طرز تهیه باسلوق هندوانه مجلسی و خوشمزه
در گزارش زیر طرز تهیه باسلوق هندوانه را به شما آموزش می دهیم.
باسلوق هندوانه یکی از انواع شیرینیهای خانگی ست که به راحتی میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید و لذت ببرید. باسلوق در واقع یکی از شیرینیها و دسرهای خوشمزه ایرانی ست که از دیرباز بر سر سفرههای مردم ایران دیده میشده است.
مواد لازم
نشاسته ذرت: یک و نیم پیمانه
آب: یک پیمانه
گلاب: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
کره: بیست گرم
رنگ خوراکی سبز و قرمز ژلهای
مراحل پخت
ابتدا نشاسته و آب رو با هم خوب مخلوط کنید و گلاب و شکر رو بهش اضافه کنید روی حرارت قرار بدین و مرتب هم بزنید تا خوب جمع ومنسجم شود.
کره رو اضافه کنید و با لیسک چوبی خوب هم بزنید و وقتی نشاسته کاملا جمع شد از روی حرارت بردارید.
خمیر رو به سه قسمت کنید.
اول قسمت قرمز خمیر رو درست کنید.
خمیر رو توی یک پلاستیک فریزر بذارین.
کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و خوب ورز بدین.
بعد به شکل استوانه دربیارین و با دست حالت بدین
برای قسمت سبز هم کمی رنگ خوراکی بردارید و رنگ کنید و با وردنه پهن کنید
قسمت سفید هم به همون ترتیب درست کنید و با وردنه نازکتر از قسمت سبز باز کنید و روی قسمت سبز پهن کنید
قسمت قرمز هم از توی پلاستیک بیرون بیارید و روی کار (روی قسمت سبزوسفید) قرار بدین.
حالا هرسه قسمت را به کمک پلاستیک رول کنید و محکم بپیچید و به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار بدین.
پس ازاین مدت از یخچال بیرون بیارین و حلقهای برش بزنید و از وسط نصف کنید که به شکل نیم دایره بشه.
برای تخمههای هندوانه هم از سیاه دانه استفاده کنید.
منبع: غذالند