به گزارش زنان خبر، فر را از قبل گرم کنید و روی حرارت ۱۵۰ درجه ی فارنهایت تنظیم کنید و با اسپری در یک ظرف مخصوص پخت، کمی روغن مایع بپاشید.
قاچ های هندوانه را درون مخلوط کن بریزید سپس آن را روشن کنید تا هندوانه صاف و یکدست شود.
برای اینکه مدت زمان خشک کردن را کاهش دهید مقدار آب هندوانه را کم کنید؛ زیرا می خواهید خود هندوانه را استفاده کنید و آب بیشتر هندوانه، زمان خشک کردن را افزایش می دهد.
۲ و نیم فنجان از هندوانه ی پوره شده را در ظرفی که قبلاً آماده کرده اید بریزید. ظرف را در زاویه های مختلف بچرخانید تا هندوانه به صورت مساوی تمام کف آن را پر کند.
ظرف را درون فر قرار دهید و در فر را باز بگذارید تا رطوبت اضافی آن بتواند خارج شود.
نمی توان زمان مشخصی برای آماده شدن تعیین کرد چون این زمان به اندازه ی فر و همچنین ضخامت لایه ی پوره بستگی دارد. احتمالاً خشک شدن آن چند ساعت طول می کشد. هر زمان که لبه های پوره خشک شود، شروع به جدا شدن از ظرف می کند.
ظرف را از فر بیرون بیاورید و لواشک را از آن جدا کنید و درون یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. می توانید لواشک را مربعی برش بدهید و هر کدام را به صورت لوله ای بپیچید.
نکاتی برای تهیه لواشک هندوانه:اگر دوست داشتید، ۲ قاشق غذاخوری عسل یا شکر به هندوانه اضافه کنید تا لواشک تان شیرین تر شود.
برای تمیز کردن لواشک چسبیده شده به چاقو از نشاسته ی ذرت استفاده کنید.
لواشک را در یک کیسه ی پلاستیکی یا فویل قرار دهید.
اگر میوه ها بیش از حد خشک شوند، ترد و شکننده خواهند شد.
طرز تهیه لواشک موز و توت فرنگی
طرز تهیه لواشک موز و توت فرنگی
مواد مورد نیاز:توت فرنگی نصف شده | ۴ پیمانه یا ۵۰۰ گرم |
موز | ۴ عدد متوسط |
آب لیمو | یک چهارم پیمانه |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | کمی |
کل محتویات را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا محتویات آن پوره شوند.
پوره را به صورت صاف و یکدست در کف سینی پهن کنید تا ضخامت پوره باید نیم سانتیمتر باشد. به مدت ۶ تا ۸ ساعت بگذارید در فر بماند.
زمانی لواشک آماده است که به راحتی از روی کاغذ جدا شود و هیچ نرمی در لواشک نباشد. توجه کنید که فر زیاد گرم نباشد.
پس از خنک شدن لواشک را خرد کنید و لواشک را در ظرف در بسته نگه دارید و به مدت حداکثر ۲ تا ۴ هفته مصرف کنید.
دقت کنید حتما ضخامت در همه بخش های لواشک در سینی یکسان باشد. بهتر است روی دمای پایین باشد. باید همه رطوبت موجود در پوره بخار شود.
آن را بیش از اندازه در فر نگذارید، چون لواشک شما خشک و لاستیکی می شود، هر چند وقت یکبار به آن سر بزنید.
می توانید برای تنوع بیشتر انواع میوه ها را با هم یا جای میوه ها را تغییر بدهید.
طرز تهیه لواشک موز :
طرز تهیه لواشک موز
مواد مورد نیاز:موز خرد شده (یا هر میوه ای که دوست دارید) بدون پوست | ۶۸۰ گرم |
شکر | سه چهارم پیمانه |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
موز را با آب سرد بشویید. پوست موز را بگیرید.
اگر از میوه هایی استفاده می کنید که پوست آن ها را باید جدا کنید حتماً این کار را انجام بدهید. زیرا پوست سفت، لواشک تان را هم سفت خواهد کرد.
موز را خرد کنید. لازم نیست قطعات آن یک اندازه باشند. فقط باید در حدی کوچک باشند که بتوان آن ها را در غذاساز له کرد. در حین خرد کردن، حتماً لکه های سیاه موز را بگیرید.
قطعات خرد شده ی موز را به همراه شکر و آبلیمو درون غذاساز بریزید.
سپس غذاسار را روشن کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و کاملاً نرم و له شوند. هیچ تکه موزی نباید درون مخلوط باقی بماند. سپس سینی فر را چرب کنید و در دمای ۸۵ درجه سانتیگراد قرار بدهید و مانند روش بالا آن را درون فر خشک کنید، اگر تمایل نداشتید می توانید آن را داخل آفتاب خشک کنید.
اما داخل فر باعث می شود رنگ آن کمتر تغییر کند.
طرز تهیه انواع لواشک
نکاتی برای تهیه لواشک موز :• اگر تمایلی به استفاده از شکر در این لواشک ندارید می توانید عسل را جایگزین کنید. حتی می توانید نصفی شکر و نصفی را به عسل اختصاص دهید.
فقط به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از عسل، مدت زمان لازم برای خشک شدن لواشک را افزایش می دهد و لواشک تان دیرتر خشک می شود.
• اگر غذاساز ندارید، می توانید از مخلوط کن یا گوشتکوب برقی استفاده کنید.
• آبلیمو به عنوان یک ماده طعم دهنده و نگهدارنده طبیعی عمل می کند.
انتهای متن/*