طرز تهیه پلمبیر با آناناس و بدون تخم مرغ


طرز تهیه پلمبیر با آناناس و بدون تخم مرغ

دستور تهیه دسر پلمبیر امروز با آموزش طرز تهیه ی دسر خوشمزه و پر طرفدار پلمبیر اومدیم که امیدوارم این دسر رو در منزل تهیه کنید و لذت ببرید، دسر پلمبیر یه دسر خوشمزه هستش که به خاطر همین تو شیرینی فروشیا هم زیاد دیده میشه ، توی مجالس و مهمانی ها به عنوان دسر … نوشته طرز تهیه پلمبیر با آناناس و بدون تخم مرغ اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار...

دستور تهیه دسر پلمبیر

امروز با آموزش طرز تهیه ی دسر خوشمزه و پر طرفدار پلمبیر اومدیم که امیدوارم این دسر رو در منزل تهیه کنید و لذت ببرید، دسر پلمبیر یه دسر خوشمزه هستش که به خاطر همین تو شیرینی فروشیا هم زیاد دیده میشه ، توی مجالس و مهمانی ها به عنوان دسر های خوشمزه و قالبی و نفری هم سرو میشه ، این دسر با تخم مرغ و ژلاتین و خامه درست میشه … این دسر رو میشه با مغزهای آجیل و میوه های مختلف و ژله های رنگی خوشمزه درست کرد و تزئینشون کرد… البته انواع مختلفی داره ، شکلاتی ، کاراملی ، وانیلی و بستنی شما هم هر کدوم که با ذائقه و سلیقه ی شما مطابقت داره رو درست کنید و لذت ببرید ، لطفا بعد خوندن این رسپی های خوشمزه نظرات و انتقادات خودتون رو برامون بفرستین . بریم تا داشته باشیم دسر پلمبیر خوشمزه رو …

طرز تهیه دسر پلمبیر با عکس

طرز تهیه دسر پلمبیر آناناس

مواد لازم

پودر ژلاتین یکونیم قاشق غذاخوری
پودر ژله آناناس یک بسته
خامه فرم گرفته ۱ لیوان
بستنی وانیلی شل شده ۱ لیوان
شیر پاستوریزه ۱استکان
کمپوت آناناس خرد شده ۱ استکان
آب کمپوت آناناس ۱استکان
گردوی خرد شده دو قاشق غذاخوری
پسته خورد شدە ۲قاشق غذاخوری
شکر به دلخواه ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر پلمبیر

پودر ژلاتین و پودر ژله ی آناناس و شکر را در آب کمپوت آناناس حل میکنیم و روی گاز یا کتری در حال جوش بن ماری میکنیم تا ذراتش کاملا حل شود،در ظرف دیگری خامه قنادی رو با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیرد بعد بستنی شل شده و شیر پاستوریزه را اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم سپس کمپوت آناناس خرد شده و گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم و ژلاتین شفاف شده که کاملا خنک شده را به دسر اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس قالب مورد نظرو چرب میکنیم و مواد دسرو توش میریزیم و بمدت ۲ساعت تو یخچال میذاریم تا ببندد بعد از قالب درمیاریم و قسمت خالی قالبو با ژله ی آناناس یاالورا و برشهای کمپوت آناناس پر میکنیم

طرز تهیه دسر پلمبیر موزی

طرز تهیه دسر پلمبیر بدون تخم مرغ

موادلازم

خامه قنادی یک کیلو
گردوبه میزان لازم.هرچه بیشتربهتر
بیسکوییت پتی بور۳بسته
شکلات تخته ای و خامه صبحانه برای تزیین روش

طرزتهیه پلمبیر :

بیسکویت رو پودر کنید و گردو را بکوبید.
به موزهای له شده اضافه کنید.خامه قنادی را توی دمای محیط قراربدید تاشل بشه.همه مواد و بهش اضافه کرده خوب مخلوط کنید.قالب رو سلفون و نایلون بکشید.بریزید توقالب.در جایخی یخچال به مدت ۳ الی ۴ ساعت بعد اینکه خوب سفت شد درش بیارید.تو دیس مورد نظر برگردونید.خامه صبحانه و شکلات تخته ای رو بن ماری کنید.و به دلخواه تزیینش کنید.

دستور پلمبیر بستنی

امتحان شده و فوق العاده
مواد لازم
شیر یه لیوان داغ
ژلاتین دو ق و نیم بن ماری شده با نصف لیوان اب
خامه قنادی یه لیوان
بستنی یه لیوان
دو عدد تخم مرغ
پنج قاشق شکر
گردو نصف لیوان
موز دو عدد

طرز تهیه

اول از همه زرده از سفیده جدا سفیده تخم مرغ به قدری بزنین از ظرف نریزه کم کم بقیه نثارو اضافه کنین بزارین کنار بقیه نثارو با زرده بزنین بعد شیر داغو اضافه کنین
بعد خامه و بستنیو به سفیده تخم مرغ اضافه با همزن برقی یه دور بزنین زرده رو رو سفیده بریزین بعد ژلاتین داغو اضافه کنین و موز گردو هم بریزین هم بزنین موزو من رنده کردم
نکته
حتما شیر داغ باشه تا زرده پخته شه از خامی دربیاد ۸ساعت داخل یخچال

دسر پلمبیر میوه ای

مواد لازم

تخم مرغ ٣ عدد
وانیل کمی
شکر ٣ قاشق غ
خلال پسته به میزان دلخواه
پودر ژلاتین ١/۵ قاشق سوپخوری
پودر ژله دلخواه ( من با ژله ی هلو درست کردم
خامه قنادی فرم گرفته ٣٠٠ گرم
میوه ی متناسب با طعم ژله

طرز تهیه پلمبیر میوه ای

میوه هلو را خرد کرده کف قالب به سلیقه خودتون بچینید و ژله مورد نظر رو با ٣/۴ پیمونه آب جوش حل کنید و روی میوه ها بریزید ، تا حدی که میوه ها حرکت نکنن ، قالب رو داخل یخچال بذارید تا ژله نیم بند بشه ، یعنی وقتی به ژله دست میزنید جای انگشت بمونه ، بعد بقیه ژله رو روش بریزید و بذارید نیم بند بشه ، تو این فاصله پلمبیر رو درست کنید

زرده و سفیده را از هم جدا کنید
زرده را با ٢ قاشق شکر و وانیل با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود ، هرچه بیشتر بزنید بهتر است .

سفیده ها را با ١ قاشق شکر باقیمانده بزنید تا فرم بگیرد ژلاتین را داخل ١/۴ لیوان آب سرد بریزید و بعد داخل مایکروفر یا روی بخار کتری قرار بدید تا ژلاتین کاملاً حل شود .

زرده ها و سفیده ها و خامه و ژلاتین را با هم مخلوط کنید .
داخل مواد پلمبیر میوه ای که از ژله اش استفاده کردید را خرد کنید و بریزید ، پسته خرد شده هم بریزید و با قاشق به هم بزنید تا میوه و پسته با پلمبیر مخلوط بشه بعد پلمبیر رو داخل قالب روی ژلتون ریخته (ژله باید نیم بند باشه واگرنه موقع سرو لایه ها از هم جدا میشن ) و داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیرد

طرز تهیه دسر پلمبیر شکلاتی


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تصاویری از بازار شب یلدای همدان