پیراشکی گوشت از انواع غذاهای فرنگی بی نظیر و لذیذ است و شما می توانید این نوع پیراشکی را در منزل به راحتی بپزید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.
پیراشکی گوشت غذایی سالم و پرطرفدار است که از ترکیب خمیر با مواد گوشتی تهیه می شود. در طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر از تخم مرغ و ماست و کره و آرد و بیکینگ پودر و نمک برای تهیه خمیر و از گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر و رب گوجه فرنگی و ادویه و نمک و جعفری خرد شده و قارچ و تخم مرغ آبپز برای تهیه مواد میانی استفاده می شود.
پیراشکی سبزیجات، پیراشکی گوشت و قارچ و پیراشکی سیب زمینی از انواع پیراشکی های خوشمزه و خوش طعم هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاها در منزل غافل نشوید.
مواد لازم برای تهیه خمیر
تخم مرغ : یک عدد ماست : ۱/۲ پیمانه کره: ۱/۲ پیمانه آرد : به مقدار لازم ( به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد) جوش شیرین و یا بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری نمک : یک قاشق مربا خوریمواد لازم برای تهیه مواد میانی
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم پیاز : ۱ عدد سیر : ۱ حبه رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری ادویه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ آبپز : یک عدد قارچ : سه عددطرز تهیه خمیر پیراشکی
ابتدا فر را به روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس ماست را درون ظرف بریزید و به خوبی هم بزنید. تخم مرغ زده شده را به همراه جوش شیرین به ماست اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی گوشت کره را به مخلوط ماست بیفزایید سپس آرد الک شده را به صورت آرام آرام به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید توجه داشته باشید آرد را باید به اندازه ای به ماست اضافه کنید که خمیر پیراشکی بدست آمده به دست های شما نچسبد سپس خمیر پیراشکی را ورز دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را در مکانی مناسب قرار دهید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت
برای تهیه مواد میانی پیراشکی گوشت پیاز را خرد کنید سپس پیاز را درون تابه ای مناسب بریزید و تفت دهید سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و سیر را هم تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت تفت خورد ادویه و نمک را به مخلوط گوشتی اضافه کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر قارچ خرد شده را به مخلوط گوشتی پیراشکی اضافه کنید و تفت دهید سپس رب را به مواد میانی پیراشکی بیفزایید و هم بزنید و مقداری آب به مواد اضافه کنید تا مواد میانی پیراشکی به خوبی پخته شوند.
در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر تخم مرغ آبپز را به صورت درشت رنده کنید و بعد از اینکه آب مواد میانی کشیده شد زیر حرارت گاز را خاموش کنید و جعفری خرد شده و تخم مرغ رنده شده را به مخلوط مواد میانی اضافه کنید.
در مرحله آخر طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر خمیر را با کمک وردنه روی سطحی صاف باز کنید و با کمک یک کاسه دایره هایی را از خمیر در آورید.
دایره ها را با کمک مواد میانی پر کنید و خمیر پیراشکی را ببندید.
با کمک چنگال روی لبه خمیر پیراشکی بزنید.
در مرحله آخر طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر ته سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید سپس پیراشکی ها را درون سینی فر بچینید و سینی فر را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی پخته شوند و روی آن ها طلایی رنگ شود.
در صورت تمایل می توانید بعد از پختن پیراشکی ها آن ها را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک روش های تزیین پیراشکی این غذای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.