به گزارش زنان خبر، طرز تهیه باسلق به روش اول:
مواد لازم برای تهیه ی باسلق :
نشاسته | نصف لیوان |
آب سرد | یک و نیم لیوان |
شکر | نصف لیوان |
پودر ژله طعم دلخواه | ۱ بسته |
نارگیل یا نشاسته ذرت | برای غلطاندن |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
نحوه درست کردن باسلق :
برای طرز تهیه باسلق، ابتدا داخل یک قابلمه ی کوچک آب و نشاسته را بریزید و با قاشق هم بزنید، شکر و پودر ژله را هم اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که همه ی مواد با هم مخلوط شد و نشاسته کامل باز شد، آن را روی گاز روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید. (شعله زیاد نباشد چون در آخر باسلوق طعم خامی نشاسته می گیرد)
زمانی که مواد کمی سفت شد، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید، سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی خوب سفت شد داخل یک ظرف (تابه پیرکس سایزکوچک) پلاستیک بیندازید و مواد داغ را داخل ظرف بریزید و بگذارید داخل یخچال به مدت ۳تا۵ ساعت بماند.
از یخچال دربیاورید و داخل یک ظرف بزرگ نارگیل یا نشاسته ذرت بریزید و باسلوق را از ظرف دربیاورید و برش مربعی بدهید و داخل پودر نارگیل یا نشاسته بغلطانید.
می توانید به جای تابه، از قالب یخ استفاده کنید. ته قالب را کمی چرب کنید، ته هر قالب یک مغزگردو بگذارید و مواد داغ را داخل قالب یخ بریزید. می توانید مغزخردشده را داخل مواد داغ بریزید و بعد داخل ظرف یا قالب بریزید. می توانید درانواع رنگ ها برای پذیرایی درست کنید و نوش جان کنید.
طرز تهیه باسلق به روش دوم:
طریقه درست کردن باسلق
مواد لازم برای تهیه باسلوق :
نشاسته | ۱۰۰ گرم |
گلاب | نصف لیوان |
پودر نارگیل | ۱۵۰ گرم |
مغز گردو | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ۱ قاشق چایخوری |
آب سرد | ۲ لیوان |
برای طرز تهیه باسلق داخل یک قابلمه نچسب تفلون، نشاسته را با آب سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته حل شود و گلوله گلوله نشود. سعی کنید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.
بعد از حل شدن نشاسته، شکر، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ شود و به صورت خمیر در وسط ظرف بماند.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا مایه باسلوق سرد شود.
بعد از سرد شدن، آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
سپس دست خود را کمی چرب کنید و مایع خمیری شکل باسلوق را بعد از یک ساعت که از یخچال در آوردید کمی ورز دهید و بعد به صورت لوله هایی به قطر ۳ سانتی متر در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید و با مغز گردو روی آن را تزیین کنید.
انتهای متن/*