیک ساده صبحانه یا عصرانه بدون شیر و با شیر به صورت رژیمی و غیر رژیمی را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد همه منظوره: ۱و ½ پیمانه
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ¼ قاشق چایخوری
پودر جوز هندی تازه: ۱/۸ قاشق چایخوری
دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری
تخممرغ بزرگ: ۲ عدد (تخممرغها را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید و از یخچال خارج کنید)
شیر: ۱ و ¼ پیمانه (شیر هم باید در دمای اتاق قرار گرفته باشد)
عصاره وانیل: ½ قاشق چایخوری
کره بدون نمک: ۳ قاشق غذاخوری (در صورت نیاز مقدار بیشتری کره در نظر بگیرید)
طرز تهیه
طرز تهیه پنکیک ساده صبحانه علیرغم اسم شیکی که دارد چندان مشکل نیست. در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و پودر جوز هندی را با هم به خوبی مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر تخممرغ هایی که به دمای محیط رسیدهاند را بشکنید و خوب هم بزنید. سپس شیر و عصاره وانیل را به تخممرغ های زده شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
در یک ماهیتابه بزرگ تفلون ۳ قاشق غذاخوری کره را گرم و آب کنید. کره آب شده را به مخلوط شیر و تخممرغ اضافه کنید. حالا این مخلوط را به ترکیب آرد و سایر مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک ترکیب صاف و یکدست به دست بیاورید. مایه به دست آمده باید حالت خمیری داشته باشد و شل و آبکی نباشد.
برای سرخ کردن پنکیک صبحانه با شیر، همان ماهیتابه تفلونی که کره را گرم کرده بودید را دوباره تا حد متوسط داغ کنید. حدود ¼ از مایه به دست آمده را کف ماهیتابه بریزید و و با آن یک پنکیک درست کنید. مایه پنکیک باید آنقدر پبزد که روی آن حباب تشکیل شود و سطح آن طلایی شود، بعد از یک دقیقه پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن هم به همین ترتیب طلایی و پخته شود. برای پختن هر عدد پنکیک ۲ دقیقه زمان کافی است. باقی پنکیکها را هم به همین ترتیب سرخ کنید. اگر احساس کردید به کره بیشتری نیاز است مقداری دیگر کره کف ماهیتابه بریزید.
بعد از بیرون آوردن هر پنکیک و گذاشتن آن در بشقاب حتما دور آن را با فویل بپوشانید تا پنکیک صبحانه با شیر شما تا هنگام سرو روی میز صبحانه سرد نشود و از دهان نیفتد. پنکیک را میتوانید با انواع میوه خشک یا میوه تازه فصل، عسل، شکلات صبحانه یا خامه شکلاتی سرو کنید و با یک فنجان قهوه، شیر یا چای داغ نوش جان کنید. در صورتی که قصد دارید پنکیک را به عنوان عصرانه سرو کنید بهترین انتخاب دسر برای کنار پنکیک علاوه بر میوه وشکلات، بستنی با طعمهای مختلف است.
نکات مهم
*بعد از سرو پنکیک میتوانید یک تکه کوچک کره روی آن قرار دهید تا کره روی پنکیکهای گرم آب شود و طعم لذیذتری پیدا کند.
*برای روش پخت پنکیک بدون شیر هم به همین صورت عمل کنید فقط به جای شیر از ماست یا آب استفاده کنید.
*اگر میخواهید یک پنکیک رژیمی داشته باشید در مراحل طریقه درست کردن پنکیک میتوانید یک پیمانه جو دوسر پرک هم به این ترکیب اضافه کنید. جو دو سر را به ترکیب آرد و سایر مواد خشک اضافه کنید.
*اگر مواد مایه پنکیک صبحانه با شیر شل و آبکی بود یک قاشق یا کمی بیشتر ماست چکیده به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید.