به گزارش زنان خبر، مواد لازم پاستا با کلم بروکلی:
ماکارونی یا پاستا با طعم سبزیجات | ۱ بسته |
کلم بروکلی کوچک خرد شده | ۳ عدد |
بادام هندی (یا زمینی) بوداده (نمکی یا بدون نمک) | نصف فنجان |
پنیر پارمسان | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر پوست کنده و خرد شده | ۱ عدد |
نمک | مقداری |
آبلیمو | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
در یک قابلمه بزرگ به مقدار لازم آب بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید، چند قاشق نمک اضافه کنید. بعد از جوشیدن آب، پاستا را در آب بریزید. حدود ۸ دقیقه زمان بدهید تا پاستا بجوشد و آبکش کنید.
سپس روغن زیتون در یک ظرف بریزید و کلم بروکلی، سیر، پنیر پارمسان، آبلیمو و بادام را اضافه کنید با هم مخلوط کنید، نمک و فلفل قرمز را هم به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
در پایان بعد از آماده شدن پاستا سس تهیه شده را به آن اضافه کنید و در ظرف مخصوص جهت سرو بریزید.
با دانه های فلفل قرمز و پنیر پارمسان روی پاستا را تزئین می کنیم.
طرز تهیه پاستای بروکلی:
طرز تهیه پاستای بروکلی
مواد لازم پاستای بروکلی :
پاستا | ۳۰۰ گرم |
قارچ | ۸ عدد |
کلم بروکلی خرد شده | یک پنجم پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
خامه | ۳ قاشق غذاخوری |
سس گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر پنیر پارمسان | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نصف بیشتر یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب مقداری نمک و روغن داخل قابلمه بریزید.
در فاصله به جوش آمدن آب تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به آن یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و پیاز را داخل تابه تفت دهید.
بعد از تفت دادن پیازها قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا قارچ ها تفت بخورند و آب نیندازند.
بعد از ۴ دقیقه تفت دادن قارچ ها، کلم بروکلی را اضافه کنید و حرارت را پایین بیاورید و کمی کلم را تفت دهید و در حین تفت دادن کلم، سیر، نمک و فلفل قرمز را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
پاستا را در آب جوش بریزید و بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید تا آب آن کشیده و خنک شود.
محتویات تابه ای که سبزیجات را داخل آن تفت دادید داخل ظرف دیگری بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن داخل آن بریزید و سس گوجه فرنگی را به همراه آویشن در روغن تفت دهید.
سپس سبزیجات تفت داده شده را داخل سس گوجه فرنگی بریزد و خامه را اضافه کنید. سس را مدام هم بزنید و اگر قوامش زیاد شد به آن مقدار کمی آب اضافه کنید.
سس آماده شده را با پاستای آبکش شده مخلوط کنید و در آخر پودر پنیر پارمیسان را به پاستاها اضافه و غذا را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
سالاد ماکارونی با مرغ و کلم:
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و کلم
انتهای متن/*