چاقو کشی در انگلیس

دسته‌بندی: بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ تیر ۳۰, دوشنبه ساعت ۱۸:۰۵۰ رأیبدون امتیاز
چاقو کشی در انگلیس

یکی از کارکنان بیمارستان ساسکس در انگلیس در بخش زایمان با کارد هدف حمله قرار گرفت و زخمی شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بنا به گزارش رسانه‌های انگلیس مهاجم در شیفت شب قصد داشت به قفسه دارو‌ها دست یابد که با مقاومت مسئولان مواجه شد و یکی از کارکنان بیمارستان را با ضربات کارد زخمی کرد. این درگیری موجب اختلال در کار بیمارستان و ترس و وحشت بیماران بستری و کارکنان این بیمارستان شد.

مهاجم دستگیر شد و فرد مصدوم هم در بیمارستان بستری شده است. در سال جاری دست کم چهل نفر فقط در پایتخت انگلیس به ضرب گلوله یا ضربات کارد و قمه به قتل رسیدند.
روزنامه دیلی استار هم نوشت: پارسال ۱۴۹ نفر فقط در لندن به ضرب گلوله و دیگر وسایل قتاله به قتل رسیدند.
بوریس جانسون به محض نخست وزیر شدن یکی از اولویت هایش را تامین امنیت و افزایش بیست هزار نفری شمار نیرو‌های پلیس این کشور اعلام کرد، وعده‌ای که در شرایط کرونایی و با کسری بودجه سیصد میلیارد پوندی معلوم نیست چه زمانی محقق خواهد شد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...