حال حجاب فضای مجازی خوب نیست/خلا تولیدات فرهنگی در زمینه عفاف


به گزارش خبرنگار مهر، نشست تخصصی عفاف و حجاب در آیینه رسانه ها و فضای مجازی ظهر سه شنبه در سالن جلسات جهاد دانشگاهی گلستان برگزار شد. در این جلسه که نمایندگان دستگاه های اجرایی و رسانه ها حضور داشتند، نقش دستگاه ها در اعتلای فرهنگ حجاب و عفاف و ساماندهی این مقوله در فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. دستگاه های مختلف در زمینه حجاب وظیفه...

به گزارش خبرنگار مهر، نشست تخصصی عفاف و حجاب در آیینه رسانه ها و فضای مجازی ظهر سه شنبه در سالن جلسات جهاد دانشگاهی گلستان برگزار شد.

در این جلسه که نمایندگان دستگاه های اجرایی و رسانه ها حضور داشتند، نقش دستگاه ها در اعتلای فرهنگ حجاب و عفاف و ساماندهی این مقوله در فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دستگاه های مختلف در زمینه حجاب وظیفه مندی دارد؛ به عنوان مثال فرهنگ و ارشاد اسلامی، نقش ساماندهی بازی‌های رایانه‌ای، نمادها و نشان‌ها و حمایت از تولیدات و نمادهای داخلی مبتنی بر فرهنگ حجاب را بر عهده داشته و یا سازمان تبلیغات اسلامی هم باید برای استفاده از ظرفیت مسجد، هیئت ها و تشکل های مذهبی و هیئت های اندیشه ورز برنامه ریزی کند.

در این جلسه نماینده اداره کل ارشاد اسلامی گلستان گفت: فضای مجازی، فضای گسترده و غیرقابل کنترل بوده و سرمایه گذاری بسیار زیادی از سوی معاندان انقلاب در این زمینه انجام شده است.

سعیده سادات فرخیان افزود: بودجه هایی برای ساخت فیلم های خانگی صرف می‌شود، باید دستگاه‌های قانونگذار بررسی کنند که آیا حجاب در این فیلم ها رعایت می‌شود؟

وی تأکید کرد: به اندازه کافی قانون در کشور داریم ولی باید اجرایی شود.

حال حجاب فضای مجازی خوب نیست/خلا تولیدات فرهنگی در زمینه عفاف

فرخیان با بیان اینکه بی حجابی در سینمای خانگی بیداد می‌کند، تصریح کرد: فیلم از بودجه بیت المال ساخته شده اما در آن به طور غیرمستقیم بی حجابی تبلیغ می شود.

نقص در اجرای مقررات

نماینده تبلیغات اسلامی گلستان هم گفت: باید همه قبول کنیم که معضل بدحجابی در فضای مجازی وجود دارد و قابل انکار نیست.

حجت الاسلام حسن مهاجر نیشابوری با تأکید بر اینکه وضعیت حجاب خوب نیست، افزود: ۳۲ دستگاه در خصوص حجاب و عفاف نقش و وظیفه داشته؛ به عنوان مثال فرهنگ ارشاد اسلامی ۳۷ وظیفه دارد لذا ما نقض قوانین نداریم و نقص در اجرا داریم.

وی بیان کرد: از دستاوردهای کرونا این بود که بچه مذهبی ها وارد فضای مجازی شده و باید با استفاده از ظرفیت این دو در راستای اعتلای فرهنگ حجاب حرکت کرد.

نیشابوری اضافه کرد: ۶۰ درصد برنامه ها به سمت فضای مجازی رفته است و مساجد و خانه خدا تعطیل شده لذا باید از فضای مجازی استفاده کرد وگرنه مخاطبی نخواهیم داشت.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گرگان بیان کرد: ما باید به تأثیرگذاری توجه کرده و برنامه باکیفیت و قابل استفاده که تأثیرگذاری بالای در فضای مجازی دارد، بسازیم.

نیشابوری تأکید کرد: اگر فردی ریشه عمیق مذهبی نداشته باشد به راحتی تحت تاثیر فضای مجازی قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در دستگاه های داخلی، ادارات و بانک‌ها هم مشکل حجاب وجود دارد برای هر دستگاه باید یک متولی مشخص شده تا شرح وظایف را نوشته و از آنها بخواهد آن را اجرا کنند.

نیشابوری بیان کرد: تبلیغ حجاب و عفاف (چادر و روسری) به شکل زننده و با آرایش در فضای مجازی در حال گسترش است و کمتر کسی به این مقوله می پردازد.

حال حجاب فضای مجازی خوب نیست/خلا تولیدات فرهنگی در زمینه عفاف

تولیدات رسانه ها در زمینه حجاب اندک است

مسئول بسیج رسانه گلستان هم گفت: از اثرگذاری فضای مجازی نمی‌توان فارغ شد اگر به تولیدات سینماها توجه کنیم مشاهده می شود که کمتر از این ظرفیت برای فرهنگ‌سازی مقوله حجاب استفاده شده است.

میثم قرائی افزود: حجاب تنها مختص بانوان نیست و نباید بستری سازی فقط در زمینه خانم ها صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی باید در حوزه فرهنگ سازی هم فعالیت کنند، ادامه داد: برخی حجاب را محدودیت می‌دانند و حتی در میان کارکنان هم برای استخدام و غیره تبعیض قائل می‌شود.

مسئول بسیج رسانه گلستان بیان کرد: جشن توت فرنگی در استان برگزار می‌شود اما جشن درخوری را برای حجاب شاهد نیستیم.

قرائی عنوان کرد: در حوزه رسانه هم نسبت به حجاب بسیار غفلت شده و تولیدات هوشمند و جذاب در حوزه حجاب اندک است.

وی تصریح کرد: باید به جامعه بقبولانیم که محدودیت هایی وجود دارد اما مغایر با آزادی نیست و اثرات دیگری هم خواهد داشت.

قرائی بیان کرد: می تواند از صفحات افرادی که مخاطب بالایی در فضای مجازی دارند برای گسترش فرهنگ حجاب استفاده کرد.

ایجاد حساسیت در جامعه

در ادامه محمد شریف زاده، مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی گلستان هم گفت: تلاش می‌کنیم حساسیت در جامعه ایجاد کرده تا قدم های در راستای حجاب برداشته شود.

وی افزود از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و سمن ها هم باید در این جلسات استفاده کرد.

شریف زاده گفت: خطر بی‌حجابی و بدحجابی را باید در جامعه تبیین کرد و اگر این عمل اتفاق بیفتد، نیازی نیست دستگاه‌ها از دیگر وظایف خود باز بمانند.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

فیلم/فیلم برف آخر، احسان علیخانی را هم متفاوت کرد