راپورت‎هایی از پادشاهان بریتانیایی در رادیو صبا

دسته‌بندی: سرگرمی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ مرداد ۱۳, دوشنبه ساعت ۱۷:۲۱۰ رأیبدون امتیاز
راپورت‎هایی از پادشاهان بریتانیایی در رادیو صبا

برنامه «راپورتچی» به تهیه کنندگی مهدی خانی‎پور ، نویسندگی ریحانه یزدان دوست و با اجرای امیر زنده دلان و فاطمه نیرومند مخاطبان را همراهی می‌کند.... ادامه مطلب\ نوشته راپورت‎هایی از پادشاهان بریتانیایی در رادیو صبا اولین بار در پایگاه خبری شیرین طنز. پدیدار شد.\

برنامه «راپورتچی» به تهیه کنندگی مهدی خانی‎پور ، نویسندگی ریحانه یزدان دوست و با اجرای امیر زنده دلان و فاطمه نیرومند مخاطبان را همراهی می‌کند.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، “راپورتچی” برنامه ای است که وقایع و دانستنی های تاریخی ایران و جهان را به صورت طنز روایت می‌کند.

این برنامه روز سه شنبه ۱۴ مرداد به اتفافات و رخدادهای تاریخی در زمان حکمرانی پادشاهان بریتانیا می‌پردازد.

علاقمندان و دنبال کنندگان وقایع تاریخی می توانند هر روز ساعت ۱۱:۳۰ روی موج اف ام ردیف ۱۰۵,۵ مگاهرتز به مدت ۱۵دقیقه از رادیو صبا بشنوند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...