ماجرای گروگان گیری 20 مسافر در غرب اوکراین ادامه دارد

دسته‌بندی: بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ تیر ۳۱, سه‌شنبه ساعت ۱۷:۱۶۰ رأیبدون امتیاز
ماجرای گروگان گیری 20 مسافر در غرب اوکراین ادامه دارد

پلیس منطقه‌ای اوکراین اعلام کرد یک مرد مسلح که با خود مواد منفجره در اختیار داشت، نزدیک به 20 مسافر را در اتوبوسی در شهر اوتسک در غرب اوکراین به گروگان گرفت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از کی یف؛ پلیس منطقه‌ای اعلام کرد «مردی کنترل یک دستگاه اتوبوس را با ۲۰ مسافر در مرکز شهر لوتسک به دست گرفت. وی مواد منفجره و سلاح با خود به همراه داشت».
در همین حال یک مسئول پلیس محلی تصریح کرد تیراندازی‌هایی صورت گرفت بدون آنکه هیچ قربانی اعلام شود.
بنابراعلام وزارت کشور اوکراین، رفت و آمد در مرکز لوتسک، شهری با کمی بیش از ۲۰۰ هزار جمعیت، ممنوع شده است.
در تصاویری که رسانه‌های محلی منتشر کردند، یک دستگاه اتوبوس دیده می‌شود که متوقف است و دوپنجره آن شکسته و پرده‌های پنجره‌ها نیز کشیده شده است. مأموران پلیس به شدت مسلح اطراف صحنه حضور دارند.
معاون وزیر کشور اعلام کرد فرد گروگان گیر پلیس را صدا و خود را با نام ماکزیم پلوخوئی معرفی کرده است. این معاون درباره خواسته‌ها یا انگیزه‌های این فرد توضیحی نداد.
وی با اشاره با «اوضاع روانی پیچیده» فرد گروگان گیر گفت: «ما مذاکره می‌کنیم. ما امیدواریم همه چیز با مذاکره حل شود».
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در فیس بوک به «اخبار نگران کننده در لوتسک» واکنش نشان داد و گفت: «برای حل این اوضاع همه تلاش‌ها به کار گرفته می‌شود تا اینکه قربانی نداشته باشیم».
این در حالی است که آرسن آواکوف وزیر کشور در سفری اضطراری عازم لوتسک شده است.
درخواست گروگانگیر از مقامات اوکراینی
مردی که صبح امروز در شهر لوتسک اوکراین اتوبوس حامل ۱۰ مسافر را گروگان گرفته بود از مقامات دولتی از جمله رییس قضات، وزرا، دادستانی، نمایندگان پارلمان و الیگارشی‌های اوکراین خواست تا در ویدیویی در صفحه یوتوب خود با ذکر نام و سمت خودشان بگویند تروریست قانونی هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کیف، او همچنین گفته است علاوه بر اسلحه خودکار به همراه خود نارنجک و دو بمب دست ساز دارد که یکی از بمب‌ها در نقطه‌ای از شهر کارگذاشته شده است و در صورت اجرا نشدن خواسته هایش بمب‌ها را منفجر خواهد کرد.
پلیس در گزارشی اعلام کرد فرد مهاجم شناسایی شده است. او بدلیل جرایم مختلف در زندان بوده و سابقه بیماری روانی هم دارد.
به گفته خبرنگاران حاضر در محل مهاجم که خود را ماکسیم بد خوانده، بسیار عصبی است.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...