وقتی این لازانیا راویولی را میچشید، احساس میکنید حتما دستورالعمل سخت و پیچیدهای دارد. ولی در حقیقت، این غذای فوقالعاده لذیذ حاوی راویولی و فقط سه مادهی غذایی دیگر است. این شما و این طرز تهیه لازانیا راویولی و پنیر که هوش از سرتان میبرد!
لازانیا راویولی و پنیر
زمان مورد نیاز و مقدار تهیهزمان آمادهسازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۰ دقیقه
برای مصرف ۸ نفر
الف. ۴۵۰ گرم گوشت گوسالهی چرخکرده
ب. ۸۰۰ گرم سس اسپاگتی
پ. ۷۰۰ گرم خمیر راویولی پنیری
ت. یک و نیم فنجان پنیر موزارلای کم چرب خرد شده
ث. ریحان تازهی خرد شده، اختیاری
الف. ۴ عدد پیاز متوسط
ب. ۱۲ فنجان گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده
پ. ۳ عدد برگ بو
ت. نصف قاشق چای خوری ریحان خشک
ث. یکسوم فنجان شکر قهوهای
ج. ۴ حبه سیر
چ. ۴ قاشق چای خوری نمک
ح. ۲ قاشق چای خوری مرزنجوش خشک
خ. ۳۰۰ گرم رب گوجه فرنگی
الف. پیاز را داخل روغن تفت دهید؛ سیر را به آن اضافه کنید؛ و سپس، گوجه فرنگی، برگ بو، ریحان، مرزنجوش، و نمک و فلفل را نیز به آنها بیفزایید.
ب. اجازه دهید مواد به جوش بیایند؛ سپس، شعله را کم کنید و بگذارید مواد به مدت ۲۰ دقیقه روی شعلهی کم بپزند – هر از گاهی آنها را به هم بزنید. در نهایت، رب گوجه فرنگی و شکر قهوهای را به آنها اضافه کنید و همهی مواد را به خوبی به هم بزنید.
پ. در صورت تمایل، میتوانید قارچ، فلفل دلمهای، و سبزیجات مورد علاقهتان را سایر مواد اضافه کنید و اجازه دهید همگی به مدت حدود ۱ ساعت بپزند. در طول این مدت، درب ظرف را بردارید. پیش از استفاده، برگ بو را از سس خارج کنید.
الف. ۲ فنجان آرد
ب. مقداری نمک
پ. ۲ عدد تخم مرغ بزرگ، به علاوهی ۲ عدد زردهی تخم مرغ
ت. ۲ قاشق غذاخوری خامه غلیظ
الف. آرد را روی یک سطح صاف بریزید و ۱ قاشق چای خوری نمک روی آن بپاشید.
ب. در وسط آرد را با انگشت یک دایره ایجاد کنید و دو عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید.
پ. ۲ عدد زردهی تخم مرغ و خامه را نیز به آرد اضافه کنید.
ت. با دست تمام مواد را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید.
ث. اگر خمیر چسبناک است، مقداری آرد به آن اضافه کنید و به خوبی ورز دهید. خمیر را به شکل مورد نظر تقسیم کنید؛ آنها را داخل کیسهی پلاستیکی قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق رها کنید.
الف. گوشت چرخکرده را داخل یک ماهیتابه بزرگ روی شعلهی متوسط بپزید تا رنگ آن از حالت صورتی و خام تغییر دهید. داخل یک سینی فر چرب شده، یک لایه از مواد شامل یکسوم سس اسپاگتی، نصف خمیر راویولی و گوشت چرخکرده، و نصف فنجان پنیر را پهن کنید؛ یک لایهی دیگر از مواد را روی مواد قبلی بریزید. و در آخر، باقیماندهی سس و پنیر را روی لایهی دوم بریزید.
ب. درب سینی را بپوشانید و آن را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۵ درجهی سانتیگراد قرار دهید. در نهایت، در صورت تمایل، مقداری ریحان روی آن بریزید.
ارزش غذاییهر وعدهی مصرف از این غذا حاوی ۴۳۸ کالری، ۱۸ گرم چربی (۷ گرم چربی اشباع شده)، ۷۷ میلیگرم کلسترول، ۱۱۷۸ میلیگرم سدیم، ۴۲ گرم کربوهیدرات (۷ گرم قند، ۵ گرم فیبر)، و ۲۶ گرم پروتئین است.
مطلب مرتبط: طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی با سس رزماری و کره
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: tasteofhome